Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
válasz
sakal83
üzenetére
Jo pelda erre egy epitkezesi vallakozo ismerosom.
Telipofaval magat NER megbizottnak mondottan dolgozott kozszfera beruhazasokon. Az o szintjen hapzsidozsi. Bejott a stop, munka semmi, ceg felszamolva hitelekkel, o ment alkalmazottnak.
Megkeresem, hogy figyu. Mennyiert dobsz ossze egy hazat nekem. Gondoltam kapva kap a lehetosegen, mert csurran cseppen, melo sem tul sok. Erre, hat figyelj: az emberem aki ertett hozza tipli kulfold, mert kevesellte a 450 nettot amig volt cegem, es nem tudom megcsinalni, mert nem ertek hozza. 25 eve kőműves. Majd leszedultem
Legyek szolidaris?
Jelenleg akivel szembem szolidarisagot varnal el, nagyreszt ez a reteg. Es szerintem osszeteveszted, hogy a tarsadalom melyik retegeben van helye szolidaritasnak. Vhogy nem jon szoba az az anya, vagy fiu, aki beteg gyereket, szulojet apolja munka mellett egesz eletet "feleslegesen" felaldozva. Semmit nem kapnak, csak fizethetik ezt a reteget... De ok nem kapnak SZJA mentesseget, de a 2 gyereket szulo 50 eves felnott gyerekes 2millio brutto feletti beru igen
a ketkulcsos ado es vagyonado ordogtol valo, mert huha, a zsebemre menne a szolidaritas.De nem puffogok. Nem szemelyesnek szantam
Csak velemeny.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a ketkulcsos ado es vagyonado ordogtol valo, mert huha, a zsebemre menne a szolidaritas.