Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Ezt írtad: "Bankszektorban kerültem rá egy Angular 6-os, majd menet közben 7-es projektre. Előtte semmennyit sem Angularoztam, igazából mobilfejlesztésből tértem vissza FE oldalra. Mobilozás előtt volt már valamennyi JS tapasztalatom, de NG-ben konkrétan zéró."
Ebből elég nyilvánvaló, hogy nem reactoztál, se nem vuejs-eztél érdemben, de fő hogy teljes erőddel véded az angulart.
Typescripthez: hogy a típusosság előny vagy hátrány, azon hitviták szoktak kialakulni. Szerintem is inkább előny, pláne hogy a kedvenc nyelvem a C# ami szintén típusos
Viszont szerintem a script nyelveknek pont a gyengén típusosság a kezdők szemszögéből nézve az egyik nagy előnye. És szerintem az továbbra is előny a react, vuejs mellett hogy simán nekik tudsz futni vanillajs-el, aztán amikor olyanod van / elértél egy bizonyos komplexitást / elértél egy kódméretet akkor átváltasz typescriptre, nem pedig rádkényszeríti annak használatát.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Radeon RX 7600 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest