Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Napkollektor - csak úgy
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lien
aktív tag
válasz
Vision #26120 üzenetére
Szia, mi a fontos a barátnődnek? A több pénz, stresszmentes hely, bejelentett fizetés? Én dolgoztam fél évet egy helyen ami főbb oldalról épületgépész tervező iroda, épületvillamossági vonallal, volt építész is. Leginkább agyatlan rajzolás és modellezés, percre alapú fizetés van de nyilván furcsán mutat amikor 168 óra 3 percet dolgozol, a túlóra 3 havonta ki van fizetve, tisztán. Ha érdekel írj privátot, én 3 éve kiküldetésben kaptam 500 nettó felett de most volt szaktársam interjúzni bim munkakörben 1 év tapasztalattal gépész mestere 2 hét múlva lesz meg és megkapta ezt a fizetést bejelentve de még 1 másik helyet vár interjúval. Ja igen, a főnök nem egyszerű eset, de én hála ég nem találkoztam vele egyszer sem, viszont a hely olyan, hogy ha beüt a krach vissza tudok menni ill. tervezői jogosultság aláírást múlt hónapban indítottam volna de közölték nem írnak alá olyat, hogy gépész munkát rajzoltam amiklr villamosos lrojekten modelleztem, úgyhogy fél év igazolásom most kiesett…
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ és használt GAMER PC készletről 1-3 év garancia, számla - legjobbat a legjobbaktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest