- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
-
3700 - 3601
15167 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
-
norbiphu
őstag
-
bandus
veterán
-
norbiphu
őstag
ja az nem az.
de azért: fincsi, mi?

-
sasa311
veterán
-
norbiphu
őstag
lehet gyönyörköni. főleg a végén lévő, egyes zhra vonatkozó átlagok a jók.

-
Foxi
senior tag
-
concret_hp
addikt
egyik ismerős 35 kreditnél tart a félévben

(infó + közgázt tolja egyszerre) -
KMan
őstag
-
bandus
veterán
-
sasa311
veterán
muhaha olyan pótZH-t rittyentettem Menedzsmentből, hogy 3ast kaptam kettes helyett
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bandus
veterán
nekem 34 pont kellene szerkezettanból a 4-eshez (50-ből). nem lett volna baj, ha nem megyek le inkább old'sba tegnap
én azért bemegyek, mert ez nem olyan lehetetlen, és hátha szerencsém lesz. ha meg nem, akkor a pótzh már sima csiga.
könnyű az anyag, csak annyir ahajtós volt ez az utolsó két hét, hogy már teljesen elegem lett.. -
Omni
aktív tag
A pótpótzh anyaga megegyezik a zh anyagával? Ki tudja?
-
norbiphu
őstag

Hát más tárgyakból magasabb igényeim vannak, de azért jelekből egy 2-est elfogadnék szívesen

-
FehérHolló
veterán
Egyébként nem lett volna baj, ha nem alszok el fölötte.

-
FehérHolló
veterán
-
norbiphu
őstag
Jelentem hasonló érzések fogtak el jelek utolsó zh-ra tanulás közben. De azért bemegyek, lesz ami lesz (vagy lenni szokott az évfolyam 80-90%-val).

-
FehérHolló
veterán
ZH előtt 2 órával rá kellett jönnöm, hogy teljesen sötét vagyok méréstechnikából. Kellemetlen. Be sem megyek, majd jó lesz nekem a pót is.
-
Drizzt
nagyúr
Én most felvettem még két nappal elég egy grafikus játékok fejlesztését, végülis az elmélet nagyon hasonló, kicsit máshogy magyarázva, a gyakorlat meg d3d.
-
concret_hp
addikt
nah a másikból raktak egy vizsgát uccsó hétre

így akkor 3 próbálkozásom lehet grafikára. -
concret_hp
addikt
hm tökjó hogy 2 tárgyból vizsgázom. ezekre összesen van 4 vizsganap. mindezzel még semmi baj nem lenne, ha az egyik tárgy történetesen nem a grafika lenne

-
Drizzt
nagyúr
Grafika: 4-ből 4 kisházi elfogadva.
Mondjuk fura az utolsó nekem, mert vagy 15 perce töltöttem fel, ilyen gyorsan nem szokták elfogadni. 

-
norbiphu
őstag
no eddigi eredmények:
mérés2 - 5
szlab4 - 5 vszínűleg
gyógy és strandfürdők dolgozat leadva
mindenből aláírás
jelekből majd lesz valami még, reméljük
-
concret_hp
addikt
na ennél durvább puskázást még nem műveltem egyetemi pályafutásom során

-
Don Vittorio
őstag
Nincs, de megírjam?

-
concret_hp
addikt
navaze reggel 8kor kontrolling labor zh (ami valójában előadás,d e mind1
)
előző zh óta nem voltam bent, tanultam kb. másfél órát
-
KilgoreTrout
senior tag
Sziasztok,
Ha esetleg valamelyikőtöknek van emberi játszmákra beadott esszéje, és mittudomén... esetleg túl sok helyet foglal a winchesteren, akkor szívesen vigyáznék rá, puszta szívjóságból. Küldd el nekem, majd nyugodtan törölheted, nálam elérhető lesz (svájci atombunkerben tárolva háromszáz évig legalább).
A felszabaduló helyre pedig _bármit_ másolhatsz! Kihagyhatatlan lehetőség!!
Használd ki, amíg így túlteng bennem az altruizmus
További szép napot
-
FehérHolló
veterán
-
Foxi
senior tag
Előző félévben nem keverték el egy ZH-mat se, most már kettőnél járok
De miért olyan nehéz nem elhányni két vacak papírt?! -
Drizzt
nagyúr
Nagyon gondolkodtam, hogy bemenjek-e elővizsgára, mert nem tudtam mindent magabiztosan, de végülis bementem, nem bántam meg, 18 kredit 4-es átlaggal eddig.
-
concret_hp
addikt
van 2*5 kreditnyi 4esem eddig

holnap zh még egy szakirányos cuccból, aztán jövő szerdán adatbázisok szerver oldali programozása. utána grafika, remélem 3 hét elég lesz rá
ha lesz valami míting, akkor lehet elnézek, de nem tom előre.
-
neduddki
nagyúr
-
KMan
őstag
-
bandus
veterán
megvan az első két kreditnyi 5ösöm
látás nyelv emlékezet 
-
norbiphu
őstag
-
bandus
veterán
-
neduddki
nagyúr
HI!
Elvtarsak akkor mi a hejjzet a pijalassal?
udv
neduddki
-
Drizzt
nagyúr
Éppen ma már túl vagyok néhány 1xx oldalas fóliasoron, veszett sok anyag van, most kezdek aktívan tanulni más kidolgozásából, remélem ha azt megszínesítem azzal, amire emlékszem a teljes féléves anyagból(azaz a semmivel), akkor kapok legalább egy kettest. Mostmár akarok menni, csak lehet csúnya égés lesz a vége.

-
FehérHolló
veterán
-
Drizzt
nagyúr
Egyre kevesebb esélyt látok arra, hogy elővizsgázzak kedden. Egész féléves anyag félévközi számonkérés nélkül, szóbeli vizsgával. Ez így para, két nap nem tűnik elégnek, de azért tanulok, mert ha mást nem, két hét múlva úgyis kell menni. Még az utolsó gfx kisházit is meg szeretném csinálni. Meg megnézni valami filmet.

-
neduddki
nagyúr
-
bandus
veterán
nálunk előző félévben 2.0-ás átlagtól volt ösztöndíj (gépész, energetika), mecha és termék volt 3.0-tól. de most, hogy megmaradjon az ösztönző jelleg, ezt felemelték 2,7-re illetve 3,5-re, ami végülis nem is olyan rossz. kár, hogy csak 2,46 voltam
de ebben a félévben szerintem összejöhet a 3-as átlag.mod:
ez egy link -
norbiphu
őstag
nálam jó firefoxon is.

good nyúz: mindenből van aláírásom.
bad nyúz: jelek lehet nem fog összejönni, de azért még küzdök amíg lehet
-
FehérHolló
veterán
Szerintem meg félreértettük egymást.

Vicc, hogy egyes helyeken 2.0 alatt is lehet ösztöndíjat kapni. (Megnéztem, ebben a félévben VIK-re ez nem érvényes.)
Vicc, hogy a HK oldala csak IE-vel megy, tűzrókával nem.
Vicc, hogy itt döglök este, és nem csinálok semmi értelmeset. -
concret_hp
addikt
szerintem (mi, öreg csókák) akik 2004ben kezdtünk nem bsc-sek vagyunk

másokról meg nem írtam
btw az elég vicces, hogy ha valaki letol 1-2 alapképzéses tárgyat 2-3asra + szumma 12-15 kreditnyi közismereti meg választható tárgyat, még ösztöndíjat is simán kap, úgy hogy gyakorlatilag nem halad az egyetemmel

-
FehérHolló
veterán
-
neduddki
nagyúr
-
Foxi
senior tag
-
KMan
őstag
Azert is erdekes a tema mert ugye sokan a ket, harom kredites szabvalakkal trukkoznek hogy meglegyen az aktiv felevekre az n*30 kredit

-
FehérHolló
veterán
-
bandus
veterán
én nem találtam erre egységes adatot a tvsz-ben.
-
FehérHolló
veterán
Szerintem BSc-n ez egységes.
-
concret_hp
addikt
ez k.b évente változik. 2004ben kezdettekre pl. az vonatkozik, hogy 13 félév van ingyen, ha ezalatt félévente 80 kreditet csinálsz akkor is. korábban volt olyan, hogy megvolt hogy talán +20%nyit lehetett felvenni, de mivel ezeket a képzés kezdetén rögzíteni kell, mára valami teljesen nevetséges összeget kell fizetniük azoknak akiket ez érint.
-
FehérHolló
veterán
1 éve még úgy volt, hogy a képzésed összes kreditjeinek 10%-át veheted fel pluszban, a többiért fizetni kell.
Azóta volt egy TVSZ módosítás, miszerint akármennyi kreditet fel lehet venni, majd ezt a módosítást eltörölték. Azóta nem tudom és nem is akarom követni az eseményeket ezen a téren. -
Foxi
senior tag
-
bandus
veterán
-
KMan
őstag
ON
Azt tudja valaki hogyha atlepem a tantervben szereplo kredit erteket ami a szabval targyakhoz van (asszem 12 vagy 15 kredit), es utana csinalok meg szabvall targyakat ezen felul azert mennyit kell fizetni?
-
FehérHolló
veterán
Érik a verés.

-
KMan
őstag
-
neduddki
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
-
bpx
őstag
eddig ebben a félévben 4 biztos kreditem van^^
önlabból semmit se csináltunk mert a 10.héten sikerült végre egyeztetni a konzulenssel, no comment... (másik srác aki nála van - ugyanazzal a témával mint én - hetente 2-3szor ment hozzá félév elejétől, de semmi feladatot nem adott neki se)
szabtech nagyon felejtős ebben a félévben
szakirányos tárgyak vizsgásak, egyik ilyen adatbázisos hülyeség, abból még pótzhn sem lett aláírás (a kötelező laborgyakorlat ami meg 2 hetente van belőle, mind 5-s...) -
KMan
őstag
-
KMan
őstag
-
bandus
veterán
-
sasa311
veterán
-
Drizzt
nagyúr
-
sasa311
veterán
-
WISHENSEN
csendes tag
en az elso dolgot teljesen benyeltem
-3 neduddkibol. siman 
Masodik meg tul durvanak tunt, meg csodalkoztam hogy ezek utan neduddki meg el es bandus ejjel nem vagta keresztul a torkat.
Tobbiek reakcioi is igen mersekeltek voltak.
Bar szerintem neddudki szigoru bacsi

MIAAAAAUUUUUUU(drrr drrrr)
-
Drizzt
nagyúr
13-ra nőtt kreidtjeim száma, szerintem 4.0 eddig, jövő héten rossz esetben marad, jó esetben 23-ra nőhet. De a reális eset a 18.
-
norbiphu
őstag
-
neduddki
nagyúr
-
bandus
veterán
-
sasa311
veterán
Ezek nem a pótZH (kedd) eredményei, hanem az első 4 ZH eredményei.
Azért lenne érdekes a pótZJ eredmény, mert
1., Csütörtök estére ígérték
2., Tudni kéne, hogy kell-e a 4. ZH-mat is javítani vagy meglett -
norbiphu
őstag
-
norbiphu
őstag

neduddki: igen abban a postomban amikor válaszoltam bandusnak, hogy néha elveszik mindjárt a zht, oda beírtam, hogy muszáj ezt? de utána inkább kiszedtem, mert kicsit gyanús volt, főleg bandus leírása rólad
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
neduddki
nagyúr
HI!
meg szertnem ragadni az alkalmat hogy e kivalo rajzot megkoszonnyem nagyon jot rohogtem ezn is:- ))) /jo ertelmebn vedd/
es az a gassag, hogy leginkabb rajtad ereztem, hogy nem veszed be az egeszet, vagy leglabbis nagy gyanuperrel elsz:- )))
kosziudv
neduddki
p.s. az engem jol ismeroknek egybol gyansu volt hogy itt vmi ne mstimmel, de megkertem Oket hogy maragyanak kussban:- )))
-
neduddki
nagyúr
-
bandus
veterán
-
neduddki
nagyúr
-
FehérHolló
veterán
C1, G1 és KM eredményei is felkerültek már egyébként 4 napja. ([link])
Szerk.: Látom, közben bandus is írta.
Szerk2.: Nálunk egy csávó menedzsmenten úgy puskázott, hogy a segge alá berakta a kiadott kérdéseket tartalmazó lapokat. Első három alkalommal le is bukott, el is küldték a francba.
-
Foxi
senior tag
-
bandus
veterán
hát, erre a kurva tárgyra készülök heteken keresztül, és így kibaszni velem...
mod:
menedzsmentről: hétfőn írtuk a 4. zh-t, aminek az eredménye már 6 körül fennvolt ha jól emlékszem. a keddi pótot meg még mindig nem képesek felrakni. -
FehérHolló
veterán
-
sasa311
veterán
Menedzsment és vállalkozásgazdaságtan -on is ez a szisztéma, figyelmeztetés nélkül veszik el a papírostodat (meg a puskát is
)
Bár 20 perces ZH 2 full oldal, igazából ha nem tudod akkor nem sanszos, hogy kipuskázod.Amúgy meg
@@# , hogy már péntek van és a rohadt pótZH eredményeket nem tudják kiaggatni a zinternetre !
Nem elég, hogy egy rakat szar a tárgy, meg dög unalom és főnek fának kötelező még szopatnak is, most nem tudom kell-e jövő hét szerdán pótZHznom... Ja és szombatig kéne rá jelentkezni... -
Drizzt
nagyúr
Bevezetés az ergonómiába is 4-es lett, úgyhogy eddig van 10 kredit, 4-es átlaggal, mindjárt ellenőrző mérés, meg jövő hétre egy elővizsgáta ha sikerül felkészülni, akkor már 18 kreditem lehet a vizsgaidőszak kezdete előtt. Sőt, ha sikerülne egy 5 kreditesből nagyházit is csinálni jót, akkor ez 23-ra is felmehetne.
-
bdav
őstag
hát én láttam anno közgáz zhn usert telefonálni...
alapzaj meg nagy voltlegjobb Serény volt amugy az egyedi feladatsoraival. néztünk is nagyot h. miért nem ugyanaz jött ki mindenkinek

-
KilgoreTrout
senior tag
Hát ja, van pár vicces ember...
Pl. fizikán az audmaxban volt egy fiatal srác, látszott rajta, hogy nagyon komolyan veszi a dolgát, el is vette jó pár embertől. Amint meglátott valami gyanúsat, valami egészen röhejes módon kilőtt a helyéről, egyébként meg egészen lassan mozgott, néha meg kapkodta ide-oda a fejét, mint a rókamanguszták az animal planeten. Mikor kezdtem volna unatkozni mindig csinált valami vicceset, így legalább vidáman teltek üres perceim
. El is gondolkoztam utána, hogy biztos valami dobozban tartják, és csak zh-k alkalmából engedik ki, azért ilyen a mozgáskultúrája.
A szánalmas emberek általában roppant g.cik, amikor végre valaki bármiféle hatalmat ad a kezükbe.Amúgy van, aki elveszi elsőre, pl mechanikán Kocsis (mondjuk jövőre elmegy), nálunk nem egy embertől vette el, ráadásul a vége előtt öt perccel, de ő legalább megmkondta előre (azt is h az utolsó percben fogja elvenni, mert úgy viccesebb). Ilyenkor meg nem puskázik az ember.
-
FehérHolló
veterán
Eddigi tapasztalat alapján:
iit tanszéknél nem érdemes, ha nincs gyakorlatod, nem tudod időn belül megírni 2-esrevet-nél nem lehet, mert kiherélnek
hit-es ZH-król általában tudja az ember előre, hogy mi lesz benne, begyakorolja és kész (azután pofátlanság puskát írni, hogy a kijelölt 6 feladatból van a 6 feladat ZH-n)
aut tanszék változó (prog2-n nem érdekelt senkit semmi, info2-n pedig nem lehetett még szisszenni sem, máris szóltak)
gtk-sok harapnak érte
mit-esek szintén eléggé szigorúak voltak (1 toll nálad, táskák akasztóknál, ha gyanúsan viselkedtél, már mentek hozzád szólni)
evtsz-eseket nem nagyon érdekli, ha puskázol, de meglehetősen nagy mennyiségű anyagból van a ZH és a vizsga
-
concret_hp
addikt
hm nálunk mi ment anno közgázból úúú

bandus: sz@rdmále

mondjuk egyéni véleményem szerint azért a közgáz (divbatosabb nevén mikmak
) nem nevezhető nehéz tárgynak 
btw. azért elég kevés esetre emlékszem, hogy valkait elzavartak volna psukázás miatt. figyelmeztetés nélkül meg főleg nem szoktak, csak ha nagyon pofátlanul tolja valaki

-
FehérHolló
veterán
-
norbiphu
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
3700 - 3601
15167 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- BMW topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 1 / 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fotós kérdések órája
- Diablo IV
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung T7 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB KINGSTON FURY Renegade SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- HP X360 11 G7- Intel N6000/8GB RAM/ 11.6" HD érintőkijelző, passzív hűtés - garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)