Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Jövedelem

Hozzászólások

(#3898) vzozo válasza Dr. Akula (#3858) üzenetére


vzozo
senior tag

Mint pl. az ápolónők vagy a tűzoltók? Te miért nem annak mentél, ha abban vagy a nagy zsozsó?

Ne haragudj, de te értelmezni is tudtad, amire reagáltál, vagy csak íráskényszered volt?

Ez egy IT jövedelmek topik, ápolónőkről és tűzoltókról rajtad kívül senki sem beszélt. Azt sem tudom, hogy miért kellenének kapcsolatok, meg "csókos" pozik az említett helyeken. Mint ahogy a fizetések felfelé történő eltérítése sem ott, hanem a minisztériumi és egyéb mutyi kifizetőhelyeken szokásos.

Mindenesetre grat az itteni trollkodáshoz azok után, hogy az IT munkaerőhiány topikban pár napja ezt már kifejtetted, és ott is kaptál néhány ellenvéleményt. Hát ahogy látom itt még többet. Tudod, vannak ezek a szembe az autópályán meg fordítva a lovon ülős hasonlatok... Szerintem inkább ülnek, mint a te einsteines, nobeles meg milliárdokat öröklős példáid.

Végül is csak a "nolife geek" pontodra reagálnék még. Soha nem buliztam annyit, mint az egyetemi éveim alatt. Miközben volt mellette munkahely(ek), barátnő(k), szakkollégiumi szerepvállalás, kirándulások, utazások Európában, és egy 3. nyelvet is elkezdtem tanulni. Mondjuk úgy, hogy habár a "work hard, party hard(er)" filozófiát követem, mire kikerültem a "valós" életbe, egyszerűen telítődtem, és nem is vágyok már napi-heti szintű szétcsúszós éjszakákra, bőven elég, amit a saját családommal és a barátaimmal szórakozásra fordítunk.

Oké, figyi. Neked nem jött be. Te nem láttál ilyet. Nincs ezzel semmi gond. Biztos vagyok benne, hogy van valami más, amiben sokkal jobb vagy. Csak fogadd el, hogy egyeseknek sikerült az, amire te csak kifogásokat kerestél/keresel. Mi, ezek az egyesek azt kerestük, hogyan lehet megoldani az előttünk tornyosuló problémákat.

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Jövedelem
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.