- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
D1Rect
üzenetére
Nézd, múltkor meghúztam az ujjamat. 4 állami intézményben voltam, és végül magánban kellett fizetnem azért, hogy valaki végre rámondja: semmi bajom.
Műtöttek is pár éve a Merényiben. Ami ott volt, az 3. világbeli, és most nem túlzok.
Azt is elhiszem, hogy szar a német egészségügy, de hogy a magyarnál jobb, abban egészen biztos vagyok. Vannak olyan implantátumok, amelyek nálunk nem is elérhetőek a finanszírozás problémája miatt, ott pedig igen. És ez csak egy konkrét példa első kézből.
emvy:Persze, mi is néztük a magánsulikat, de illúzió azt hinni, hogy azok az intézmények jók. Normális ember már régen nem megy tanárnak, miközben a legdrágább iskola is csak belőlük válogathat. És persze, haveromék is magánkórházban szültek 2 milláért, lehet vinni a gyereket magánba mindenhova, de az is már nagyon túl van terhelve. Az országban nincs jó egyetem, ha pedig úgyis külföldre megy majd továbbtanulni, akkor miért ne szocializálódjon eleve nemzetközi környezetben?
Szeretünk síelni, bár ez a legutolsó érv Ausztria mellett.

Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Beszámítás! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G (8/512 GB) független, garanciás 210 000 Ft
- Deep Pink XBOX Series kontroller
- ÚJ Bontatlan Sony Bravia K-65XR90 - 4K HDR Google Mini LED TV - 3 év garancia
- Beszámítás! Asus TUF VG249Q 24 144Hz FHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest