- bambano: Bambanő háza tája
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyépés
aktív tag
válasz
Vision
üzenetére
Pedig ez van szerintem. Egy-kèt országban, pl Svájcban, Írországban, Angliában jobb, de többnyire nem olyan nagy a kölönbsèg az itteni IT-s fizukhoz kèpest sem alkalmazotti szinten. Kontraktori szint meg én úgy tapasztaltam, nem sokkal magasabb az alkalmazottinál odakint. De lehet én csináltam rosszul, meg csak LinkdIn-en keresgélek kb. egy éve folyamatosan. Azért csalóka, mert Nyugaton más szakmákban is odaadják ezt, itthon az IT magasan kiugrik. Szóval ott productosként meg más területeken is megkapod ezt, de fejlesztőként sem sokkal több, ha több. Inkább a cégektől függ, melyik hogy fizet. Amelyik jól fizet, az mindenhol jól fizet, kb. minden poziban, de a legtöbb cég nem annyira jó. Simán vannak jobb belföldi alkalmazotti ajánlatok, mint amiket kontraktorként adni akarnak legtöbbször külföldön. Lehet a nagy hireing freeze is okozza ezt, ki tudja, de azért mostanság szerintem nincs kolbàszból a kerítés ott sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gyúrósok ide!
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Karcmentes Fóliás Samsung Galaxy S25 Edge 256GB JETBlack 1OO% ! 9Hó Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Dobozos Samsung Galaxy M36 5G 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 256GB !!! aktiválástól 1ÉV nemzetközi APPLE GaranciÁvaL
- Apple watch series 8 45mm GPS+cellural
- RAM 8GB DDR4 2400 20db csomagban 150.000ft
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 egyenlő 16 ami 2 a 4.-en Sand Storm 16GB / 512GB
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest