Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
Mercutio_
üzenetére
Ahhoz, hogy elvégezz egy magyarországi infós BSC-t, ahhoz leginkább egy dolog kell: magolás.
Nem igazán értem, hogy attól, mert jól bemagoltad az összes numerikus analízis tételt meg bizonyítást, az hogyan fog segíteni az általad említett feladatok megoldásában.Én jópár évig élveztem az ELTE vendégszeretetét, mérsékelt sikerrel. A tapasztalatom, hogy az egyetem valóban nagyon sok mindenre megtanít, lefekteti az alapokat valamihez (azt nem tudom, hogy mihez, de nem a szakmához, az tuti), meg tényleg meg kell tanulni magolni, és némi szakmát is fel lehet szedni menet közben, szóval nem beszélnék le róla senkit.
De az biztos, hogy magasról szarik azokra a kulcs skillekre és kompetenciákra, amelyekre a munkád során mindennap szükséged lesz.A jelenlegi munkahelyemen van több egyetemről frissen kikerült ember, elég jól látható, milyen szaktudás jön ki a magyar felsőoktatásból. Akik jók és ügyesek, azok kivétel nélkül azért azok, mert a szabadidejükben is foglalkoztak a szakmával, és beletették a pluszt azon felül, amit az egyetem követelt. A jelentkezők jó része konkrétan nem tud programozni, miután elvégzett egy infós BSC-t. Ezt add össze.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dragonkin: The Banished
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 14 M4 Pro / 24GB / 1TB Újszerű, garanciás
- StarTech ST1000SPEX43 (TAA kompatibilis)
- Dell Latitude 5520 11. gen i5, 8 GB DDR4, 0.5 TB, világító magyar bill, érintős
- MiPlaystation 5 1TB lemezes+ 1db kontroller 2026.11.17-ig garanciás
- Dell Alienware AW2725DF Monitor - 2 év 2 hónap garancia - GARANCIÁBAN CSERÉLT (Új)
- PANASONIC Toughbook CF-53,i5-3340M,4GB RAM,500GB HDD,DVD,WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 2K OLED 165Hz 500NIT
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest