- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegetableman
csendes tag
Jelenleg ez a helyzet:
Nem: Férfi
Kor: 31
Tapasztalat: 5 év
Munkakör: machine learning engineer
Végzettség: MSc
Nyelvtudás: angol C2, napi szinten használva szóban és írásban
Nettó fizetés: 900k
Egyéb: privát egészségbiztosítás (bónusz, kafetéria havi leátlagolás után már a fenti összegbe van "belenettósítva")
Hely: BudapestHárom éve a piaci átlag körül vettek vel, azóta viszont egyrészt a fizetések is nőttek rendesen, meg szerintem én is átléptem senior szintre skillek és felelősség tekintetében is (sajnos itt előléptetni nem akarnak, mert nem vagyok "jól látható" projekten). Hays most 2.5M bruttót mond a senior ML/DL Engineer sáv tetejére, szerintem interjúzok egy kicsit, bár sajnos szűk terület és nincs túl sok pozi, ráadásul szeretem a mostani munkámat.
Próbálom elkerülni, hogy már az elején nekem kelljen számot mondani, de néhány recruiter ragaszkodik hozzá. Mi ilyenkor a jó stratégia? Dobjak be 2.5-öt, aztán max kevesebbet ajánlanak? Vagy mondjak sávot? Milyen széleset, és hol legyen az alja/teteje? Igazából már a senior sáv aljáért (1.7M) is váltanék ha érdekes a meló és nem kell heti két napnál többet bejárni, de nyilván nem akarom olcsón adni magamat

Lehet egyáltalán túl sokat mondani, aminél rádcsapják a telefont, vagy simán kiadnak a kértnél akár 30+%-kal alacsonyabb offert is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Trollok komolyan
- Formula-1
- Milyen routert?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs