- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
WonderCSabo #7072 üzenetére
Bármi lehetséges egy adott szakterülettel kapcsolatban. Csak tudod az a baj, hogy a felsőoktatás arról szól, hogy mindenkit keresztbe-kasul szívatnak az adott tantárgyakkal. Én is vehettem volna hasznát sok dolognak az ilyen utility tantárgyakból (GIS, valódi informatika, digitális tervezések, logisztika stb) csak sajnos az általam látott életutak igen nagy részénél ez a szükséges tudomány megáll a középiskolai emelt szint végénél. Sőt...
Innentől kezdve azt tudom mondani, hogy eltekintve attól a ~10%-tól, az emberek nagy része az ablakon dobta ki az ideje nagy részét, mert nem terveznek algoritmusokat, nem gyártanak semmi olyant, ami az emelt szintű matematika, fizika, vagy az általános biológia, kémia, történelem tudásanyagát igényli. Sőt a hétköznapokban még csak ennyire sincsen szükségük. Nem azért mert tudatlan tuskók, hanem mert nem arról szól az élet, és a szakma java, amit szeretnének hinni ott, ahol oktatják.
A magam részéről a legdurvább gyakorlati matematikai feladvány az utóbbi időkben az ellipszis kerülete volt. Babzsákot hegesztettünk...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest