- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chabeee
aktív tag
Egyszer már beírtam, amikor a jelenlegi cégnél elkezdtem dolgozni. Most "fizetésemelés" miatt gondoltam megosztom:
Nem: Férfi
Kor: 24
Munkakör: Junior Java Developer. Másfél hónap múlva lesz 2 év tapasztalat (az első év suli mellett volt, de az is 35-40 órát jelentett egy héten).
Végzetség: Gazdaságinformatikus BSc Pannon Egyetem, Veszprém
Nyelvtudás: Angol közép-felső között
Netto fizetés: 230e Ft - Ennek nagyobb részét kézbe kapom
Egyéb: Nincs egyéb juttatás
Hely: VidékÉv végén kaptam meg ezt a fizetésemelést 180-ról. Elvileg már nem lennék junior a főnököm szerint, de mivel a cég nem akar többet fizetni, ezért olyanokra hivatkoznak, hogy a következő szinthez legalább két év tapasztalatra lenne szükség + még az első évem suli mellett volt.
Mellette nagyon sokat dolgozok otthon, mint freelancer. Abból mellékállásban kb még egyszer ennyit összetudok vadászni. (Szerintem ennek is köszönhető, hogy gyorsan fejlődök és már nem vagyok junior, csak ha fizetésről van szó).
Most ki akarom váltani ezt a közeljövőben, hogy egy állásom legyen, de akkor megszerezzem ugyanezt a mennyiségű pénzt. Ehhez viszont pest lenne a cél. A miértje pedig: nincs elég szabadidőm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Energiaital topic
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AliExpress tapasztalatok
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- Iphone 15 Mobiltelefon 128Gb 100% akkumulátorral
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- Hp 830 G7 Core i7 10610U 16Gb 512Gb NVMe FullHD IPS Boltból Számlával Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest