Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielLong
senior tag
Első naptól az utolsóig termelni a cégnek...
Ugyan én villamosmérnök területen vagyok Ausztriában, de itt is rengeteg contractort láttam már és a tapasztalatom velük rettentő negatív. Sokan nálam alig idősebb 25+ fiatalok, akik ugyan megfordultak már papíron nagy cégeknél, csak nem tudom, hogy ott mit tanultak. Expertként van felvéve egy témában, majd én az 1 év céges tapasztalatommal oktatom... Van akiről nem tudom elhinni, hogy elvégzett egy műszaki egyetemet (hogyan csomagolja ki a zip fájlt
). Nálunk gyakorlatilag az első egy hét minden esetben bemutatással, ismertetéssel kezdődik és sokuknál folyamatosan felügyelni kell őket, mert önálló munkavégzésre képtelen, egy SVN-t nem tud felelősségteljesen kezelni. Tisztelet a kivételnek, de nekem sajnos még egy konzulensünktől sem sikerült tanulni.Ezt csak azért írtam, hogy a külsős életformán gondolkodókat bátorítsam kicsit.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Apple iPhone 17 Pro Cosmic Orange 256GB karcmentes 100% akku (49 ciklus) garancia 2026.12.29-ig
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Nálunk gyakorlatilag az első egy hét minden esetben bemutatással, ismertetéssel kezdődik és sokuknál folyamatosan felügyelni kell őket, mert önálló munkavégzésre képtelen, egy SVN-t nem tud felelősségteljesen kezelni. Tisztelet a kivételnek, de nekem sajnos még egy konzulensünktől sem sikerült tanulni.