- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
FLx
addikt
Pontatlanul fogalmaztam korabban, a 12 ora az a szorosan vett munkaido + tanulas + hobbi projectek. Szoval kb. minden amit gep elott toltok. Igazabol arra akartam celozni, hogy egyszer be kell fektetni a munkat a jovobeni haszonhoz. Utana az ember eldontheti mit kezd magaval, tolja tovabb a 12 orat es sokat probal keresni, vagy mondjuk a megszerzett tudas birtokaban napi 4 oraban keresi meg amit mas 1-2 nap alatt. De az az elvem, hogy egyszer bele kell tenni az extra melot, tipikusan 20 eves fejjel. Viszont senkit nem kellene megszolni egyik oldalon sem, aki keveset akar dolgozni es aki sokat azt sem. Mert azert en sokszor megkaptam, hogy munka helyett miert nincs inkabb csaladom, pedig en soha nem szoltam senkinek amiert o pont forditva csinalja.

Új hozzászólás Aktív témák
- Olvass! Akció! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Nintendo Switch 2 Konzol + Nintendo Hordtok (Gari 2027.05)
- ASUS GeForce RTX 3080 12GB TUF Gaming OC Edition (TUF-RTX3080-O12G-GAMING)
- Playstation 5 lemezes 825GB + Ajándékok
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest