Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Óraátállítás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzozo
senior tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
Tudom kik azok és ismerősi körben van is tapasztalat elég. Mondjuk úgy, hogy azok voltak boldogabbak, akik pár év után tőlünk mentek át azokhoz már eleve valami team leaderi vagy középvezetői poziba. A pályakezdők inkább menekültek tőlük.
Ha konkrétan az utolsó bekezdésre reflektálsz: gondolod, hogy a Big4-hoz eleve magasabban kvalifikált emberek jelentkeznek? Mi sem vagyunk piskóta cég, de amikor valakinek van bőr a képén hálózati mérnöknek jelentkezni úgy, hogy elmondja az interjún szerinte az IP címzés a telefonszámokhoz hasonlóan ország meg területi kód alapú, akkor azért eltörik valami az emberben...
#8451 Anubris - én kérek elnézést, hogy IT-ra összpontosítottam. Igaz, hogy amire reagáltál hozzászólás épp SW fejlesztőkről szólt... Meg jöhetsz a 350-400-as számoddal, amikor pont az általad hivatkozott felmérés 450-480-at is említ... Minden hozzáállás kérdése, nekem meg nincs kedvem folyamatosan mozgó célpontra lőni vagy éppen vitázni.
#8452 EQMontoya - ez bizony mind jogos és így van, többek között ezért se élek Magyarországon már vagy 5 éve.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen monitort vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Rap, Hip-hop 90'
- Linux kezdőknek
- LEGO klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest