Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi mindenkinek a tanácsokat!
Mobal gyakorlatilag hajszál pontosan annyit írtál amennyire gondoltam.
Tapsi az utóbbi időben passzívra vettem a munkakeresést, de ez most tetszik, mert 3km-re van háztól-házig, nem kell bemennem Pestre melózni, nem vesz el plusz időt az utazás. Az elmúlt pár hónapban rengetegen kerestek meg JAVA és android pozikkal, de szinte mind rohadt messze volt hozzám képest, suli mellett még fontos, hogy minél kevesebb időt vegyen el az ingázás. A környékemen Halom-Miklós-Haraszti nem igazán hallottam eddig olyan sok progos lehetőségről.
Egy dolog tart egyébként a jelenlegi munkahelyemen, az extrém rugalmas munkaidő, 0-200 óra/hónap, igényeimtől függően, de nyilván tisztában vagyok vele, hogy ilyen máshol nem lesz

Gygabor88 pontosan.
EQMontoya Tartok kicsit a Morgantől
Illetve nem tudom mennyire állnak rugalmasan a munkaidőhöz.Kukipapa_rr érthető és jogos, de nem is várják el, hogy pillanatok alatt expert legyek, 1 hónap alatt el kéne jutnom olyan szintre, hogy kisebb feladatokat meg tudjak oldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Illetve nem tudom mennyire állnak rugalmasan a munkaidőhöz.