Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mai mikro zh:
kezdem a számolós példákkal, kijön az öszes eredmény. a többinél volt pár kérdéses, hát gondoltam körbenézek, hátha valaki jobban tudja...
nem tudom, hogy hol mennyire nézik szigorúan a puskázást, de dobtak már ki valakit ennyiért zh-ról?
egy "kedves úriember" nagyon jó szemekkel rendelkezett hogy a jóisten b...ná +nem tudom mi rosszat tettem, de a f*szom kivan h összevissza szopathat...
remélem ráismer magára az illető, ha már mi nem tudjuk, hogy ki..

-
Drizzt
nagyúr
Ohh, yeah, 4-es lett az önlabom, nem tettem magam tönkre miatta. Mondjuk szívem szerint tettem volna többet, de nem volt konkrét feladatom, így meg nem egyszerű. Kitalálnom nem nagyon sikerült semmit, így kutatgattam tovább, ami nem nagyon nyerte el a zsüri tetszését. Majd jövőre remélem kitalálok valami jót.
-
Foxi
senior tag
válasz
neduddki
üzenetére
Nem nyert, FP-t kellene keresni
Bár lehet nem kell majd tenni róla
Igazából eredménylistára nem került ki, emailre még nem válaszoltak személyesen most meg nem tudtam bemenni, úgyhogy holnap pót.Viszont most úgy tűnik, hogy fizikán kívül mindenből behúzhatom az alákaparást, 32 kreditre van remény.
#3595:

-
norbiphu
őstag
szép kihívás lenne valamilyen progházinak egy neduddki hsz dekódert írni.

lesz tali akkor valamikor?
-
WISHENSEN
csendes tag
Hat ez kesz

-
neduddki
nagyúr
HI!
Na ma is megvolt a napra rendelt jocselekedetem!!!!!!:- )))
Szova; ezt a bandus nevezetu avatart sem lassuk ma soig itten a bornyuvajus totyikban el lett intezve a makro /a bonyuapoo neni mar majdnem atengedte DE enemlekezettem az elveire!!!/:- ))) most gonosz vagyok>???:- )))udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
KEdves elvtarsak:
Letezik a budafoki uti sokxorositoban egy feladatgyujtemenyBanoczy-Daruka-Petro
szerzotriohoz kotve.
DE teremszetesen akit beesza fene hozzam az kap belole!!! /csak szoljatok elore!!!!/
udv
neduddki
mod: kerek egy kis turelmet hogy a tanszek pontosan megvitassa es kialakitcsa alalspontjat ezzel kapcsolatban addig is a fenti dolgok elnek!
-
Drizzt
nagyúr
Jah, egyelőre én is felvettem a vizsgáimat: június 4 lett az utolsó egyelőre, de még van egy, amiből nincsen időpont. Ha sikerül mind elsőre, akkor lehet előrébb kellene hozni a lábműtétem. Bár már sajnos le lett foglalva miatta minden, de azt hittem, hogy el fogok baszakodni a vizsgaidőszakkal.
-
Drizzt
nagyúr
Hahaha, Steve Ballmer a Corvinuson: [link]
-
concret_hp
addikt
hát végülis kapkodni nem kell ez tény

ma elkedztem olvasni végre a grafika könvyet, kimondottan tetszik a stílusa, csak sajna nagyon hosszúnak ígérkezik

konfliktuskezelésből írni kell 3-4 oldal rizsát ha jól emlékszem meg van adva pár szempont, azt 1 kcisit beleszövi az ember + a végén levonja a tanulságot és 4-5

-
FehérHolló
veterán
válasz
norbiphu
üzenetére
Köszi, nem élek ilyesmivel. Van egy ötletem, tudok róla a követelmények szerint is 3 oldalt írni. Remélem, 1 nap alatt elkészülök vele, aztán csókolom.
Ha minden jól megy, én is végezni fogok 06.09-én a vizsgákkal. Bár EMT-re a tervezett 1 hét tanulás lehet, hogy kevés lesz. Majd meglátjuk.
Érettségiről annyit, hogy a középszintű matekot még mindig viccnek tartom az utóbbi 4 év feladatsorait ismerve.
-
KMan
őstag
-
norbiphu
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
átküldjem a sajátom? elég nagy gyökérség lett, de 5ös lettem vele.

-
Drizzt
nagyúr
Jövő héten kéne nyomni egy elővizsgát kedden, mostmár azon gondolkodom... A tárgyból csak vizsga van(szóbeli), szóval egy ideig eltarthat felkészülni, bár a 60%-a volt már más tárgyból is. Csak akkor nem tudom mikor csinálok grf. játékok fejlesztéséből házit. Azért lenne jó, mert ha elég jó lenne, akkor nem kéne belőle vizsgázni. Grafikából meg az első alkalmat be akarom célozni(szerintem a többire is szükség lesz.
). -
Foxi
senior tag
Nem volt egy sikeres döntés másik csoporttal írni a makró ZH-t, úgylátszik elkeverték. Na mindegy pénteken pót

-
válasz
concret_hp
üzenetére
6-tól van

ha minden jól megy június 9-én végzek is

-
FehérHolló
veterán
Baj van, május 20-án le kell adni a konfliktus esszét. Eddig azt mondták, hogy vizsgaidő végére elég. Ezt meg csak most közölték velünk neptunon.
-
bdav
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
Hova sietsz vele?

-
concret_hp
addikt
vaze' neptun rulz, most se lehet vizsgajelentkezni

-
WISHENSEN
csendes tag
haj haj, ha lattaatok vona matek kozep ereccsegit.
Egy kezetekkel a hasatokat fogtatok volna hogy ilyen konnyu, masikkal a fejeteket mert olyan gyagya feladatokat sikerult az elso reszbe be't'o'mkodni
haj haj
-
Foxi
senior tag
A makro-m nekem sem lesz túl fényes, bár nem is tanultam rá túl sokat, mikro szerencsére meglett, de megajánlott jegy nélkül nem tudom mi lesz
Most meg jó kis lab2 házi, nagyjából már működik is csak az iterátort meg a polinom osztást kéne még megírni, de nem esik túl jól 
-
gyakorlatilag egy hetet tanultam makro zh-ra, és egy pont kellett volna

így ezen a héten mikroból pót, köv héten meg megint makro, de esélyes, hogy a 3. félévemben is velem lesz ez a tantárgy
-
norbiphu
őstag
ja. nekem is mindegy, csak legyek pesten és ne vizsga/zh előtti nap este legyen
már ha este, de gondolom az, akkor érnek rá általában az emberek. majd még 6án (össze kéne még rakni, miből mikor menjek
) befirkantom, mikor leszek fenn. meg a többiek is beírják nekik mi a jó 
-
norbiphu
őstag
hehe, pont most akartam postolni, hogy tali, mert délutánig KMan nem tette meg.
nekem van egy ellenőrző mérésem kedden, egy mérés zh pénteken, meg uccsó héten egy jelek zh. pótlási hétről tervek még nincsenek (nem is nagyon akarnék).
szóval nem tudom mi lenne igazán jó.akkor milesz? berontunk az ST-be neduddkiért?

-
válasz
neduddki
üzenetére
akkor ha bevágtatunk az st-be, és neduddki-t keressük egyből ki is adnak nekünk?

KMan: énis

Az utolsó hét kinek mennyire lesz rázós? Illetve kinek mennyi mindent kell pótolnia a pótlási héten? Gondolom a következő hétre már mindenki beosztotta a tanulnivalót (én legalábbis, + 3 vagy 4 zh), ezért lenne célszerűbb egy kicsit távolabbi időpont.
-
nekem már simán megy

tennap hajnalban az off topicban felvetődött, hogy a ph-tagok halmazának, és a bme-hallgatóinak halmazának metszete összefuthatna valahol egy mindenkinek alkalmas időpontban.
(bár így utolsó hetekben, meg vizsgaidőszakban elég nehézkes lesz ilyet találni, de hátha
)vélemények, ötletek?
-
KMan
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
enis hajnali 2 kor probaltam de kiakadtam tole
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
neduddki
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
HI!
Te csak asziszed az meg a japn kokadlegy egy szall szellentesdetol is megakasszja a vizsgaidoszakot:- )))
udv
neduddki
-
Foxi
senior tag
Na fizikából megint jól áll az évfolyam
Ezt a harcot már én is csak kereszten folytatom. De ez nem is olyan nagy baj.A baj az, hogy már megint halálba szopat a Visual Studio
Valami különös érzékkel találnak meg a hülye hibák. Most épp a parancssorral van valami baja.Error spawning 'cmd.exe'.

-
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Ennek a kivitelezése túl bonyolult feladat lenne a neptun programozói számára.

-
concret_hp
addikt
vikes listákra elküldték hákányújszban is.
egyébkéntnem tom arra mérnem tudnak rájönni, hogyha mondjuk 2-3 csoportra osztanák a hallgatókat karonként pl. akkor simán nem halna le a rendszer

pl. vik egyik naptól, másik nap a többi kar fele, harmadik nap a többi kar másik fele
talán még a vik vs. többi is megoldaná a túlterhelést
-
norbiphu
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
from no-reply@frame1.eik.bme.hu
innen jött mail, neptunban valóban nincs.

-
norbiphu
őstag
nem. ma jött neptun levél, hogy csak május 6-tól.
"Vizsgajelentkezés május 6-tól
Az Egyetemi Hallgatói Önkormányzattal történt egyeztetés alapján a vizsgajelentkezés kezdete május 6. kedd, 18:00.
A vizsgajelentkezés feltétele a Neptun rendszerben kiírt pénzügyi tartozások rendezése. A jelenlegi Neptun verzió nem teszi lehetővé a kollégiumi díjak külön történő kezelését, befizetésük ellenőrzését.
Ezek befizetési határideje május 5., az ezt követő napon kezdődik a vizsgajelentkezés, így a határidőig befizetők nem kerülnek hátrányba."
-
KMan
őstag
Vizsgajel ma ejfeltol indul?
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
na van 5 kreditnyi 4esem

a másik 5 kredit viszont nagyon durván necces
-
Drizzt
nagyúr
Most nézem a képzés adatokat Neptunban:
"Várható befejezés: 2014. 07. 01. 0:00:00"
Nem túl optimista.

-
WISHENSEN
csendes tag
[I]"A leendő miniszter a bizottság előtt elsődleges feladatának a kutatás-fejlesztésre (k+f) fordítható összeg centralizálását nevezte. Hangsúlyozta: nem híve a források szétaprózásának, ezért elsősorban a kiemelt projekteket támogatja majd. Molnár Károly szerint a GDP egy százalékát kitevő állami támogatás nem kevés, ellenben a vállalati szféra hozzáadott értékét mindenképpen növelni kell.
A miniszterjelölt szerint ezen kívül mindenképpen egyszerűsíteni kell a pályázati rendszert, amit ő a Budapesti Műszaki Egyetem rektoraként látott, ezért talán felhasználóbaráttá tudja alakítani. "[/I]
Juj de izgi

Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Suzuki topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bár lehet nem kell majd tenni róla
Igazából eredménylistára nem került ki, emailre még nem válaszoltak személyesen most meg nem tudtam bemenni, úgyhogy holnap pót.
Csak hogy holnapra is jusson valami jó.

miert nem erre az oldalra jon? be van b*szva? tancolni fog?