Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- RetepNyaraB: kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden.
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misogi
aktív tag
Sziasztok, kb. 1.5 év tapasztalattal van értelme elhelyezkedni egy kicsi startup-nál, ha sokat szeretnék fejlődni? Tudom sok pro és con van ezzel kapcsolatban, de érdekelne hogy mit gondoltok erről. Már kaptam egy ajánlatot egyébként viszont annyira káosznak tűnik az egész így kívülállóként hogy szerintem nincs elég tapasztalatom hozzá. Gondolom ez tipikusan a "sink or swim" helyzet lenne, ha nem tévedek.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
Üzleti előfizetők hirdetései
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest