Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Skylake-
addikt
válasz
eladocuccaim
üzenetére
sosem felejtem el:
egyszer kutyat setaltattunk en, ocsem es ocsem (mostmar) felesege. en mernokin voltam akkor, ok pedig mindketten gazdmenen. valamikor szerintem pont vizsgaidoszak kornyeken lehett a story, beszelgettunk hogy kinek mi van meg hatra az evre. ocsem felesege mondta, hogy huha, neki most nagyon sokat kell tanulni, mert valami baromi nehez vizsgaja lesz, ha innen hazamennek (vasarnap) akkor is neki kell allni este tanulni. kerdeztem tole, hogy hogy fog kinezni, irasbeli + szobeli vizsga meg minden ? erre o : nem nem, szobeli resze nincsen, csak irasbeli, ami FELELETVALASZTOS.
mosolyogtam egyet es setaltattuk tovabb a kutyakat.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Fifine A6T mikrofon kit
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest