- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alcsi69
senior tag
válasz
eladocuccaim
üzenetére
Csak ezzel az a baj, hogy valamiert eddig nekem ilyen IT-s temaju poziknal ha jelentkeztem olyan volt, mintha a HR-esek azt mondtak volna hogy "fhiii, hat ez villamosmernok, veletlenul se vegyuk fel!". Pedig ertelemszeruen nem az ilyen-olyan hiper szuper mega senior pozira jelentkeztem.
Szoval ertem en hogy villany temaban nem lehet annyira jol keresni IT-hoz kepest, csak ha eppen nem vesznek fel meg ilyen full basic support pozikra se ahol kb. semmit sem kell tudni, akkor nem szeretnek tobb honapig, evig munka nelkul lenni mig egyszer csak nagy szerencse aran felvesznek valami IT-s pozira.
De vannak peremterületek, ahova lehet menni. Csak maradj egyben és abban lépkedj. Fejlesztőnek sem kell lenned, hogy szoftverközeli pozikban dolgozz.
Mint pl.? Mi az ahol nem kell fejleszteni sem, es fel is veszik a nem IT-s emberket, ha supportra se vesznek fel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest