- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poultier
tag
Sziasztok!
Megírnám én is rövidke tapasztalataim az elhelyezkedéssel kapcsolatban.
Rólam: Egyik fővárosi egyetemen/főiskolán vagyok villamosmérnök hallgató, jó egy évre a diplomától (magában a felsőoktatásban több időt töltöttem el, de ebbe ne menjünk bele).
Egyik nagy telekommunikációs giga/mega vállalat hirdette meg a gyakornoki programját, amire jelentkeztem, és sikerült bekerülnöm a suliban is tanult szakosztályra(távközlés).
Tapasztalatok: Felvételt követően első héten mindenféle ismerkedés volt a többi gyakornokkal, majd megkezdtem a munkát az osztályomon, ahol megkezdődött a munkához szükséges eszközök, jogosultságok megigénylése, majd átvétele. Rögtön az elején mondták, hogy egy új projektbe vesznek be, amiben teljes mértékű munkát vártan el. Ez lényegében annyiból áll, hogy tudásomat befoltozom a belsős anyagokkal, odapofátlankodok minden szakihoz, hogy mi miért van, és ők segítenek! Igen, jól olvassátok, nem nézik le az embert gyakornokként sem, hanem teljes értékű munkatársnak tekintenek, ezt mutatja, hogy elvittek magukkal csapatépítő tréningre is.

Sok előre feltett kérdésre válaszolva: fizetést megtaláljátok az interneten, leírni nem akarom, mert elég szigorúan veszik a belsős internet cenzúrát. A munka heti 20 órás, amit többnyire én osztok be magamnak, egy kikötéssel, hogy minden meetingre, amire az osztály hivatalos én megyek. Az idegen nyelv tudás kell, de nagyon, minden dokumentum csak angol nyelven érhető el, ezeket minimum meg kell érteni, mégha nem is fogsz beszélni a sok ferdeszemű instant endzsínörrel.

Munkaszerződés meghatározott: 5 hónap(gyakorlatilag egy félév), ebből 2 hónap próbaidő. A szerződés végén közös megegyezéssel hosszabbíthatsz további 5 hónapot, majd nyárra is hosszabbíthatsz, és így tovább..Bármi kérdés van, tegyétek fel, szívesen válaszolok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Arc Raiders
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hamarosan mobilokra is befut a Where Winds Meet
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Elektronikai csomag (usb hub, display, hdmi kábelek, riser-ek)
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest