Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
A statisztika egy izgalmas tudomány.
Például a "magam körül" az nem reprezentatív mintavétel.
Általában mindenki magához hasonlókkal van körülvéve, akkor is ha átlagos és akkor is ha nem.A többség jellemzően átlagot kap, minél jobban eltérünk tőle, annál kevesebben vannak, akik azt a bért kapják. Annak az esélye, hogy az eltérés nagy a várható értékhez képes, kicsi.
Azt, hogy mi volt a realitás, a következő évi hays guide mutatja meg. Ha az előző évi teteje +x% lett az átlag a következő évben, akkor ez volt a jó taktika, ha nem, akkor viszont tényleg nem működik.
Én a senior szint előtt végig az aktuális hays guide felett kerestem, de a következő évi guide alapján, már a sávban voltam (tehát ott működött ez a technika). Miután elértem a senior szintet, azóta a sáv átlaga körül mozgok és az átlag-teteje közötti ajánlatokat kapok (itt már nem működne (de ez is stackfüggő is)). Tehát még az is befolyásolja, hogy pontosan miről is beszélünk. Egy junior értéke nagyon meredeken emelkedik, egy senioré nem annyira.
Új hozzászólás Aktív témák
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Komplett gép: i7 12700 - 4.90 Ghz / 32 GB DDR5 / 512 GB NVMe / Win 11 Pro - HP Z2 tower G9
- Asztali PC , i5 9500T , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB m.2
- Asztali PC , i5 12400F , RX 6600 XT , 16GB RAM , 512GB nVME , 1TB HDD
- iPhone 13 256GB Midnight
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest