- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandus
veterán
válasz Sk8erPeter #11758 üzenetére
hát ha így hívják ami itt a legalsó/legfelső hsz alatt/felett van akkor igen
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
bandus
veterán
lehet már volt róla szó, de marha idegesítő, hogy a mobil oldalon nem lehet a topikból közvetlenül visszaugrani a fórumtémába, csak az összes fórum listájához, majd onnan ismét a fáradt gőzbe/akármibe. nem lehetne linkesíteni az amúgy is ott lévő fáradt gőz/akármi feliratot az oldal tetején?
-
bandus
veterán
nekem a prohadver interaktív nevű alfórumról jutott eszembe, hogy azt meg lehetne-e csinálni, hogy ez mobilarena, it.café, stb.. interaktívként jelenjen meg, ha ezekről az oldalakról böngésszük a fórumot?
-
bandus
veterán
mit szólnátok, ha az adatlapon lenne lehetőség mondjuk egy darab topik linkelésére? így aki valamelyik topik elszánt híve, az berakhatná az adatlapjára, illetve akinek van, az linkelhetné mondjuk a blogját (nem a logoutosra gondolok)
-
bandus
veterán
Biztosan kérdezték már, de ma felvetődött, hogy miért kell állandóan újból bejelentkezni. Pl az sg fórumon sosem léptet ki a rendszer. Ez megoldható, vagy a a ri/os motorban nincs ilyen funkcióa? Persze nem zavaró, csak érdekel, hogy mivel járna egy ilyen bevezetése.
-
bandus
veterán
Hali!
Szerintem hasznos újítás lenne ha belépünk valamilyen ''RE'' topikba (hír, teszt), akkor a topik elején lenne valahol egy link, ahonnan elérjük a hírt, tesztet. Ez fordítva már megvan, szerintem jó lenne, ha így is meg lenne csinálva
Szerintetek?
köszi
mod: persze eddig nem találtam meg az ''eredeti hír'' gombot, de így, hogy megírtam ezt a hsz-t egyből kib@szta a szemem . bocsi, ha gondoljátok törölhetitek.
[Szerkesztve]"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
bandus
veterán
heló mindenki és heló Parci! arra a most felmerült kérdésemre szeretnék választ kapni, hogy miért is indult el az apróhirdetések rovat? ugyebár ha valaki számtech cuccot szeretne eladni, annak ott a hardver piac, aki meg mást, annak meg ott a bolhapiac. így tényleg abszolút kíváncsiságból, milyen célt szolgál az apróhirdetések rovat? válaszodat köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest