Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabró
tag
Én minimum egy nagyságrenddel drágább képzésekben gondolkodtam. Egy 3-400 ezres képzésnél tényleg csak a munkaidő-kedvezmény az áldozat a munkáltató részéről. De ez igaz a másik oldalról is. Ha a munkavállaló nagyon szeretne egy képzést ilyen költségszint mellett, akkor vicces a tanulmányi szerződés hosszán rugózni. Persze az időaranyosítás elvi kérdés, függetlenül attól, hogy mekkora összegről van szó.
Kb. 10 éve hobbi projektem volt egy adótanácsadó tanfolyam. Jeleztem az akkori munkáltatómnak, hogy saját költségre is belevágok, de szimpatikus lenne, ha támogatnák. Ment a dolog papírozás nélkül, de mivel nem kapcsolódott a munkámhoz, abból se lett volna sértődés részemről, ha nem támogatják, vagy kötünk tanulmányi szerződést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB - 2+ ÉV ALZA GARANCIA
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest