Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- kreténtehén: Első lengyel túra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
Mercutio_
üzenetére
Ahhoz, hogy elvégezz egy magyarországi infós BSC-t, ahhoz leginkább egy dolog kell: magolás.
Nem igazán értem, hogy attól, mert jól bemagoltad az összes numerikus analízis tételt meg bizonyítást, az hogyan fog segíteni az általad említett feladatok megoldásában.Én jópár évig élveztem az ELTE vendégszeretetét, mérsékelt sikerrel. A tapasztalatom, hogy az egyetem valóban nagyon sok mindenre megtanít, lefekteti az alapokat valamihez (azt nem tudom, hogy mihez, de nem a szakmához, az tuti), meg tényleg meg kell tanulni magolni, és némi szakmát is fel lehet szedni menet közben, szóval nem beszélnék le róla senkit.
De az biztos, hogy magasról szarik azokra a kulcs skillekre és kompetenciákra, amelyekre a munkád során mindennap szükséged lesz.A jelenlegi munkahelyemen van több egyetemről frissen kikerült ember, elég jól látható, milyen szaktudás jön ki a magyar felsőoktatásból. Akik jók és ügyesek, azok kivétel nélkül azért azok, mert a szabadidejükben is foglalkoztak a szakmával, és beletették a pluszt azon felül, amit az egyetem követelt. A jelentkezők jó része konkrétan nem tud programozni, miután elvégzett egy infós BSC-t. Ezt add össze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 12 mini / 128GB / Yettel függő / 12Hó Garancia / akku:100%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4296,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs