Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Atos23

senior tag

válasz Vision #7500 üzenetére

Én sajnos csak rosszat tapasztaltam a pink színárnyalatos cégcsoporttal kapcsolatban.
    Lehet, hogy csak én futottam bele rossz tapasztalatokba :)

- Interjú megvolt. Jött az értesítő e-mail, hogy felvennének. Megköszöntem, és kértem őket, hogy küldjék a részletes ajánlatot, illetve egy sablon munkaszerződést. (Az interjún megjelöltem a fizetést, de a kafetériáról nem tudtak nyilatkozni). Megküldték, részletes ajánlatot kafival, szerződést névre szólóan.
    Itt megkérdeztem, hogy hány napom van a végleges döntésem közölni velük és aláírni a szerződést?
    Valakinél elszakadhatott a cérna, mert válasz helyett egy "Sajnos nem Önre esett a választás" sablon mail jött csak.

- Elég friss sztori, néhány hetes. Felhív egy srác (szó szerint, valami suhanc hangja volt) az ITSH-tól, hogy látták a profilom, nagyon szívesen dolgoznának velem. Egy nagyon érdekes és változatos feladatkör lenne számomra. A pozíció neve valami 7-8 angol szóból állt. Rögtön megkérdezte, hogy na ugye szívesen dolgoznék a pozícióban? :D Kértem, hogy előbb mondja el, ez mit is jelent a hangzatos pozíciómegnevezés. Eljutottunk addig, hogy valami alap telefonos desktop supportos állást akart rám melengetni, napi 8 óra egy helyben üléssel.
    Bemondtam rá egy összeget, majd hirtelen átváltott angol és német mondatokat vegyesen halmozó monológra. Mikor válaszoltam neki, annyit mondott, hogy feldobtam neki a magas labdát a bérigénnyel, és gondolta, megmutatja nekem, hogy mi is náluk a követelmény ilyen bérigénnyel...
    De azért érdeklem őket, keres egy időpontot, és menjek be személyesen is.
    Én mondtam, hogy köszönöm, nem, mert amúgy nem szeretnék fejlesztőként desktop supportra váltani, és nem is értem, hogy jött le a CV-mből, hogy erre a pozira megkeressenek.

Lehet, hogy jó szakemberek dolgoznak arrafelé, de hogy HR-oldalon nem stimmel valami, az szinte biztos.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés