Hirdetés
-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HÁZIGAZDA
látom, sajnos. pedig elvileg nem szabadna, megint valami sql szimultanizmus esete forog fenn . átírtam a scripteket, remélhetőleg kitisztul a lista magától (valszeg amíg a dupla emberek nem logolnak/logolódnak ki, addig duplák is maradnak).
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
HÁZIGAZDA
-
Divi
aktív tag
Csak érdekesség képpen, megkérdhetném, hogy mekkora a prohardver az it.news és úgy az egész hóbelebanc forrása?
hágy sor? mekkora a mérete stb...
Nameg mekkora az adazbázis, hány táblás
Ha nem zártak ezek az infók megosztanád őket?lá lá lá lá lá lá lá Lila Liba gá gá gá gá gá gá
-
moonman
titán
sikeres mindenféle belépés, de azért lépjek már be mégegyszer, ha hozzá akarok szólni...
-
[amne]
senior tag
Nálam jól működik most.
-
Szőrös
veterán
ezt milyen telón lehetne használni ?
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
tildy
nagyúr
Akkor a headeren heggesztek még...
Ilyesmivel már ezerszer szívtam, és azt hittem végre jól müxika header, mert eddig ment f@szán más wml oldalakkal
ez megy-e:Bővebben: link?
Operán mindkettő jó.
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Nagyon sokat köszönhetek ám annak is, hogy ritkán látni ilyen jól, szépen tagolt , jól felépített oldalt. Viszonylag könnyű dolgom volt így vele....
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Integra
titán
parci,
nálam működik a ez egyidejű számtekkk és mobil hozzászólás is.
gondolom az hogy a jobb oszlopban egybe gyúrva jelenjenek meg a hozzászólt topicok listája az még nehezen menne, ugye?
illetve ami ezzel kapcsolatban még eszembe jutott, nem akarod megnővelni a listában szereplő helyek számát? duplájára mondjuk
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
a_tesz
Korrektor
teszt... hmm nekem működik IE6+SP2, Opera alól is csodás (mondjuk azzal eddig se volt gond
szerk: ööö izé most frissítésre kidobott egy parse errort de aztán újra frissítettem és jó lett...
[Szerkesztve]スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
HÁZIGAZDA
válasz moonman #1721 üzenetére
IE6 nem állítja be a cookie-t a másik két site-ra, holott iframe-ben hívom meg őket, külön (ergo iframe-ből ugyan, de a saját doménje alól kéne megtennie).
ebben egyébként csak az az ironikus, hogy az iframe MS-only html tag, igaz, a többiek is átvették végül.
nem értem. ha van köztetek cookie-mágus, ne tartsa magában az ötleteit!dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
AsusBoy
senior tag
Szerintem így jó ahogy van!
-
[w]
őstag
amióta meg lett buzerálva a rendszer, IE6 alatt nem tudom használni a ''Válasz'' funkciót, ugyanis amikor kéri hogy jelentkezzek be, akkor a ''sikeresblablabla...tovább...''-ra kattintva újra kéri a bejelentkezést és innentől kezdve a saját farkába harap, nem tudok továbblépni.
ez csak nálam gáz vagy nem értek hozzá?cmdr PETER W. VOLKOV
-
lamadou
senior tag
megoldás: Bővebben: link
-
V.ki
aktív tag
Nem engedett bejelentkezni első 2 próbálkozásra a PH!.Név/jelszó elírás kizárva.
-
luciferc
őstag
firefox rulez: Bővebben: link
-
Vangelis
félisten
----csak egy kérdés...én az előbb nem írtam ide egy hozzászólást??-----
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Calogero
addikt
Bővebben: link
Nalam is igy mukodik a belepes. -
e-biza
őstag
bár mindenhova sikeres volt a belépésem ha jol tudom, mégis ha a prohardveren keresztül hozzászolok egy mobilarénás topikhoz majd azt a mobilarena.hu domainen keresztül akarom elérni, nem engedi modositani csak ha a ph-s oldalrol közelitem meg.
Liƒє is too short. - http://www.lowcostdomain.eu
-
bbazsy
őstag
nemtomm, csak nálam akad meg beloginolás után..
valahogy hozzászoktam, h loginol, és vissza is ugrik oda, ahova kell..
tudom, lustaság nem nyomni gombot, de mégis.. ;)
firefox 1.0.2..
-
eXodus
őstag
Nekem hirtelen átláthatatlna lett a ph,mobilarena,itnews trió.
Nem tudom hogy volte már szó arról hogy kedvenceknek nem lehetne megjelölni topikokat? -
[w]
őstag
lamadou és luciferc: ha meg bedöglik a volkszvágenem, akkor elküldötök audi-t venni, mi? értelmes hozzáállás...
cmdr PETER W. VOLKOV
-
HÁZIGAZDA
tildy,
nem akarjátok ezt a wap témát külön topikban megbeszélni? elég fontos lenne nekem, hogy nagyjából rend legyen itt, most pl a login-para elég kritikus, de alig találom az ezzel kapcsolatos hozzászólásokat.
''unofficial PH! wap oldal'' oszt hadd szóljon!
köszi.dicranum scoparium + genista pilosa = :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest