- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- leslieke
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Okés, kösz mindenkinek!
-
Drizzt
nagyúr
Mikorid a legfrisebb? Valahogy el tudnad kuldeni?
-
Drizzt
nagyúr
Regebben mindig volt kiadvany, hogy az x eve vegzett hallgatoknak szkok szerint mennyi az atlagfizetese. Ezt jol sejtem, hogy mar megszunt? Lattam 2013-ast, tudtok ujabbat?
-
Drizzt
nagyúr
Ránézésre kifejezetten jónak tűnik. Egy ilyen tematikájú tárgy szerintem lehetne éppen kötelező is. Én időmben még nem volt, de ezek ismerete szerintem ma egy modern szemléletű fejlesztőcégnél elengedhetetlen. Ha nem is kötelező alkalmazni, de jó tudni ilyen módszertanokról, jól jöhetnek. Na jó, a CI szerintem minden komolyan vehető cégnél kötelező.

-
Drizzt
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
En szemely szerint gyorsan feladtam, mert mar kozepiskolaban is rettento lassan irtam, aztan egyetemen eselyem nem volt jegyzetet irni. Ugyhogy kb. wiki volt mindenbol a fo jegyzetforras. Ha valamibol nagyon nem volt anyag, akkor meg levlistara level, hogy kinek van, s mikor adja ide lefenymasolni.

-
Drizzt
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
Ouch, most vettem észre, hogy a diploma.egyetemiblog.hu oldalnak vége. Van valami más ajánlott, ahová fel lehet tölteni a BME-s diplomatervet?
-
Drizzt
nagyúr
A mi időnkben még előfordult vele feladat a zh-n/vizsgán, ha emlékeim nem csalnak. Amúgy szerintem nagyon hasznos tárgy akkor, ha nem csak használni akar az ember adatbázist, hanem tervezni is, jól. Én azt mondom 5 évvel az egyetem elvégzése után, hogy mindennek volt értelme, nagyon sok dologra nem emlékszem, amire jó lenne, s vannak ugyan olyan tárgyak, amiket tényleg szinte kizárt közvetlenül hasznosítani, mégsem mondanám feleslegesnek, hogy volt róluk szó.
-
Drizzt
nagyúr
Buda fitness, ide mentünk végülis, elsősorban az ár miatt. BME fitness 1800 külsős felnpttnek, ott nincsen akció. Ezen a helyen 1000/alkalom, ami nem sok, de azért lehetne több gép is, meg van 1-2, ami már rosszabb állapotban van. Azért az árát úgy gondolom megérte. Szerencsére nem volt túlságosan tele, lehet jó ötlet volt munkaidőben menni.
Úgyis most értem még haza melóhelyről, úgyhogy nem érheti szó a ház elejét így se. -
Drizzt
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
Még pár éve érdeklődtem róla olyan ismerősöktől akik jártak. Jó volt a véleményük, de volt egy erős negatívum, mindig teljesen tele volt. Lehet változott a helyzet, nem tudom. Voltál ott mostanában?
Egyáltalán van nem féléves jegy, hanem csak alkalmi? Úgy tudom, hogy nem.
-
Drizzt
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
Ha igen, tudja valaki mennyire szokott telelenni, meg milyen felszereltségű?
-
Drizzt
nagyúr
P2P hálózatok, meg volt valami Linux programozás, vagy hasonló. Az szerintem minden munkahelyen jól jön, amit ott lehet megtanulni, bár asszem én nem voltam rajta.
Remélem nem keverem, de szerintem azon a tárgyon tanítanak a Linux programozás könyvből, s az eléggé fasza\hasznos. Nemrég volt egyhetes gyorstalpalónk belőle munkahelyen. -
Drizzt
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
Én még nem, de most éppen próbálkozom vele. Kétszer voltam eddig dolgozni külföldön, de csak rövidebb időre(2 hónap, illetve 2 hét), itteni munkahelytől kiküldetve.
Szóval a lényeg: nincsen ilyen ismerősöm, de van rá esély, hogy jövőre ilyenné válok, ha nem is túl sok. Mondjuk tapasztalat nálam 5 év felett van már.
-
Drizzt
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
"amúgy IMHO ez a 6 vizsgaalkalmas korlát". Wtf? Tárgyanként összesen ennyi a max\ képzés ideje? Vagy össz. ennyi retry/félév tetszőleges tárgyból?
-
Drizzt
nagyúr
Fórumról ismerek olyat, aki ott dolgozott, de egyébként nem. Miért?
-
Drizzt
nagyúr
10 évig ugyanannál a cégnél maradni nem igazán kifizetődő dolog. Ha masszívan akarja az ember a fizetését növelni, olyan 3 évente ideális váltani. Ha hamarabb váltasz, akkor könnyen job hoppernek tartanak, aztán nem alkalmaznak olyan szívesen, ha meg ritkábban, akkor nem nagyon fogsz jelentős fizuemelést látni. Én úgy látom, hogy iszonyatos a szórás az emberek fizetései között, azonos munkakörben is, mind a 3 munkahelyemen ezt tapasztaltam eddig. És persze a fizu nem minden.
Előző céghez akkor se mennék vissza szívesen, ha a föld összes pénzét megkapnám. 
Csak a második részre szántam a reakciót. Az első bekezdésre meg az a véleményem, hogy semmi nem lehetetlen, ha jó helyen vagy jó időben.
-
Drizzt
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
Melyik része? Én egyszer voltam 3 hétig, de azóta is állandóan visszamennék. (Vancouver)
-
Drizzt
nagyúr
Én infós voltam, de szerintem villany nehezebb. Persze ennek valószínűleg alkati okai vannak: én nem érzem annyira a fizikát, mint azt villanyon nyomják. Lehet matek valamivel több infón, villanyon meg fizika, elektro, ilyenek. Főleg villamosmérnökökkel dolgozok együtt, s elég gyakran tudnak úgy beszélni, hogy nem tudom miről van szó.
Lehet tudnék én is ilyet tenni velük, de ahhoz kéne meg 1-2 szószátyár informatikus. 
-
Drizzt
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
Nekem sose volt notebookom életemben, csak amikor épp munkahelyen muszáj volt használni. Szóval 2004-es évfolyamnak tuti nem volt létszükséglet.Én sose szerettem. Ha már elektronikus jegyzetből akartam tanulni, akkor előző nap kinyomtattam, s papírról olvastam. Mostmár meg egyértelműen otthon pc+ha valahol mobilitás kell, akkor tablet kombót támogatom.
Iskolai környezetbe meg simán papír, toll.

-
Drizzt
nagyúr
Ha jól rémlik, első félévekben, minden vizsgaidőpontot széthúzva arányosan, kb. június legvége, július 1-től szeptember közepéig. Normál esetben az ember leghosszabb nyári szünete az érettségi - első félév időszak.
Noi tessék, úgy tűnik már korábban vége a vizsgaidőszaknak, mint "az én időmben".
-
Drizzt
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
Nem, nem vagy az. Főleg ha a munkahelyek éreztetik ezt. Hiszen nekik érdekük, hogy inkább bűntudatod legyen, mint magasabb fizetésed. Nem szabad hagyni, hogy ezt az érzést rád rakják. Természetes, hogyha az ember valamiért megküzd minden nap, akkor annak szeretné valamiféle gyümölcsét, eredményét látni. A munkahelyhez szerintem úgy érdemes hozzáállni, hogy az elején már kötelező módon csak olyan feltételeket szabad elfogadni, amikkel elégedett vagy, s kölcsönös együttműködésnek kell tekinteni. Amit ha az egyik megszeg, vagy útközben felborítja a körülményeket, akkor a másik nyugodt szívvel felmondhat. Nem rabszolgák vagyunk, hanem értelmes, kreatív emberek.
Amúgy visszatérve a másik kérdésre, szerintem érdemes lehet kevesebb pénzért vonzóbb munkát csinálni. És ez sokrétű dolog. Mivel 2 évig dolgoztam napi 3 óra bkv-zással, ezért mostantól a legfontosabb szempontom, hogy kétszer fél óránál többet nem akarok utazni semmilyen munkáért. Szerencsére így is lett, most bkv-val is 35 perc körüli az út, kocsival 20-45 perc között forgalomtól függően.
Szakmai szempontból is talán érdekes a helyzetem, programozok most is, s korábban is, de korábban pénzintézeti szféra, most telekommunikáció. Egyiket utáltam, másikat jelenleg nem is tudom elképzelni, hogy másra cserélném Magyarországon belül(magasabb bérért sem).
-
Drizzt
nagyúr
Linux programozás könyve nincsen valakinek elfekvőben, eladó?
-
Drizzt
nagyúr
Én első félévben buktam fizikából, el is kenődtem tőle, de így is sikerült 5 év alatt elvégezni a hagyományos 5 éves infot, szóval nem osztom a véleményt. Talán a 3., 4. félév volt a leggázabb, de 7.-10. félévek kifejezetten könnyűek voltak, Lehet az is, hogy csak a szakirányválasztás sikerült jól. Rekord kredit asszem 48 volt egy félévben.
-
Drizzt
nagyúr
Nálunk még iit volt az Szgh, meg Opre is, vagy legalábbis a tanárok tuti onnan voltak, előbbi Harangozó, utóbbi Kondorosi. Emlékszem utóbbi tárgy előadásai annyira unalmasak voltak, hogy a téma iránti érdeklődésem ellenére 5 előadásnál többet nem bírtam ki.
#9106: Hát igen, ha elvették a lehetőségét a dolognak, akkor azért kezdem érteni.

A két oldalra gyakorlatilag minden kifért, amit kellett tudni. Emlékszem beszédre mankóval mentem, meg MI-re is. 
-
Drizzt
nagyúr
Szghálók, OpRe is ott voltak nem? OpRe beugrók azért szerintem szerezhettek kellemetlen emlékeket sokaknak. Emlékszem volt egyszer valamilyen memória írással kapcsolatos kérdés, ahol igaznak kellett jelölni két egymást logikailag kizáró választ...
-
Drizzt
nagyúr
Akármi lehet. Korábban nem mentem volna semmiképp külföldre , ideiglenes jelleggel, dolgozni se, de lassan akár tartós kiköltözést is el tudok képzelni. Véglegest is.
-
Drizzt
nagyúr
Az én cégem nem volt kinn végül, így egy kínos találkozással kevesebb.

Amúgy olyan is volt, hogy egy srác a semmiből odajött, hogy érdekelne-e ez, meg az, szerintem standjuk egyáltalán nem is volt.
Jó sokan voltak azért. Viszont a cégek nagy része most is ugyanaz, mint jópár éve. De beszélgetni különféle szakmabeliekkel jó dolog. Mindenképpen úgy gondolom, hogy érdemes volt kimenni, még akkor is, ha olyan hatást senkinek nem sikerült kiváltania, hogy én mostantól mindenképpen oda akarnék menni dolgozni, az életem árán is.
-
Drizzt
nagyúr
A munkával alapvetően nem lenne problémám, ha nem kéne miatta Óbudára menni Csepelről minden áldott nap(ami ugye legjobb esetben is minimum legalább +2 óra, s 1-másfél órát bkv-zni hazafelé -5 fokban este fél kilenckor: remek...), nem kéne gyakran hétvégente is dolgozni, illetve jobb lenne a fizetés. De amúgy ezt leszámítva amit ténylegesen csinálok, az nem rossz.
-
Drizzt
nagyúr
Sezrintem igen. Lyukasórád csak-csak akad. Meglátod mikkel lehet foglalkozni, szerzel egy zsák tollat.
Beszélgetsz ilyen-olyan cégek embereivel. Én jó régóta nem voltam, de úgy emlékszem mindig érdekes volt az egész. Már csak az lesz a vicces, hogy ott lesz-e, ahol dolgozok, vagy nem. Általában ott van.Amúgy ha még nincsen munkatapasztalatod, minél hamarabb érdemes elkezdeni csinálni valamit. 20 órától kisebb heti munkaidőt nem nagyon lehet kifogni. Ha meg abban értelmes dolgot kell csinálni, akkor valószínűleg 20-nál többet kell dolgozni. Viszont később ez nagyon sokat számíthat. Bár van nálatok kötelező szakmai gyakorlat is már, nem?
-
Drizzt
nagyúr
Na, szerdán megyek állásbörzére, jó előre kivettem szabadnapot.

-
Drizzt
nagyúr
Navégre! Grat! Nekem asszem az ötösre már esélyem se volt.

-
Drizzt
nagyúr
Hát, nekem első félévben volt szerencsém Orosz által összeállított vizsgához, meg is lett az eredménye, 9-ből 7 bukta.
Természetesen enyém volt a legrosszabb.
Aztán utolsó vizsgán a "szóbelit" meg Pacher-Orosz koprodukció alkotta, eredmény: mindenki bukta, de legalább akkor enyém lett a legjobb.
Persze az előző napi vizsgán azért voltak akik elérték külön-külön is a 40%-ot elméletből meg gyakorlatból, a teljesség kedvéért leírom. -
Drizzt
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
190412 karakter volt, mostmár kiváncsivá tettetek.
-
Drizzt
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
bandus: Miért ne?
Most programozási nyelv fejlesztésével kapcsolatos dolgokat csinálok. Nagyságrendekkel jobb, mint korábban ugyanezen a nyelven alkalmazásfejleszteni, de sajnos eléggé úgy állnak a dolgok, hogy hamarosan dobbantani kell, a munka okés, de vannak egyéb tényezők, amik nem.
-
Drizzt
nagyúr
Na, picit beszélnék a régiekhez. Ki mit dolgozik, s élvezi-e, ez lenne a kérdés.

-
Drizzt
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
Jólvan. Én az iq-s részt totálisan elcsesztem, nem is tudtam, hogy lesz, meg fájt a szemem, kb. a kérdéseket se láttam. Meg is lett az eredménye.

Koncentráció teszt nekem is jó lett. Mindegy, most elvagyok a munkahelyemen, s mostmár a munka is érdekes, s sok gondolkodst igénylő, változatos. Viszont a béremmel nagyon nem vagyok kibékülve.
Viszont most a legfontosabb az alapos tapasztalatszerzés, szóval egyelőre lenyeltem ezt a békát egy ideig. -
Drizzt
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
Nem értek egyet veletek. Bár ha jól emlékszem, eleinte én is gondoltam hasonlóképpen is. Eleinte tényleg úgy tűnhet, hogy az egyetemen csupa felesleges dolgot tanulsz, amit úgyse tudsz használni, de egyrészt van ezek között olyan, amiről később látod be, hogy hasznos volt, másrészt amiket direktben nem is tudsz hasznosítani, azok megtanulása is formálja a gondolkodásmódodat, problémaszemléletedet, ami a későbbiekben nagyon jól fog jönni. Későbbi félévek folyamán meg kifejezetten fontos, hasznos dolgok is lesznek. Igaz elméleti oldalról, de ezek után amikor új gyakorlati dologgal találkozol, akkor sokkal gyorsabban rá tudsz jönni annak a lehetőségeire, korlátaira.
Persze ha mondjuk valami egyszerű, gyorsan napi rutinná váló munkát akarsz végezni éveken keresztül, akkor a BME-nek tényleg nem látod hasznát(leszámítva a várhatóan magasabb fizetést, ami azért persze egy nagyon komoly szempont). Viszont egy ilyen képzés után sokkal jobb eséllyel foghatsz komolyabb mélyebb dolgoknak neki.
Jelenleg olyan munkakörben dolgoztam, amihez nem kellene meglátásom szerint BME-s diploma, de nem is élveztem. Dögunalmas volt. Bár szerencsére hétfőtől új munkakörben kezdek, amiben jóval több kreativtitásra, elméleti tudásra is szükség lesz, s ennek egyelőre nagyon örülök.
Szóval annyit tudok mondani, hogy véleményem szerint igen is nagyon hasznos tud lenni a BME-s képzés, legalábbis az ötéves mérnök-infóról ez a véleményem.
-
Drizzt
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
Mennyé dolgozni, sokkal többre mész vele.

Vagy dolgozol?
-
Drizzt
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
Dolgozok ja. Üzleti alkalmazásfejlesztéssel, de egylőre úgy néz ki, hogy nem lesz túl sok kihívás a dologban, bár egyelőre még szopok az ismeretlen programnyelvvel erősen.
-
Drizzt
nagyúr
Ilyenek vannak, hogy hogy üljél a gép elé, megg milyen színű ne legyen a képernyő, ha jól rémlik.
-
Drizzt
nagyúr
Fogyasztás-szociológia.
De vigyázz, mert erősen változhatnak a követelmények néha, legszebb amikor az Érzékelők és beavatkozók vizsgát reformálták meg egy kicsit, szerintem mindenki durván megszívta, aki felvette a könnyű kredit reményében(én még mázlival kifogtam előző félévben, amikor tényleg két napnyi tanulással majd hibátlan ötös lett).
Adatvédelem és információszabadságon se kellett tönkretenni magam, utolsó előadásra be kellett menni, ahol lediktálta a kérdéseket és válaszokat kis túlzással.
De asszem ez a tárgy is változott már, talán van zh, meg az 5-höz kell valamit buzgálkodni még. -
Drizzt
nagyúr
Basszus, én már 2 hete dolgozok.

Egyelőre nem vagyok teljesen kibékülve a dolgokkal.
-
Drizzt
nagyúr
Kösz, kösz!

Közben meg úgy néz ki egyik meló is sikerült, de még akarnak valamit megbeszélni holnap.
-
Drizzt
nagyúr
Na, új mérnök.

Azaz én. Négyes lett a diploma összességében, de már az elején bebiztosítottam magamnak, hogy ne lehessen ötös. Azért záróvizsgák, diplomaterv 5-s lettek becsület kedvéért. 
Más: nem tudjátok korábbi évekről, vagy akár idénről diplomázók statisztikáit merre lehet megtalálni? Nem sikerül most valahogy. Ilyenekre gondolok, hogy hány százalék kezdte xxxx évben, hány y jegy született, stb.?
-
Drizzt
nagyúr
Na, holnap állásinterjú, pénteken diplomavédés, hétfőn állásinterjú, legutóbb állásinterjú múlt pénteken volt. Asszem megvan az új hobbim.

-
Drizzt
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
Na, th zv is 5.
Mostmár hivatalosan is csak diplomavédés van hátra, bár az még marha messze van. -
Drizzt
nagyúr
Ma voltam állásinterjú első körön: logikai teszt(kb. iq-teszt feladatok). Az volt a vicces, hogy a fele a feladatsornak egy az egyben megegyezett egy másik cégnél megírt teszttel, sőt szerintem a legtöbb helyen ezt nyomatják. Viszont most már eleve legalább 2-szer annyi kérdésre válaszoltam adott idő alatt, úgyhogy jobb lett.

-
Drizzt
nagyúr
Hali.
Nem volt olyan nehéz, kérdeztek sdh-t, otn-t, meg kapcsolásos dolgokat, viszont van, amit tuti, hogy rosszul írtam, meg ilyesmi. Olyan is volt, amit nem tudtam, de ilyenkor néha bejött már haandzsa. Úgyhogy 3-5 között várok valamit. Szerintem már vagy 75%-tól ötöst adnak, viszont csak péntekre ígértek eredményt, ami azért elég sok idő.
-
Drizzt
nagyúr
Na, hát akkor megérte, grat!!!
Kedden th. Persze a kapcsolásos fóliákat még mindig nem értem, csakúgy mint anno. Mind1, tuti összehozok legalább 2-est(bár remélem inkább 5-st).
Másnap megint állásinterjú. De megint idegesítő logikai teszt, utálom az ilyet.

-
Drizzt
nagyúr
Úgy néz ki. 18/20-as lett: 90%, 5-s. A th-val nem lehet gond, diplomavédéssel se.
-
Drizzt
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
Úgylátom valszám zv-n volt két bukó. Remélem Formon nem lesz. De mocsokul parázok. Indulok is lassan.
-
Drizzt
nagyúr
Nem, de nemrég tudtam php-ul.

Ezeket a legyes dolgokat miért csinálod? Kitalálták még, hogy utólag valami extrával megadják kisházikra a jelest? Akkor megértem az igyekezetet.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- BMW topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z790 i9 13900KF 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB be quiet DARK BASE 701 850W
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB be quiet! Pure Base 500 Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 10900KF 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung T7 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Samsung Galaxy S23 256,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
Pedig szívesen dolgoztam volna ott, legalább nem lett volna messze annyira.