Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: A teljesség igénye
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz
Vision
üzenetére
Nekem egészen más tapasztalataim vannak: konkrétan tudom, hogy nem egy ember nyaralni ("telelni") ment táppénz alatt.
Kábé mindenhol az van, hogy a deviáns magatartás miatt a többséget büntetik, legyen az rugalmas munkaidő megszüntetése pár notórius késő maitt, mint azt már az előző munkahelyemen átéltem stb., mivel ez a kényelmes a vezetőknek (de egyébként ez már az iskolában kezdődik, ahol rendszeresen az egész osztályt büntetik pár rossz, hangoskodó stb. gyerek miatt).
Nem mondtam, hogy helyeslem, és leírtam, hogy bünteti azokat akik ténylegesen rászorulnak (ahogy pl. a hitelfelvételek szigorítása a csalók miatt, is a becsületes hitelfelvevők dolgát (is) nehezíti): inkább egyszerűen elfogadom.
Mivel ez itt off, meg értelme sincs vitatkozni, amikor láthatóan érzelmi alapon megy a vita, a témát részemről lezártam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kávépörkölés
- EAFC 26
- Apple iPhone Air - almacsutka
- VGA kibeszélő offtopik
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- EVGA SuperNOVA 850 G2 850W 80 PLUS Gold
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest