Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Bármi lehetséges egy adott szakterülettel kapcsolatban. Csak tudod az a baj, hogy a felsőoktatás arról szól, hogy mindenkit keresztbe-kasul szívatnak az adott tantárgyakkal. Én is vehettem volna hasznát sok dolognak az ilyen utility tantárgyakból (GIS, valódi informatika, digitális tervezések, logisztika stb) csak sajnos az általam látott életutak igen nagy részénél ez a szükséges tudomány megáll a középiskolai emelt szint végénél. Sőt...
Innentől kezdve azt tudom mondani, hogy eltekintve attól a ~10%-tól, az emberek nagy része az ablakon dobta ki az ideje nagy részét, mert nem terveznek algoritmusokat, nem gyártanak semmi olyant, ami az emelt szintű matematika, fizika, vagy az általános biológia, kémia, történelem tudásanyagát igényli. Sőt a hétköznapokban még csak ennyire sincsen szükségük. Nem azért mert tudatlan tuskók, hanem mert nem arról szól az élet, és a szakma java, amit szeretnének hinni ott, ahol oktatják.
A magam részéről a legdurvább gyakorlati matematikai feladvány az utóbbi időkben az ellipszis kerülete volt. Babzsákot hegesztettünk...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Méretét meghazudtolóan hatékony Akasa léghűtő jön inteles vasakhoz
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Rendszergazda topic
- Samsung kuponkunyeráló
- iPhone topik
- További aktív témák...
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- Asus Maximus IX Apex (Z270) / Beszámítás OK!
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro / 256GB / Kék / Garancia!
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete titán használt, karcmentes 90% akku (344 ciklus) 6 hónap
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest