Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
Nem volt kellemes olvasni az utolsó néhány hsz-t. Alapvetően tisztában vagyok a taglalt dolgokkal, de azért most mégiscsak elgondolkodtam kicsit a jövőt illetően.
Van mérnök a sok IT-s között? Főleg gépész/jármű/minőségügy vonalon lennék kíváncsi, hogy mik az átlag fizuk. Nem úgy kérdezem, hogy személy szerint én mire számíthatok majd, hanem aki már dolgozik és hajlandó pár infót megosztani, hogy milyen vonalon, milyen végzettséggel/tudással mennyit kapott kezdőként/mennyit kap most. Akár privátban is. Most ahol gyakornok vagyok (multinál) nem igazán téma a fizetés és egyelőre nem is jött még elő olyan szituáció, hogy fel mertem volna hozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen széket vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Napelem
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Endorfy Full moduláris 750w ATX táp Gold
- XFX Mercury AMD Radeon RX 9070 XT Gaming Edition - 3 év gari
- GMKtec K6 Ryzen 7 7840HS 32GB RAM + 1TB SSD WIN 11 Pro magyar garancia 2028.10.27.-ig
- Samsung C27G55TQWR 27" 2560 x 1440 Quad HD LCD Fekete Monitor Számla + Garancia
- Latitude 9330 2in1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- Új Honor X7d 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest