- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vezu
csendes tag
Írni fogok, köszi szépen! Jó tipp, erre nem gondoltam, hogy be kéne jelentkezni az airbnb-be, mindenképp utána járok. A bevándorlási hivatalt is meglátogatom, minél tisztább képet kapják.
Időm lesz, direkt hagytam egy plusz napot "szétnézni."Mi is kb ennyi egészségbiztosítási költséggel számoltunk, 300/ felnőtt, gyereknek 168 euro a maxos, de ez már tényleg mindent fedez. Jó barátomnak annyi idős a kislánya, mint nekünk, így nagyjából tisztában voltam a költségekkel. Mi ilyen havi 4300 pénzzel számolunk, mint havi költség, de ebben már tényleg minden benne van.. jövő augusztustól szeretne dolgozni a feleségem is, mint biomernok, majd azt még meglátjuk, mi jön össze neki gyerkőc mellett.
Ahogy 426os is írta, ha megvan a hely ismeret, a nyelvtudás, a kinti tapasztalat, sokkal több lehetőség nyílik és a fizetés is magasabb lesz. Kezdésnek én például nagyon örültem a bruttó 7000 havinak 13 alkalommal, ennél egy svájci mérnök hasonló 10 év tapasztalattal, biztosan jelentősen többet kért volna. Szerintem nagyon jó kezdésnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fotók, videók mobillal
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- XFX Radeon 7900GRE 16GB - garanciális
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Infinity SM 155 3-utas passzív hangszórópár /Pioneer A-656 Mark II/Pioneer F-447L
- iPad 11th 2025 128 GB (Jegelve beencee8)
- LG UltraGear 45GX90SA-B Monitor
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Időm lesz, direkt hagytam egy plusz napot "szétnézni."