- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: RCS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
válasz
-Skylake-
üzenetére
Ha epitomernok vagy en biza veled terveztetnek hazat bmilyen rossz is a felsooktatas szinvonala. Mert van ilyen végzettséged.
Hidd el en nem hiszek mar sok dologban, abban fokent nem hogy vegzettseggel lehet penzt keresni alkalmazottkent vagy epp vezetőként.
Mivel penzugyi szektorbsn tengetem hetkoznapjaim latom hogy akik MBAt vegeztek melo kozben azok feljebb leptek fizuban es poziban. (egészségükre
) ezek tenyek az en kornyezetembol. Ezert szo szerint tobbet er mint egy "sima" MscDe azt is el kell fogadni, hogy itt azert szidjuk egymast de egyikunk sem hulye. Es azert szidjuk a felsooktatast mert kirazzuk kisujjbol. De az nem jelenti azt hogy a buborekunkon kívül ez mindenkinek menne, mi megugorjuk ezt a szintet de sokan nem. Ezt azert erdemes figyelembe venni. Valoban igazad van hogy egyes mernoki karon es az orvosikon kívül az oltatas kisse vicces. En gimnaziumban tobbet tanultam mint foiskolan es egyetemen. Mert többet kellett...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szerinted mennyi az ára...? (Közösségi beárazás)
- Marathon - Mostantól végre ingyen kipróbálhatod!
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s Touch - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mivel penzugyi szektorbsn tengetem hetkoznapjaim latom hogy akik MBAt vegeztek melo kozben azok feljebb leptek fizuban es poziban. (egészségükre