Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
"Khm, már az ITSH/T-systems témában kiderült, hogy szövegértelmezési terén még van hová fejlődnöd."
Beismertem, hogy tévedtem, mivel nem ismertem a T-Systems Magyarországot, azt hittem, hogy az ITSH-t értették T-Systems alatt, mivel az a cég a német T-Systems 100%-os leányvállalata. Igen, hülyeséget írtam, mondjuk nem értem, valaminek a nem ismerete mennyiben függ össze a szövegértelmezéssel. De jó, legyen, szövegértelmezéshez is hülye vagyok. Ellenben akkor te is ismerd be, hogy félreértelmezted a supermanes mondatot, hiszen nem arról a halmazról szólt, amit te felvetettél (elég konkrétan)!
"Itt mindössze annyiról van szó, hogy Dr.Akula szerint akinek egyetem mellett belefér a szakmai munka is, az már zseni/géniusz/fajának igen ritka egyede akit TV-ben kellene mutogatni. Ezen állítás cáfolatára lett felhozva a korábban linkelt dokumentum és én is csak ennek cáfolataként hivatkoztam rá."
1. Nincsen olyan, hogy zseni, nem zseni, folytonosság van, és Drakula nem írta, hogy tévében kellene mutogatni. Egyszerűen vannak jobb és rosszabb képességűek.
2. Nem cáfolt semmit a dokumentum, mert nem arról szólt, hogy a csúszás nélkül végzettek és a képzés mellett dolgozók, hanem arról, hogy akik már hallgatóként főállásban dolgoztak.
3. Az 1/3 a BME-n még mindig elmondható, hogy a jobbak közé tartozók. Mivel pályakövetési statisztikáról volt szó, ezért a végzettek 1/3-áról beszélünk, tehát nem általában a BME-sek 1/3-a, szóval a leghülyébbek ebben benne sincsenek.
"Az, hogy te mit látsz, vagy akarsz belelátni az én hsz-embe a te problémád. De ha megmutatod hol írtam, hogy:
- nincs eltérés a (végzett) hallgatók szokásai/preferenciái/képességei között
- aki egyetem mellett dolgozik az sosem csúszik/halaszt (fél)évet
- a többség már úgy jön ki az egyetemről, hogy van releváns tapasztalata"Akkor mutasd meg először, hogy állítottam, ezek közül bármelyiket, hogy te állítottad volna!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- BestBuy topik
- Új IP, erős rajt: a Pragmata hétvégére már 1 milliónál járt
- Háztartási gépek
- Tesla topik
- További aktív témák...
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- AKCIÓ! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest