Új hozzászólás Aktív témák

• kexksz

addikt

válasz Ijk #43459 üzenetére

En nem hiszem, hogy ezeket befektetesre vennek az emberek. Vagy hat biztos arra is veszik, de amugy nem adja ki.

Ezeknek a lakasoknak a likviditasa / erteknovekedese / berleti hozama tenyleg jo lenne? (Ahhoz kepest, hogy mekkora toket kell lekotni benne / alternativak?)

Ahol en lakom egyebkent nagyon porognek a hasonlo lakasok. Instant el tudod adni/venni es 6%+ berleti hozamot termelnek, es a dragabb/jobb minosegu lakasokra meg nagyobb is a kereslet, de ez azert van, mert a penzugyi negyedben van egy vilagvarosban, rengeteg viszonylag jol fizetett alkalmazottal, akik berlik/veszik ezeket az ingatlanokat. De nem felteteleznem, hogy ennel a projektnel nagy a keresztmetszet a Vaci uton dolgozok es az itt tulajdonlok/berlok kozott. :D

Szoval sztem Occam borotvaja alapjan itt annyi a megfejtes, hogy egyszeruen van eleg ember, akinek rengeteg penze lett valahonnan, de szorozni nem tud, vagy olyan szinten sok penze van, hogy szimplan nem erdekli, vmilyen szinten legalabb tartja az erteket. De nem erdemes tulgondolni, hogy ezek a lakasok jo befektetesek vagy tartos hasznalatban lennenek.

(Pl. nekem is van egy airfryerem pluszban ami all a szekrenyben, egyszer megvettem, de annyira nem erdekel, se hasznalva nincs, se kedvem nincs hirdetgetni azert a 10e forintert, kidobni sajnalom - na vannak akik igy vannak a 400m lakasokkal is. :D)

Új hozzászólás Aktív témák