- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- potyautas: Sára és a párja.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
2900 - 2801
15167 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
-
norbiphu
őstag
na, visszavittem az indexet ahhoz aki osztotta a vizsgát (éltető tamás talán?), azt mondta hogy "óhogybasznámeg", vigyem át a kelához ő majd megjavítja

szal átvittem, húzott egy nyilat és odaírta a megjegyzés rovatba, hogy javította, meg aláírta, majd mondta, hogy szóljak az üzleti jogos nőnek, hogy ő is nyilazzon

statisztikám: 34/34 4.17es ösztöndíjátlaggal
-
DigitXT
félisten
Mármint az index nem megfelelő sorába? Nekem egyszer fordult elő ilyen, de a jegyet beíró tanár rögtön észrevette, hogy elnézte, és kihúzta, a megjegyzés rovatba pedig odaírta, hogy ő javította, aláírás, stb. Mondjuk az más kérdés, hogy ahhoz a tárgyhoz, amihez véletlenül írta abban a félévben nem lett bejegyzés, szóval elfért.

-
norbiphu
őstag
mi a teendő ha rossz helyre írták a jegyemet?

-
neduddki
nagyúr
-
DigitXT
félisten
-
bdav
őstag
na végre megtudtam az összes jegyeimet, szoval kész vagyok énis. jeeee
statisztika: 38 kredit, 5.73 ösztöndíjátlag -
Peet210
őstag
Nem sokat segített. Igazából a vizsgakérdés sor érdekelt volna, hogy ott milyen.
-
FehérHolló
veterán
-
Fboy
aktív tag
És ha passzívra rakom magam és majd felvesznek máshova, akkor nem kell csinálnom semmit?
-
FehérHolló
veterán
-
Fboy
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha abba szeretném hagyni a sulit, mert máshova akarok jelentkezni akkor mi a teendő? Neptunon belül nem lehet ezt megoldani?
-
concret_hp
addikt
-
FehérHolló
veterán
-
Peet210
őstag
Építészek: tud nekem vki mutatni egy éptöri (népvándorlás-tól a modern építészetig nálunk ez az éptöri 2) tételsort. Mennyi kreditért megy ez a tárgy a BME-n?
-
KMan
őstag
Az atjelentkezest elfelejtheti.Adja be a felvetelijet normal felveteli eljarasban februarban, suliban meg kervenyezze magat passzivra a neptunon jobbesetben, rosszabb esetben akar ki is iratkozhat vegleg. Talan erdemes lenne elmennie a kari dekani hivatalba K ep 1.em 58 asszem, de ugyanezt fogjak neki mondani szvsz.
-
bence26
csendes tag
Okés, megkérdezzük mi enneka folyamata. Nem nagyon járt még a KTHn.
-
concret_hp
addikt
-
bence26
csendes tag
Lenne egy jó pozicionált kérdésem felétek:
Van egy barátom aki BME GTK MMre jár. Egykét zht megírt, de rájött hogy neki a gépész ill. a villany jobban fekszik, az átjelentkezés nem tutisiker, ezért felvételizik.. újra !

Na most ugye nem vizsgázik\zott, két elégtelen van most beírva neki neptunon. Február elött írjon a dékánnak felmondo levelet vagy most már mindegy mert ugyis kivágják, mivel besejár-nem vizsgázik.(ugyan az a szankcio a TVSZ szerint(egy évig nem jelentkezhet az adott karra). Ez befolyásolhatja a felvételijét ?(mármint mikor feladja még BME GTKra jár, de valoszinuleg honap vegen mikor a második félidőre kell jelentkezni ugyis kivágjak a null kredit miatt). -
concret_hp
addikt
a félévben felvett 5db 5 kredites tárgyam eredméyne (igazi vegyesfelvágott
):
1db: aláírás se lett
1db épphogy 2es (számvitel, alsó ponthatár +1p)
1db épphogy 3as (grafika alapjai : ráírt 2pontot, h ne kelljen reklamálni)
1db épphogy 4es (adatbizt)
1db megajánlott 5ös (kódelm)ezen felül:
önlab 4es, tőzsdei spekulációk 4es, statisztika labor 5.szumma 27 kredit tanulmányi átlag: 3.74, ösztöndíj átlag: 3.36
ösztöndíjat jó eséllyel buktam asszem , de asszem túl fogom élni
-
concret_hp
addikt
jessz

adatbisztonság: 4es
vizsga után abban se nagyon bíztam, hogy a 3as meglesz
( -> amiben nem voltam biztos szinte mindennek jónak kellett h legyen
) -
FehérHolló
veterán
-
mr.geeZ
aktív tag
Amúgy olyan vizsga nincs, amihez kellene a puska. A definíciókat, tételeket meg kell tanulni, csak rá kell szánni az időt, a többi meg úgyse a puskán fog múlni. És igen, el lehet végezni az egyetemet anélkül, hogy puskázna az ember. Persze a közismeretiken, választhatókon sokszor adja magát a puskázás, ott érdemes kihasználni a lehetőséget, de oda tényleg elég az A4-es lap.
-
concret_hp
addikt
-
Mawyx
őstag
Papírfecni? A4es lap?
Nem működik.
Egyéb ötletet várok privátban
-
concret_hp
addikt
-
FehérHolló
veterán
-
Mawyx
őstag
Az egér eleve bukta, mert nem lehet padban matatni. És kikapcsolt állapotában nézem a képernyőt és gáz, pedig még az üdítősdobozt is lefényképeztem és így a hiányzó kép is ki van egészítve
de nem bejövős, pedig amikor megláttam bezsongtam tőle
De egy próbát majd megér olyan vizsgán, ami eleve esélytelen lesz, amit megéri kockáztatni (de olyan most nincs egyelőre). -
bdav
őstag
-
concret_hp
addikt
-
ArGab
őstag
Valaki meg tudná mondani a Talérd jegybeírás hogyan zajlik? Elhangzott zh közben, de az régen volt, és éppen mással voltam elfoglalva közben.

-
FehérHolló
veterán
Na, 4-es lett a pótvizsga... Érdekes módon evtsz-esek nem szopattak meg minket annyira, mint a legutolsó vizsgaalkalmon szokásuk.
-
Mawyx
őstag
-
norbiphu
őstag
ha minden jól megy, holnap reggel nekem is vége. kivéve ha az lesz valszámból mint 2-án

-
concret_hp
addikt
na ha minden jól megy, még kb. 4 óra van vissza a vizsgaidőszakomból. bár nem tanultam túl magam, remélem nem vágnak meg

-
mr.geeZ
aktív tag
-
DigitXT
félisten
Egyébként most kézzel - írva
- kidolgoztam az összes tételt a vizsga előtt.
Viszont pont az adott tétel(ben szereplő egyik tételnek
) szándékosan hagytam ki a bizonyítását, mondván, hogy marhahosszú (az órai jegyzetemben vmi 6 oldal - bár nem írok nagyon kicsi betűkkel, de akkor is: könyvben is vagy kettő
), és majd visszatérek rá, ha lesz még időm... Nem lett.
Amúgy megkérdezte, hogy akarok-e még vmi kérdést, hogy "javítsak", de mondtam, inkább nem: ez az utolsó vizsgám (még a végén olyat talál kérdezni, ami miatt inkább - megint - megbuktat
), szóval a lényeg, hogy megvan.
Btw. utólag megnézve, hogy mit "alkottam" tavaly júniusban, én is megbuktattam volna magam, szóval korrekt (csak akkor éreztem kicsit igazságtalannak, de utólag megnézve tényleg nem sok közöm volt a tételhez). Viszont most meg átengedtem volna magam, szóval kétszeresen korrekt...
Az persze más kérdés, hogy lett volna tétel, amit lenyomok simán ötösre, de ez mindig így van.
Üdv a klubban

-
mr.geeZ
aktív tag
-
DigitXT
félisten
-
KMan
őstag
-
concret_hp
addikt
-
bdav
őstag
hát nekem sincs sok kedvem az adatbizthez...
de ez azt jelenti h. este bw?
(mondjuk eléggé mesés otthon a netem mostanában "hol volt hol nem volt") -
neduddki
nagyúr
-
concret_hp
addikt
-
Drizzt
nagyúr
Könnyű úgy, ha a grafikát fel se veszed!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
2 kredites közismeretit vettetek fel valamit? Megint tnaácstalan vagyok, kinéztem pár könnyűt, pl.: szgkult, talérd, de ezek nincsenek meghirdetve, ha jól láttam, s néztem olyat is, ami érdekel is és könnyű(jövőképek), de az sincs meghirdetve. Na zsír...
Ajánljatok valami más egyszerűt!
A lényeg, hogy bejárni ne kelljen, meg házit se, vagy zh, vagy vizsgás érdekel csak. -
KMan
őstag
Megnezem megvan-e meg a K epulet

-
concret_hp
addikt
remélem túlélem az adatbiztet. igazából nem tanulom halálra magam.
se kedvem se motivációm.
jó eséllyel ösztöndíjam ígyse ugyse lesz.
ha sikerülne átmennem, akkor zsinórban a 3. vizsgaidőszakom lenne bukó vizsga nélkül
-
bdav
őstag
-
bandus
veterán
jegyeket meddig lehet beiratni?
van erre lehetőség a reghéten is, vagy csak és kizárólag a vizsgaidőszakban? -
FehérHolló
veterán
-
neduddki
nagyúr
HI!
Lehet hogy aze mint az enyem,
udv
neduddki
p.s. meg senki nem nyomta meg a power gombot:- ))) /vagy etc..../
-
FehérHolló
veterán
Valaki tud valamit a vik.bme.hu-ról vagy a vikes tanszéki honlapokról, hogy miért nem szeretnének elérhetővé válni? Áramszünetnek rég vége.
-
concret_hp
addikt
-
Drizzt
nagyúr
Azt, hogy egy alaptárgyi, meg egy választható tárgy között nincs-e túl nagy átfedés, azt honnan lehet megtudni? Ki az illetékes a kérdésben?
-
bandus
veterán
köszi, közben visszaolvastam, és meglett. erre így konkrétan nem emlékeztem

-
concret_hp
addikt
-
bandus
veterán
hallottam egy csoporttársamtól olyat, hogy amikor az elégtelenjét akarta beiratni mikmakból, a tanár elküldte, hogy ez a kth dolga. szóvla tanácstalan vagyok

esetleg lehet az a különbség, hogy máshogy kezelik az elégtelent, és azt, hogyha még aláírásod sincs? -
bdav
őstag
-
concret_hp
addikt
-
HaKo
aktív tag
-
bdav
őstag
egész bme domain döglött volt éjjel. se sch.bme.hu se aut.bme.hu nem ment.
-
HaKo
aktív tag
-
HaKo
aktív tag
-
concret_hp
addikt
azért hogy mondjuk ilyenkor miért vna lehalva a neptun...

-
norbiphu
őstag
ez volt nektek a pt

szoftvertechnológia lett a neve, a következő félévi autos tárgynak meg szoftver techinkák

amúgy a korábbi vizsgák sokkal egyszerűbbek voltak szerintem (2001-2007), idéntől kezdve lett beugró is... az elméleti résznél meg olyan kis szar dolgokra ment rá, hogy ijj. még jó, hogy az első vizsgaalkalomra mentünk.

-
bdav
őstag
-
concret_hp
addikt
-
norbiphu
őstag
Egyetértek
És ha valszámot nem szúrom el jan 2-án akkor már szerdán vége is lett volna... Most meg mehetek jövő szerdán megint 
Többi kész, szar 5, szofttech 3, fizika1 4.

szofttechből minden évben ennyi embert buktat LZ? aláírása úgy 200 embernek lehet a 400+ból, de szerintem vizsgán még ennek több mint a felét buktathatja...
-
FehérHolló
veterán
Fizika2 csak hármas... Javítani kéne, de a francnak van kedve hozzá. Csak lenne vége már ennek az egésznek...
-
bandus
veterán
-
bdav
őstag
-
HaKo
aktív tag
-
bandus
veterán
sikerült a matek

hajszálpontosan 40%
-
concret_hp
addikt
azért jól bejöttek a szakirányos tárgyak:
statisztikából aláírásom se lett, bár igaz nem nagyon erőlködtem
számvitel épphogy 2es. jelzem ezelőtt fiz1ből lab3ből meg szarból voltam 2es csak.

-
KMan
őstag
elmeletbol nincs is jobb a 15 pontnal. nekem is annyi lett

-
KMan
őstag
A BME elképzelése szerint a képzésben résztvevők a mesterszakon belül egy-egy műszaki (pl. építőmérnöki, építésmérnöki, informatikai, gépészmérnöki, közlekedésmérnöki, vegyészmérnöki, villamosmérnöki) és menedzsment (pl. termelés-, minőség- logisztikai-, környezet-, információ-, szolgáltatás menedzsment) szakterületen önálló menedzseri feladatok megoldására készülnek fel, és képessé válhatnak a szakra épülő doktori képzésben való részvételre.
-
KMan
őstag
-
concret_hp
addikt
-
KMan
őstag
-
Silivrian
csendes tag
Nah végre módosítottak jelek 1 gyakkeretszámokon, melyik gyakvezért érdemes:
Dr. Barbarics Tamás
Dr. Magos András
György András
Fejérváriné Führer Lívia -
neduddki
nagyúr
HI!
A Kozgazdasagtudomanyi Intezet-nek is elkeszult a honlapja, aki az fenne nevezett intezet msc szakjai utan erdeklodik, itt informaciot kaphat rola: BOF
Reszleteen:
- Közgazdasági elemző mesterszak
- Nemzetközi gazdaság és gazdálkodás mesterszak
- Regionális és környezeti gazdaságtan mesterszakudv
neduddki
-
Drizzt
nagyúr
Na mi volt?
-
concret_hp
addikt
na 1 óra múlva számvitel vizsga. remélem nem vágnak meg

ha meglesz, akkor még egy adatbizt és végeztem. -
Drizzt
nagyúr
Nahh, végülis felvettem a tárgyakat, extrának a grafikus játékok fejlesztése tárgyat vettem fel, bár szerintem nagyon sokban ütközik a grafikával, hogy ez okoz-e problémát azt a tárgyfelelőstől megkérdezem szerintem. Viszont elnézve a fóliákat, a grafika for dummies is-es segédanyag itteni fóliákból van összevágva, illetve úgy tűnik, hogy itt a gyakorlati d3d programozás az, amit majd a vizsgán kell tudni, illetve van belőle gyak is. 7 órarendi órám van eddig kiírva, s 31 kredit.
Valamit még felkapok majd. Valami jó kis semmittevős kétkredites közismit. 
-
bandus
veterán
de szép is lenne

délután 5kor matek a1, para

-
KMan
őstag
tuti hogy nem felejtik el.
-
concret_hp
addikt
-
Silivrian
csendes tag
-
bandus
veterán
köszi mindkettőtöknek

félévközi jegyes volt a tárgy, akkor elbattyogok beíratni az elégtelent.. a fizetős részét mikor és hol tudom elrendezni? -
concret_hp
addikt
annyival kiegészíteném, hogy a naptun és az index eltéréséérrt elvileg te vagy a felelős.
szóval ha eltérés van azért neked fizetned kell.ha vizsgajegyes tárgyad nincs meg és nem is voltál vizsgázni és aláírásod sincs, akkor nem teljesítette pecsét. tesit nem csinálod meg -y nem teljesítette pecsét. ezen kívül viszont mindent be kell iratni. szóval ha aláírást szerzel,d e nem mész vizsgázni, akkor az aláírást. félévközi jegyes tárgynál, ha szartál az egészre pl. akkor is be kell iratni.
-
mr.geeZ
aktív tag
-
bandus
veterán
ha kaptam egy ilyen üzenetet:
'BMEGERIA31I-Informatikai rendszerek' tárgyhoz tartozó eredményére Elégtelen lett beírva 2008. 01. 16. időpontban (info rendszerek)
akkor nekem kell szaladgálnom valahova az indexemmel, vagy csak üresen marad az egész? -
concret_hp
addikt
-
KMan
őstag
komoly muvesz vagyok
ez a hely meg arrol hires hogy mindenki nagyon rendes
akkor szvsz hagyom.

-
concret_hp
addikt
végülis mindenre csak tanulni kell

nekünk ugyan ez a cucc van.
egyik évfolyamtársam csinálja a közgázt is, gyengén nem 5 ajándék kredit neki (mind2 helyről megkapja a kreditet)ha javítóvizsgán megvágnak, akkor buktad az előző vizsga jegyét, hacsak nem nagyon rendesek.
(ha digitről van szó: abból azért komoly művészet megbukni, amilyen szinten típuspéldák vannak) -
KMan
őstag
amugy ha egy tantargybol felvettem a legelso vizsgaalkalmat, elmentem es sikeres vizsgat kaptam, (mondjuk 2-es, 3-as, tokmind1), de szeretnek elmenni javitani belole, akkor felveszek egy masik alkalmat ertelem szeruen, elmegyek, de mondjuk 1-est kapok, akkor mivan?

buktam az elozoleg megszerzett 2-esemet mondjuk?
esetleg tanarfuggo es meglehet veluk beszelni? -
concret_hp
addikt
kezdem eléggé unni a számvitelt

(holnap du vizsga) -
HaKo
aktív tag
Nálunk 2.0-tól volt tavaly ösztöndíj, most nem tudom hogy lesz mert valamit változtattak a szabályokon.
-
mr.geeZ
aktív tag
Amúgy én is épp így csináltam, az elsőben egy gagyi dolgon szívtam, a másodikat meg alig kezdtem el, 3as.
Elég gáz volt, hogy egy gyerek jött vizsgázni, de elaludt (az is lehet, hogy megkapta a vizsgasort valakitől és kidolgozta addig), és késett legalább fél órát, aztán neki állt feljebb, és elkezdett vitatkozni a tanárral, hogy miért nem vizsgázhat, és engedje már meg neki, stb. A tanár elhajtotta, és mondta, hogy nem ér rá most, mert mennie kell a kórházba a vizsga után rögtön valami beavatkozásra, és legyen megértő, a gyerek még üvöltözött egy sort, majd kifordult az ajtón, és jó nagyot belerúgott valamibe, hogy zengett a terem és a folyosó, szóval rendesen zavarta a vizsgát, jogtalanul
Új hozzászólás Aktív témák
-
2900 - 2801
15167 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (2UF95AA) (DisplayLink)
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
- (SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL) GIGABYTE GeForce RTX 3090 Aorus Master 24GB GDDR6X Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(#2882-től kezdődően)

( -> amiben nem voltam biztos szinte mindennek jónak kellett h legyen

), és majd visszatérek rá, ha lesz még időm... Nem lett.
Btw. utólag megnézve, hogy mit "alkottam" tavaly júniusban, én is megbuktattam volna magam, szóval korrekt (csak akkor éreztem kicsit igazságtalannak, de utólag megnézve tényleg nem sok közöm volt a tételhez). Viszont most meg átengedtem volna magam, szóval kétszeresen korrekt...

És ha valszámot nem szúrom el jan 2-án akkor már szerdán vége is lett volna... Most meg mehetek jövő szerdán megint