Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nerd
aktív tag
Szegedrol koltoztem Budapestre, jelentos fizu emelest jelentett a koltozes.
Masik problema Szegeddel: keves lehetoseg. OK ha nem akarok karriert jo nekem egy helyen is, de pl .Net-es fejlesztok/ismerosok Szegeden mar tobbszor szivtak meg. Nagyobb leepitesek voltak es egyszeruen nem tudja felszivni oket a szegedi piac. Lehet koltozni... Vagy ott volt egy masik iroda bezaras. kb 50 fo java fejleszto. Atvette oket egy masik ceg. Csak hat, at kellett kepzodni .net, C# meg C++ fejlesztonek.
Ezzel mindenkeppen szamolnek. Szegeden pl. 2-3 munkahely valtas es nem igazan van hova tovabb...
Ez szerintem igaz minden videki varosra. Es sajnos tovabbra is az a tendencia hogy videkrol jonnek a fejlesztok a fovarosba es nem forditva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A32 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs