- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
kexksz
üzenetére
Én most egyáltalán nem látok rá a vevőkörre az ilyen lakásoknál, de még a covid előtt, 2018-2019-ben volt rálátásom. Akkoriban a fentiekhez hasonló drága lakásokat 3 náció kiemelt mértékben vásárolta: orosz, kínai, izraeli. Sokan konkrétan táskában készpénzzel érkeztek az országba és vásárolták az ingatlanokat, ki sem adva azokat. Biztos volt még másik vevőkör is, illetve magyarok is, de külföldiből ez a 3 nagyon tolta.
Ha megnézzük, brutálisat kaszáltak rajta....Amúgy nekem az a tippem, hogy a MOL Campus környékén lévő lakásoknak is erőteljes százaléka áll üresen. Meg kell nézni, akár hétvégén, akár hétköznap este, hogy mennyi lakásban nincs élet. Sötétség bent, erkélyen senki, vagy épp a redőnyök konstans lehúzva éjjel-nappal. Múltkor poénból az egyik tömb egyik oldalán megszámoltam random napon délután 2-kor, hogy mennyi lakásnál van lehúzva az összes redőny. Több, mint a felénél le voltak húzva. Nyilván nem egy valós felmérés, de azért enged következtetéseket.
De még kicsiben is megvan ez. 2022-ben eladtunk egy lakást Pécsen, fiatal srác vette meg szülői segítséggel. Már akkor mondta, hogy első lakása, de esze ágában nincs benne élni, marad otthon, kiadással meg még átgondolja, de lehet nem szarozik vele. Na ott pl 2022-ben ahogy eladtuk redőny le és a mai napig bármikor megyünk arra és nézünk rá a lakásra, az idő megállt, redőnyök lent. Tehát valóban nem adta ki később sem. Cserébe gyakorlatilag majdnem a tripláját éri most és eltelt 4 év. Brutális volt Pécsen is az árnövekedés, ha jól emlékszem az utóbbi időben országosan az egyik legnagyobb arányú. Azon röhögtem, hogy egy random pesti oldali 10, 18 kerületi lakótelepen lévő panel alig drágább, mint egy Pécs kertvárosi.
Mikor gyerek voltam Pécs kertvárosról az volt a közvélekedés, hogy el fog gettósodni az egész, nem is érdemes ott lakást venni. Most meg kapaszkodhatnak a fiatalok, hogy a nagyszerű helyi nettó 400e Ft-os fizetésekkel be tudjanak szállni egy ilyen panel megvételébe.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA EVGA 700W
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest