Új hozzászólás Aktív témák

• Egon

nagyúr

válasz axioma #8733 üzenetére

Nos, akkor kifejtem bővebben.
    A kezdeti hozzászólást nem annyira segítségkérő jelleggel írtam, hanem válaszul a kollégának, hogy másnak is van ilyen problémája, illetve hogy nem igazán értek egyet azzal a gyakorlattal, hogy a cégek nem írják meg, hogy milyen bérsávban gondolkodnak, a munkavállalónak kell "ajánlatot" tennie (viccesen hangzik: mintha egy boltban nem lennének kiírva az árak: mondj egy összeget, hogy mennyiért vennéd meg a színes tévét...).
    Az anyagi paraméterek nagyjából megvannak: jelenleg 500K, szerintem (amennyire én tudom) a versenyszférában itthon nagyjából 750-800K körül lehetne reálisan gondolkodni (lehet hogy lenne 1-2 hely, ahol ennél több, de az nem jellemző) - erre nem jött senkitől cáfoló vagy megerősítő gondolat, helyette egész más irányba terelődött a szó; a kettő között kellene mondanom valamit. Ennyi.
    Egyébként meg nem vagyok egy ugráló típus: sok-sok év óta dolgozom a jelenlegi cégnél, és leginkább hosszú távra gondolkodom, ha állásról van szó (akár a nyugdíjig). Nem gondolnám, hogy feltétlenül fenn kellene lennem pl. a linkedin-en.

Új hozzászólás Aktív témák