Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Syl: UPS - te áldott!
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzozo
senior tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
Tudom kik azok és ismerősi körben van is tapasztalat elég. Mondjuk úgy, hogy azok voltak boldogabbak, akik pár év után tőlünk mentek át azokhoz már eleve valami team leaderi vagy középvezetői poziba. A pályakezdők inkább menekültek tőlük.
Ha konkrétan az utolsó bekezdésre reflektálsz: gondolod, hogy a Big4-hoz eleve magasabban kvalifikált emberek jelentkeznek? Mi sem vagyunk piskóta cég, de amikor valakinek van bőr a képén hálózati mérnöknek jelentkezni úgy, hogy elmondja az interjún szerinte az IP címzés a telefonszámokhoz hasonlóan ország meg területi kód alapú, akkor azért eltörik valami az emberben...
#8451 Anubris - én kérek elnézést, hogy IT-ra összpontosítottam. Igaz, hogy amire reagáltál hozzászólás épp SW fejlesztőkről szólt... Meg jöhetsz a 350-400-as számoddal, amikor pont az általad hivatkozott felmérés 450-480-at is említ... Minden hozzáállás kérdése, nekem meg nincs kedvem folyamatosan mozgó célpontra lőni vagy éppen vitázni.
#8452 EQMontoya - ez bizony mind jogos és így van, többek között ezért se élek Magyarországon már vagy 5 éve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series SE3 40mm Stairlight Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GIS új 2 pár
- Lenovo MIIX 520-12IKB, Magyar bill, i5-8250 8Gb ram, 256Gb nvme, számla, garancia 2in1
- SzoftverPremium.hu
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs