- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Ezt írtad: "Bankszektorban kerültem rá egy Angular 6-os, majd menet közben 7-es projektre. Előtte semmennyit sem Angularoztam, igazából mobilfejlesztésből tértem vissza FE oldalra. Mobilozás előtt volt már valamennyi JS tapasztalatom, de NG-ben konkrétan zéró."
Ebből elég nyilvánvaló, hogy nem reactoztál, se nem vuejs-eztél érdemben, de fő hogy teljes erőddel véded az angulart.
Typescripthez: hogy a típusosság előny vagy hátrány, azon hitviták szoktak kialakulni. Szerintem is inkább előny, pláne hogy a kedvenc nyelvem a C# ami szintén típusos
Viszont szerintem a script nyelveknek pont a gyengén típusosság a kezdők szemszögéből nézve az egyik nagy előnye. És szerintem az továbbra is előny a react, vuejs mellett hogy simán nekik tudsz futni vanillajs-el, aztán amikor olyanod van / elértél egy bizonyos komplexitást / elértél egy kódméretet akkor átváltasz typescriptre, nem pedig rádkényszeríti annak használatát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- Filmvilág
- Tesla topik
- Kompakt vízhűtés
- Milyen NAS-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest