Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kexksz

addikt

válasz axioma #16407 üzenetére

Szerintem kompetens noknek ez az egesz mozgalom egyszeruen megalazo, ugy vagytok lassan kezelve, mintha fogyatekosok lennetek. Aztan ha felvesznek csak megtobb a feszultseg, mert se a kollegak, se a felvett no nem tudja, hogy most azert vettek fel, mert meguti a szintet, vagy mert diversity hire (ami meg mara kb. szitokszova valt, erdekes ez is).

Ferfi szemmel nezve nekem azert megalazo, mert alapvetoen az a feltetelezes, hogy interjukor erdekel, hogy valaki no vagy ferfi, es externalisan akarjak szabalyozni a viselkedesem/dontesem. Tolem akar egy transznemu albino krokodil is johet az interjura, ha tud valaszolni a kerdesekre akkor vegyuk fel, ha nem akkor meg nem.

Elozo munkahelyemen 1 evig volt ures pozink, viszonylag niche dologra kellett volna. Volt egy jelentkezo, aki megutotte a lecet. Megmondtak fentrol, hogy csak akkor vehetjuk fel, ha legalabb 2 diversity candidate-et leinterjuztatunk mellette, es bebizonyosodik, hogy egyik sem legalabb 70%-ban (?!?!) olyan jo - mert ha igen, akkor oket kell felvenni. :) Mondtuk, hogy itt az eletbe nem fog jonni meg 2 diversity candidate, 1 ev alatt ez az elso kompetens ember aki jelentkezett. Vegul nem vettunk fel senkit. :)

Egyebkent ezt is csak ebben a szakmaban lehet letolni az emberek torkan, ahol az atlag arc teljesen megalkuvo es a professzionalitas szikrajat sem mutatja. Kivancsi vagyok hogyan csinalnak ezt meg ugyvedeknel, tradereknel, stb.

Új hozzászólás Aktív témák