Új hozzászólás Aktív témák

• vegetableman

csendes tag

Jelenleg ez a helyzet:

Nem: Férfi
    Kor: 31
    Tapasztalat: 5 év
    Munkakör: machine learning engineer
    Végzettség: MSc
    Nyelvtudás: angol C2, napi szinten használva szóban és írásban
    Nettó fizetés: 900k
    Egyéb: privát egészségbiztosítás (bónusz, kafetéria havi leátlagolás után már a fenti összegbe van "belenettósítva")
    Hely: Budapest

Három éve a piaci átlag körül vettek vel, azóta viszont egyrészt a fizetések is nőttek rendesen, meg szerintem én is átléptem senior szintre skillek és felelősség tekintetében is (sajnos itt előléptetni nem akarnak, mert nem vagyok "jól látható" projekten). Hays most 2.5M bruttót mond a senior ML/DL Engineer sáv tetejére, szerintem interjúzok egy kicsit, bár sajnos szűk terület és nincs túl sok pozi, ráadásul szeretem a mostani munkámat.

Próbálom elkerülni, hogy már az elején nekem kelljen számot mondani, de néhány recruiter ragaszkodik hozzá. Mi ilyenkor a jó stratégia? Dobjak be 2.5-öt, aztán max kevesebbet ajánlanak? Vagy mondjak sávot? Milyen széleset, és hol legyen az alja/teteje? Igazából már a senior sáv aljáért (1.7M) is váltanék ha érdekes a meló és nem kell heti két napnál többet bejárni, de nyilván nem akarom olcsón adni magamat :DD

Lehet egyáltalán túl sokat mondani, aminél rádcsapják a telefont, vagy simán kiadnak a kértnél akár 30+%-kal alacsonyabb offert is?

Új hozzászólás Aktív témák