Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MrSealRD

veterán

válasz Vision #33512 üzenetére

Patthelyzetnél járunk szerintem. Én azt mondom keressünk új megoldásokat, hogy több lehetőséget vegyünk számításba és ne kezdjük rögtön azzal, hogy nyomorítjuk mások életét. De neked kalapács van a kezedben és mindent szögnek nézel... Te csak ezt az utat látod, hogy tűzzel vassal irtani kell az autókat. Akármit írtam eddig semmi nem volt jó, csak az hogy mindenkit tereljünk a TK felé...
    Amúgy éppen új korszakba lépünk az elektromos autózással... jövőbe tekintünk ... addig simán csökken emiatt az emisszió is. De gondolom akkor is találnál valamit amibe beleköthetsz...

És még egyszer: azért nincs versenyképes alternatíva, mert az autózás perpill túl kényelmes. Az egyéni közlekedés mindig, mindenhol kényelmesebb, mint a közösségi, kivéve, ha eléggé lerontod ezt vagy költség, vagy idő oldalon. Az pedig tényleg nonszensz, hogy a városon kívül élő, nyilván egyéni megfontolások miatt kiköltöző emberekhez alkalmazkodjon mindenki a fővárosban. Összefoglalva: ne lakjon 15-20-25-km-re, ha az élete amúgy a fővároshoz köti! Ha mégis ott él, akkor vállalja a tömegközlekedéssel járó kényelmetlenséget!

Kicsit átfogalmaztam a bekezdésed.
    És még egyszer: azért nincs versenyképes alternatíva, mert az tömegközlekedés perpill túl kényelmetlen. ...
    Az pedig tényleg nonszensz, hogy a városon belül élő, nyilván egyéni megfontolások miatt beköltöző emberekhez alkalmazkodjon mindenki az országban. Összefoglalva: ne lakjon belvárosban, ha a városi körülmények zavarják! Ha mégis ott él, akkor vállalja az ezzel járó kényelmetlenséget!

Megsúgom, alapjáraton mindenki valamilyen kényelmetlenséget vállal.

Új hozzászólás Aktív témák