Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Előbb-utóbb elfogynak a minden újhullámos munkavállalói f*szsághoz adoptálódni tudó/akaró cégek
Ez egy társadalmi tömegjelenség, amelyet a fiatal munkavállalók szignifikáns többsége csinál. Mindig lesz olyan cég, aki ehhez adaptálódik, mert ez versenyelőnyt jelent számára. Aki nem csinálja, az csődbe megy.
ergo lehet hogy jobban járunk, ha inkább nem veszünk fel senkit.
Erről beszéltem. Ha nem veszel fel senkit, akkor előbb-utóbb elfogynak az embereid, és lehúzhatod a rolót. Közben mások prosperálnak. És ezeket nem én találtam ki, végtelen számú elemzés készült már erről.
Nem dobsz egy CV-? Csak hogy tudjam, ki ne vegyünk fel...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
No offense, de nem azt látom, hogy ezt a mentalitást bármelyik munkáltató megengedhetné magának, ha hosszú távon sikeres akar lenni.
Gondolom elvárod legalább az évi 20% béremelést és 30% bónuszt a cég és a piac helyzetétől függetlenül
Ez is tök egyszerű. Ha neked kell az ember, és az az ember ezt elvárja, akkor ki fogod neki fizetni. Különben csődbe mész.
BTW értem én, hogy az idősebb korosztály nehezen alkalmazkodik ahhoz, hogy a tetüláda cégek nem tehetnek meg bármit. Ugye régen hozzászoktatok ahhoz, hogy kutyáztatnak titeket. Most meg a melósok kutyáztatják a cégeket.

Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Synology NAS
- Tőzsde és gazdaság
- Kompakt vízhűtés
- Milyen autót vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Formula-1
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- További aktív témák...
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Samsung 860 EVO 2.5 1TB SATA3
- Eladó Samsung SSD 850 EVO SATA III 2.5 inch 500 GB
- E14 Gen7 14" 3K IPS Ultra 7 255H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)