Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
400k nettó? Nem feltétlenül irreális, csak szerintem kicsit több tapasztalat kéne hozzá. Alapvetően ha ilyen mindenes embert keresnek, és 2.5 év tapasztalattal azt mondták gyere akkor nem hiszem, hogy pont reálisan akarják kezelni a fizetés témát. Persze lehet hogy tévedek, de szerintme akkor lenne reális a 400+ bérigény ha ez nem így lenne: "de nem bíznám rá az életem. "Ha mondasz egy 400 nettot akkor szerintem dobnak egy hátast (Mivel a duplája)250-300-350 e netto +kaf tartok reálisnak max a tapasztalat alapján, de ne legyen igazam
Szerintem tisztázd le jobban a munkakört. Mert ha minden IT feladatot veled akarnak elvégeztetni, akkor lehet érvelni, hogy ezért nem feltétlen egy munkakör, amit veled be akarnak töltetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Robotporszívók
- Milyen notebookot vegyek?
- Horgász topik
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest