Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi mindenkinek a tanácsokat!
Mobal gyakorlatilag hajszál pontosan annyit írtál amennyire gondoltam.
Tapsi az utóbbi időben passzívra vettem a munkakeresést, de ez most tetszik, mert 3km-re van háztól-házig, nem kell bemennem Pestre melózni, nem vesz el plusz időt az utazás. Az elmúlt pár hónapban rengetegen kerestek meg JAVA és android pozikkal, de szinte mind rohadt messze volt hozzám képest, suli mellett még fontos, hogy minél kevesebb időt vegyen el az ingázás. A környékemen Halom-Miklós-Haraszti nem igazán hallottam eddig olyan sok progos lehetőségről.
Egy dolog tart egyébként a jelenlegi munkahelyemen, az extrém rugalmas munkaidő, 0-200 óra/hónap, igényeimtől függően, de nyilván tisztában vagyok vele, hogy ilyen máshol nem lesz

Gygabor88 pontosan.
EQMontoya Tartok kicsit a Morgantől
Illetve nem tudom mennyire állnak rugalmasan a munkaidőhöz.Kukipapa_rr érthető és jogos, de nem is várják el, hogy pillanatok alatt expert legyek, 1 hónap alatt el kéne jutnom olyan szintre, hogy kisebb feladatokat meg tudjak oldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1 humoros
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Fanatec csl elite F1 set + Playseat evo
- Asus P5P800 SE Retro LGA 775 alaplap, Pentium 4 CPU, 1,5 GHz CPU
- XFX Radeon HD4650 512 MB 128bit DDR2 AGP Retro Videokártya
- Chieftec Smart Seriels GPS-400A8 80 Plus minősítésű 400W tápegység
- Dell G15 5511 i7-11800H / RTX 3050 Ti 4GB / 16GB RAM / 512GB NVMe 15,6" FHD 120Hz WVA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Dobozos új HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 3 5400U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Illetve nem tudom mennyire állnak rugalmasan a munkaidőhöz.