Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vzozo

senior tag

válasz Mercutio_ #8450 üzenetére

Tudom kik azok és ismerősi körben van is tapasztalat elég. Mondjuk úgy, hogy azok voltak boldogabbak, akik pár év után tőlünk mentek át azokhoz már eleve valami team leaderi vagy középvezetői poziba. A pályakezdők inkább menekültek tőlük.

Ha konkrétan az utolsó bekezdésre reflektálsz: gondolod, hogy a Big4-hoz eleve magasabban kvalifikált emberek jelentkeznek? Mi sem vagyunk piskóta cég, de amikor valakinek van bőr a képén hálózati mérnöknek jelentkezni úgy, hogy elmondja az interjún szerinte az IP címzés a telefonszámokhoz hasonlóan ország meg területi kód alapú, akkor azért eltörik valami az emberben...

#8451 Anubris - én kérek elnézést, hogy IT-ra összpontosítottam. Igaz, hogy amire reagáltál hozzászólás épp SW fejlesztőkről szólt... Meg jöhetsz a 350-400-as számoddal, amikor pont az általad hivatkozott felmérés 450-480-at is említ... Minden hozzáállás kérdése, nekem meg nincs kedvem folyamatosan mozgó célpontra lőni vagy éppen vitázni.

#8452 EQMontoya - ez bizony mind jogos és így van, többek között ezért se élek Magyarországon már vagy 5 éve.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés