Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
KengelRoland
üzenetére
upc korlátlan nagyon megéri, max. sebesség 1/1 vagy 2/1 Mbit/s... 8ezer
trékom havidíjas korlátlan net 10ezer... full korlátlan 22ezer...
telenyomor full korlátlan 20ezer...
vodkafon full korlátlan 16ezer....
rohadtul megéri a korlátlanság... annak aki ki is tudja használni...
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Kérdés: Ez a hiba mikor lesz normálisan javítva a Hardveraprón?
A funkció a Prohardver szervereinek kommunikációs hibája miatt átmenetileg nem elérhető!
Telefonon is meg gépen is ugyan ezt írja,akár milyen böngészővel próbálom, 3fél kukik engedélyezve, teljes előzmény törlés után is fenn áll a hiba, nem tudok kedvencet menteni,hirdetéshez kommentet írni... -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
lezso6
üzenetére
működik, nem az a baj...
az a baj,hogy a ph módosítja a karaktert,helyettesíti, és így nem ott nyílik meg a példa oldal ahol kellene...
a jó linkkel az Oreo verzióhoz ugrik kapásból, a ph módosított linkkel csak betölt az oldal és a legelején marad,nem ugrik a linkben szereplő helyre... -
st3v3np3t3r
nagyúr
a link kezelésen nem lehetne javítani, hogy ne módosítsa az oldal a linket?
ezt akartam linkelni:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Android_version_history#Android_8.0_Oreo_(API_26)
így rakta be:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Android_version_history#Android_8.0_Oreo_%28API_26%29a "(" és ")" helyett "%28"-ra és "%29"-re módosítja... így nem nyílik meg az oldal ott ahol kéne...
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
üzenetére
Minden tiszteletem...de az egész lapcsalád használatához csupán 20MB? Az 15db kép(átlagosan), amit megosztanak általában...egy logot is felesleges bemásolni(bár sokan ezt sem tudják), mivel arra is van alkalmas egy felhős megosztás, vagy mondjuk a pastebin...főleg aki blogozik és blogjaiban feltett kép(ek) is arra csöppnyi 20MB-ra vannak korlátozva... Mint írtam, minden tiszteletem, de azért valljul be, hogy az a 20MB sz***a sem elég szinte,aki aktívan szeretné használni a fórumot vagy a blogot...persze, van aki egyáltalán nem használja ki... Ha még fájlmegosztásra is kiterjesztenék azt a csöppnyi 20MB-ot, akkor már tényleg el lehet lehetetlíneti az aktív és vizuális segítségeket...
Másrészről: az üzemeltetőnek egyel több hibafaktor az üzemeltetésben, sokkal több munka a karbantartáskor...szerintem a userek közül nem sokan vannak akik a topikokba pl a 1-2éve feltöltött képeket takarítja magától...
Én ezért is nem támogatnám az ötletet, vagy prémium fiókhoz kötném, eleve adott a nagyobb tárhely is amivel ki lehetne használni ezt a funkciót
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Nekem nem kimondott logout.hu-s észrevételem lenne. Azt a fejlesztők közül észrevették már hogy pl. Belépek hardveraprón és egy mentett fórumra kattintok ami a prohardverre visz át újra be kell lépni? A régi rendszerben ez automatikus volt,vagy beléptetve irányított át...ez elég idegesítő... A mobilos felületen is lehetne dolgozni még, pl a a mentett topikokat is mutassa, meg a privát üzeneteket ...mert jelenleg elég körülményes a navigálás mobilos oldalon...
Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós topik
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Diablo IV
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest