- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
A 90 az mióta 500? "mi ez állandó rinya" a szövegértelmezés kapcsán? A 47k-s közmunkásnak is azt mondod hogy Bill Gates többet is meg tud keresni, oszt' legyen vele boldog?
(#3963) sutszi:
"Nem tudom milyen 90-ről beszélsz"
Miért nem olvastad el?
A 90k nyilván nem Bill Gates fizetése, hanem egy kezdő fejlesztőé, akkor amikor írtam. Több céget is megnéztem anno, nem voltak sokkal jobbak. Itt a fórumon mindenki tud okos lenni, hallott valakiről akinek a haverja látott egy újsághirdetést valahol, és akkor az az etalon. Aztán mint a jereváni rádióban, nem osztogatnak, hanem fosztogatnak, és egyesek a Dr. Prof. Master Architect 40 éves gyakorlatos fizetését nézik kezdő fizetésnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS!
- Arany János - Kapcsos könyv
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs