Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Két példát is tudok, de egyetem környékén könnyű találni.
Aki idáig eljutott az már rengeteget tett, sokan középiskolába sem jutnak már el. És persze nem csak cigánygyerekek vannak így, csak őket lehet könnyebb kiszúrni, mint a többi szegény származású gyereket. Bár egyébként ez nem teljesen igaz, ápoltság, magaviselet és egyéb pozitív külső és belső jegyek miatt hamarabb gondolnak rájuk stréberként, mint származás miatt kapnának jelzőt. Persze nem akarok általánosítani, a kollégiumban láttam sok igénytelen embert, szép lányokat is, akik hiába jöttek jó helyről. Szőke kék szeműt is, akivel a hűtőn nem szívesen osztoztam 
Egyik srác kalandos életutat járt be, ha jól emlékszem egy ideig nyugaton is dolgozott. Nem az a stréber befordulós fajta, igazi társaság motorja típusú arcnak tűnt. Egy lány is tudok, aki szintén durva körülményekből jött. Ő idővel még nevet is változtatott, hogy semmi se kapcsolja a rossz rokonsághoz, felvette a város nevét, ahol annyi barátot szerzett. Ő is mindig feldobta a társaság hangulatát a koliban

Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Suzuki SX4 S-Cross fedélzeti rendszere
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mini-ITX
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Autós topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Eladó Sennheiser Momentum 3 bluetooth fejhallgató aktív zajszűréssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aki idáig eljutott az már rengeteget tett, sokan középiskolába sem jutnak már el. És persze nem csak cigánygyerekek vannak így, csak őket lehet könnyebb kiszúrni, mint a többi szegény származású gyereket. Bár egyébként ez nem teljesen igaz, ápoltság, magaviselet és egyéb pozitív külső és belső jegyek miatt hamarabb gondolnak rájuk stréberként, mint származás miatt kapnának jelzőt. Persze nem akarok általánosítani, a kollégiumban láttam sok igénytelen embert, szép lányokat is, akik hiába jöttek jó helyről. Szőke kék szeműt is, akivel a hűtőn nem szívesen osztoztam