Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Skylake-
addikt
válasz
D1Rect
üzenetére
"Rettenetesen el van lustulva a nyugati világban a szellemi munkavállaló."
Én ezt nagyon nem így gondolom. Én úgy gondolom, hogy többek közt pont ott "fizetődik" ki az, hogy sokkal többet kellett befektetnem egy pl árufeltöltővel szemben ( mert mondjuk az árufeltöltő és a Business Analyst belépési küszöbe nagyon nem ugyan ott van ), hogy utána nem grindelnem kell. Az IT pont azért tud egy sokkal kényelmesebb munka lenni, mint mondjuk a raktárazás, mert a munka ELŐTT sokkal nagyobb volt az effort. Én 30 közeli vagyok, 6 éves koromtól gép előtt éltem. Szóval én bármiféle szégyen nélkül tekintek erre úgy, hogy amikor most 2-3 órát dolgozok egy nap, annak első körben volt egy olyan ára, hogy éveket ültem gép előtt és tanultam ingyen, mert fizetni senki nem fizetett érte mikor 14 évesen kódolni tanultam (most nem kódolok egyébként, csak példaként hozom).
Szerintem az informatikával véget ért már az, hogy a munkának muszáj kényelmetlennek lennie és muszáj az egész életed arra áldozni. Az nem elkényelmesedés, hogy rövidebb idő alatt is képes valaki megteremteni a szükséges értéket, hanem fejlődés. Ugyan így pl én tudatosan keresem a lehetőségét a 4 napos munkahétnek. Mert kurvára nincs kedvem 5 napot dolgozni és ami még fontosabb : nem is kell. Mert a 4 napos munkahét működik.
Amikor elkezdett nőni a net sebessége, akkor mi volt ? Eddig 1 óra volt letölteni X dolgot, most 5 perc akkor legyen 12x akkora, hogy továbbra is 1 óra legyen ? Nem , végre elértük, hogy gyorsabb legyen. Mikor elkezdett gyorsulni az informatikai munka és ami eddig órákba telt, az már sokkal gyorsabb akkor mi történt ? Mindenki gyorsabban végzett ? Lófaszt, az történt, hogy elkezdtek sokkal többet elvárni. PARADOXON, hogy ma még egyáltalán létezik informatikában 8 órás munkanap és 5 napos munkahét.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Sorozatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest