Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
Mercutio_
üzenetére
Ahhoz, hogy elvégezz egy magyarországi infós BSC-t, ahhoz leginkább egy dolog kell: magolás.
Nem igazán értem, hogy attól, mert jól bemagoltad az összes numerikus analízis tételt meg bizonyítást, az hogyan fog segíteni az általad említett feladatok megoldásában.Én jópár évig élveztem az ELTE vendégszeretetét, mérsékelt sikerrel. A tapasztalatom, hogy az egyetem valóban nagyon sok mindenre megtanít, lefekteti az alapokat valamihez (azt nem tudom, hogy mihez, de nem a szakmához, az tuti), meg tényleg meg kell tanulni magolni, és némi szakmát is fel lehet szedni menet közben, szóval nem beszélnék le róla senkit.
De az biztos, hogy magasról szarik azokra a kulcs skillekre és kompetenciákra, amelyekre a munkád során mindennap szükséged lesz.A jelenlegi munkahelyemen van több egyetemről frissen kikerült ember, elég jól látható, milyen szaktudás jön ki a magyar felsőoktatásból. Akik jók és ügyesek, azok kivétel nélkül azért azok, mert a szabadidejükben is foglalkoztak a szakmával, és beletették a pluszt azon felül, amit az egyetem követelt. A jelentkezők jó része konkrétan nem tud programozni, miután elvégzett egy infós BSC-t. Ezt add össze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OpenMediaVault
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- eBay-es kütyük kis pénzért
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gyúrósok ide!
- Proxmox VE
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Óra topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs