- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Két példát is tudok, de egyetem környékén könnyű találni.
Aki idáig eljutott az már rengeteget tett, sokan középiskolába sem jutnak már el. És persze nem csak cigánygyerekek vannak így, csak őket lehet könnyebb kiszúrni, mint a többi szegény származású gyereket. Bár egyébként ez nem teljesen igaz, ápoltság, magaviselet és egyéb pozitív külső és belső jegyek miatt hamarabb gondolnak rájuk stréberként, mint származás miatt kapnának jelzőt. Persze nem akarok általánosítani, a kollégiumban láttam sok igénytelen embert, szép lányokat is, akik hiába jöttek jó helyről. Szőke kék szeműt is, akivel a hűtőn nem szívesen osztoztam 
Egyik srác kalandos életutat járt be, ha jól emlékszem egy ideig nyugaton is dolgozott. Nem az a stréber befordulós fajta, igazi társaság motorja típusú arcnak tűnt. Egy lány is tudok, aki szintén durva körülményekből jött. Ő idővel még nevet is változtatott, hogy semmi se kapcsolja a rossz rokonsághoz, felvette a város nevét, ahol annyi barátot szerzett. Ő is mindig feldobta a társaság hangulatát a koliban

Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- PlayStation 5
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kételkedsz még a Marathonban? Nézz meg egy teljes kört!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- SteelSeries vezeték nélküli fejhallgató Arctis 9
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Aki idáig eljutott az már rengeteget tett, sokan középiskolába sem jutnak már el. És persze nem csak cigánygyerekek vannak így, csak őket lehet könnyebb kiszúrni, mint a többi szegény származású gyereket. Bár egyébként ez nem teljesen igaz, ápoltság, magaviselet és egyéb pozitív külső és belső jegyek miatt hamarabb gondolnak rájuk stréberként, mint származás miatt kapnának jelzőt. Persze nem akarok általánosítani, a kollégiumban láttam sok igénytelen embert, szép lányokat is, akik hiába jöttek jó helyről. Szőke kék szeműt is, akivel a hűtőn nem szívesen osztoztam