Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Napkollektor - csak úgy
Új hozzászólás Aktív témák
-
bAtt001
addikt
válasz
Oppenheimer #11999 üzenetére
lehet anélkül is csak mostmár tényleg nehéz
utolsó házi olyan volt tavaly h hagytuk a fenébe ilyen 10%os készenléti aránnyal beadtuk mert időnk se volt meg olyan lehetetlennek tűnt, de elfogadták
csak lássák h csináltál valamit aztán majd megvéded
-
bAtt001
addikt
válasz
Oppenheimer #11996 üzenetére
már csak 4 házi van összesen mert raytrace 2-t ér, ezzel is kényszerítve az embert h csinálja meg. amit csak lehet meg kell tenni h megjánlott legyen mert a vizsga eléggé lehetetlen kategória
bár hallottam mostanában ellenkezőjét is de nem szívesen ülnék be még 1 graf vizsgára
-
gergobaby
aktív tag
Miért van az, hogy a Neptunban nincsen szó szerint olyan tárgy, hogy "Számítógép hálózatok"? Olyan van, hogy Számítógép hálózatok üzemeltetése I. de annak nem ugyan az a kódja, ami egy csomó hálós tárgy alapkövetelménye.
Üdv. Hajós
-
neduddki
nagyúr
HI!
hallgatok a q-a mi a pekt csinalnak???
udv
neduddki
-
bAtt001
addikt
válasz
Oppenheimer #11993 üzenetére
haha grafika szigor volt pont a félévben és nem is jár ennyire a megajánlott, védés nélkül senki nem kap és én úgy kaptam h minden házi elfogadva lett utána bent voltam katalóguson neveztem szépségversenyre és megvédtem a házikat, na így járt az ötös
konzikat ismerem voltam én is és még azzal is nehezen ment a dolog, nagyon buták voltunk ehhez sajnos. adatbé vizsga pedig... csak gajdoshoz ne kerülj az a halál
hallottam rémtörténeteket hogy az illető másfél órán keresztül szóbelizett tudott mindent a végén 1 kérdéssel megfogta vizsgáztató és 1es, viszlát. tanulni kell érteni mindent, vizsgaidőszak 4 hetéből nekem 2 erre ment el most, de megérte
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
bAtt001 #11992 üzenetére
Vannak titkos konzik, illetve vannak kapcsolataim (ismerek okos arcokat meg lesz is kivel skypeolni), szoval biztos meglesz valahogy. A megajanlott megszerzese is joval konnyebb mint regen, eleg 3 hazi es bentlenni az alairos eloadason. Adatb-tol jobban tartok igazabol.
-
bAtt001
addikt
válasz
Oppenheimer #11991 üzenetére
akkor készülj fel
mérés3 hoz protipp asszem ctrl+space a keresés labview-ben, ezt elfelejtik mondani mérésen
grafika meg időfeketelyuk, haverral együtt csináltuk nem értettünk hozzá napokig ültünk egymás mellett egyetemen skypon ahol lehetett hogy valami legyen kész a háziból
de ha vágod meg ráérzel akkor biztos könnyebb
-
bAtt001
addikt
válasz
Oppenheimer #11989 üzenetére
ha mazochista vagy simán
grafikával rengeteg idő elmegy ha tényleg magadnak megcsinálod a feladatokat, mérés 3 sem volt egy easymode ahogyan emlékszem, adatbázisok meg vizsgaidőszakban visz el rengeteg időt. újabban mi-ből is ilyen csoportos konzulenses projekt munka a házi szóval arra is idő kell szánni
már csak egy jó kis szoftlab4 vagy 5 kellene ezek mellé hogy tökéletes legyen az összkép -
bAtt001
addikt
válasz
Oppenheimer #11987 üzenetére
adatbázisok, grafika, mérés3, mi, nyami nyami, a világ összes pénzéért sem kezdeném újra ezt a félévet
-
Oppenheimer
nagyúr
Infós mintatantervi 5. félév mellé mennyire volt jó ötlet felvenni a J2EE fejlesztést?
szabtech előadás 3. órájával ütközik is, bár az a tárgy nem nagyon izgaz. Utálni fogom mint a jeleket.
-
0xmilan
addikt
Üdv!
Tud valaki olcsó albérletet az egyetem közelében vagy attól nem túl messze? -
Pxs
aktív tag
Dreamspark:
"A Windows kliens nem használható terminálként egy UNIX Telnet szerver eléréséhez. "
Dehe...
Tartanak a konkurrenciától vagy mi ? -
bAtt001
addikt
válasz
FireKeeper #11982 üzenetére
hát nekem 1 labor (5 alkalom) és szakdolgozat van, szerencsére nem sokat látnak bent idén
-
bAtt001
addikt
válasz
FireKeeper #11980 üzenetére
és téényleg e öröm, e bódottá, na nem mintha lenne órám a félévben
-
FireKeeper
nagyúr
fejem, mikor rájövök hogy csak szeptember második hetében kezdődik a tanítás
-
Cicero
őstag
-
gergobaby
aktív tag
Sziasztok!
Elsőéves infósként már rendelkezem BME címtár azonosítóval, így be tudtam lépni a Dreamspark (volt MSDNAA) oldalára. Mennyire kell komolyan venni, hogy csak akkor vagyok jogosult a programok illetve rendszer használatára, ha van felvéve olyan tárgyam, amihez szükségesek? feltetelek
Mindenképpen lesz olyan tárgyam, amihez indokoltak a fejlesztőeszközök és a Windows, de majd csak 2.5 hét múlva kezdődik a szorgalmi időszak. Addig ne is telepítsek?
ÜDv. Hajós
-
bAtt001
addikt
azért most eszembe jutnak a "szép" emlékek gólyatáborból amikor egy előadás közepén konkrétan szaladtam volna wc-re de a kedves felügyelők meg nem engedtek mert hát az milyen már h egyedül elmenjek... másik sráccal ketten magyaráztunk nekik h engedjenek már és ELKÍSÉRTEK wc-re és közben is magyarázott az illető h igyekezzünk már. hiába nem vészes de én nem kívánom ezeket senkinek...
kibírtam, végig ottvoltam, sose mennék vissza
-
JColee
őstag
válasz
FireKeeper #11965 üzenetére
Srácot írtam nem csajt.
-
Pxs
aktív tag
válasz
FireKeeper #11962 üzenetére
http://bss.sch.bme.hu/event/golyatabor-2014
Ez nem is lehetett rossz
-
salival
aktív tag
válasz
Cicero #11957 üzenetére
Én most voltam mechatronika szaki gólyatáborban is tök pozitív csalódás volt. A seniorok, MSZO-sok tök jóarcok, jófejek voltak végig. Jó és hasznos programok délelőtt, utána meg a kellemes sport/túra/ivászat.
Nem az a 19 évesekkel teli kecskeszakállas szűz kanbuli volt moha szintjén élő emberekkel mint amire számítottam.Semmi komoly (nem humor szintjén lévő) szivatás, cseszegetés. Bár ez mecha meg gpk, a vik pedig amennyire hallottam más bolygó.
-
Cicero
őstag
válasz
JColee #11955 üzenetére
Igen, én is voltam gólyatáborban, és épp elég megalázó volt, hogy minden nálam egy évvel idősebb senior az arcomba ordibált, mert nem voltam benne a bulijukban. Ha meg már komplexusokról beszélünk, érdemes lenne őket kérdezni, mit élnek ki ez alatt a három nap alatt.
Ez az ágyba-vizelős katonásdi semmilyen szempontból nem buli. Lehet marhajó gólyatáborokat csinálni lányok nélkül, vagy összevonva más karokkal. A VIK-el csak az a baj, hogy a felvettek erős 70%-a szocializációra képtelen. És jövőre ők ordítanak majd megint a másik arcába.
-
Cicero
őstag
elképzelem, ahogy a sok, épp érettségizett 18 éves szőrös szűz srác rohangál körbe Tatán az Öreg-tó környékén az anyuci segítségével összeeszkábált maskarában.
-
Pxs
aktív tag
Gólyatáborosok vajon élnek még?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest