- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
van végre államvizsga időpont, jeee. mák, mert egy napra rá, már megyünk is nyaralni
nameg kicsit megkavartam a dolgot, hogy sikerült olyan tárgyat beválasztani, amit rajtam kívül senki másnak, így két részletben tudom le, de majdcsak túlélem valahogy
jövő ősszem meg úgy tervezem, hogy a túloldalon kezdek
-
DBAtti
aktív tag
válasz
Bling95 #10393 üzenetére
Én maradnék a Windows-nál. Eléggé sok szoftver számításba jöhet, csak néhány példa:
MatLAB, LabVIEW, Mathematica (Wolfram Alpha), Ansys, AutoCAD, Solid Edge, Unigraphics NX, SolidWorks, Inventor, ProE (Creo), Catia, RobCAD, Siemens Simatic Step 7, Festo Didactic szoftvercsalád, mindenféle editáló szoftverek (bár ezek vannak gondolom MAC-re is).Lehet, hogy mindannyian támogatják a MAC-et, de nagyobb valószínűséggel a Win-t. Ha pénz nem akkora akadály, akkor egy jó kis ThinkPAD, és sok tollbetét meg spirálfüzet
+ rotring betéttel, vonalzó, körző, számológép, stb.
+ Házkötő 2D-s ábrázolás
ps.: szerintem az energiaitalokat kerüld, inkább kávé, vagy koffeintabletta, én végül a ginseng tablettánál kötöttem ki, aránylag kevés a mellékhatása. Teljes kifáradáson viszont csak a (beadás utáni) alvás segít.
-
Cicero
őstag
válasz
Bling95 #10389 üzenetére
A mac-es AutoCAD ezerszer használhatóbb a windowsos társához képest, gondolom van macre solid works is meg hasonlók amiket fogtok használni, úgyhogy ebből a szempontból vehető a mac. Egyedül ami ciki lehet az az informatikai rendszerek tárgy gyakorlatai, ahol C#-ban programoztok - és azért érdemes otthon is elpötyögni vele, főleg ha nem tanultál előtte programozni, aminek ha jól tudom nincs framework-je macre.
-
Bling95
őstag
hello!
Nemtudom mennyire vagytok még de,
Ha gépész kar valamelyik szakjára fogok járni, akkor van értelme macbook-ban gondolkodnom vagy a használt programok miatt felejtős?
-
bAtt001
addikt
válasz
Jhonny06 #10385 üzenetére
hát igen eléggé benne vagyok az egyetemben csak nem tudtam h mire lehetne ezt használni. de akkor beadom és mostantól úgy figyelek mintha kés lenne a torkomnál minden percben. valahol nekem 1 alkalom ragadt meg de lehet nem igaz, a fizetést kibírom azon ne múljon. köszi a választ holnap el is intézem aztán reménykedem
-
Jhonny06
veterán
válasz
bAtt001 #10384 üzenetére
Gyakorlatilag ilyesmi dolgokra jó ez, másra nem. Ha már túl vagy a 4 félév - 55 krediten, onnan már nagyon nem lehet elbaszni semmit, amihez kéne, csak nem árt figyelni. Egyébként nem hinném, hogy ez a méltányossági csak 1 alkalommal vehető igénybe, szerintem ilyen piti dolgokat elengednek többször is, max fizetsz valami pótdíjat.
-
bAtt001
addikt
sziasztok
elég nagy bajban vagyok most, tárgyfelvételnél én hülye nem vettem fel a vizsgakurzust mert elfelejtettem vagy nem tudom mi volt. így most amikor vizsgát akartam felvenni látom h nem tudom. oké kicsit besz@rtam és kérdeztem így az van h a "méltányosság" segítségével be tudok még kerülni a tárgyra a félévben. most itt az a gond h ezt az 1x-ri alkalmat elhasználjam-e erre vagy tartogassam, fogalmam sincs mire lehet még jó ez a dolog ezért nem merek így hirtelen dönteni. valakinek valami tanácsa esetleg? nagyon megköszönném
-
geckowize
őstag
Hello
tudtommal elég sok 9gag látogató van a BME-n, ezért is írok ide, mert nyílt egy 9gag topic itt PH-n. -
Korcsii
őstag
Amikor volt gyakvezérünk a hírekben, és még vérdíj is a fején...
[link]
-
Cicero
őstag
válasz
dangerzone #10375 üzenetére
ja amúgy nem nehéz annyira, az első feladatot (60%) egy jó képességű középsulis megoldja, csak az volt a gond, hogy elkezdtem számolni a kérdésben feltett mennyiséget, befejeztem, kétszer aláhúztam és jöhet a második feladat. ott meg elment kvadribazillió idő mire rájöttem, nem tudom megcsinálni és be kell adni 5 percem van kitölteni a táblázatot. a táblázatban meg még volt négy mennyiség, ami a kérdésben nem szerepelt, és mondhatni marha mérges lettem.
jó mondjuk amatőr vagyok.
meg az sem segített, hogy kb írni nem tudtam, mert állandóan nekiütköztem vagy a jobbomon vagy a balomon kaparó kollegámnak ... -
Cicero
őstag
Műszaki hőtan I -ről valakinek tapasztalata? Ma írtam zh-t, csak sajnos 40°-os lázzal tettem mindezt és a második részére időm se maradt.
Annyit tudok, hogy pótolni nem lehet, az egészet újra kell írni egy zhban. Csak kicsit gonoszság ez, nem?.. -
geckowize
őstag
válasz
concret_hp #10364 üzenetére
Végén meg ez van:
Vagyis függetlenül attól, hogy 7, 8 vagy 9 államilag támogatott félév alatt végezted el a BSc-t (vagy az ötéves képzést) a 12 féléves egyéni támogatási időből csak 7-et vonnak le, így 5 államilag támogatott féléved marad MSc-re.
-
bpx
őstag
válasz
concret_hp #10364 üzenetére
na jo, fene se koveti mar ezt, tobbet nem szolalok meg
-
concret_hp
addikt
-
geckowize
őstag
10 felev alatt lesz meg legjobb Esetbeb a bsc, akkor nemtudja vki, hogy mscn igy hany felev lehet max allami?
-
dangerzone
addikt
Akkor reménykedem.
Köszi az infót srácok. Egyébként gépész/géptervező vagyok én is.
-
DBAtti
aktív tag
válasz
dangerzone #10356 üzenetére
Szia!
Nagy segítség nem leszek, csak annyit tudok mondani, hogy a BSc-t 9 félév alatt végeztem, egyéb + félévem nem volt. MSc-t ezután megcsináltam egyenesben (így sum. 13 félév), és nem kellett fizetősre áttérnem, tehát lehet hogy csak egy féléved lesz fizetős, de eléggé érdekes téma ez. Saját karon-szakon érdemes kérdezősködni, vagy nem is érdemes mert még kiderül valami ami rád nézve ront a helyzeten.
Nálunk a GPK-n a Dékániban segítőkészek voltak mindig ilyen ügyekben. -
KMan
őstag
válasz
jaja! vegyel fel 50 kreditet, csinalj tdk-t meg 2 nyelvvizsgat, dolgozz heti 40 orat meg epitkezz oszt' csaa!
-
concret_hp
addikt
válasz
félévenként 50 kredit azt' csá
-
dangerzone
addikt
Hejhó!
Volna egy olyan kérdésem, hogy ha msc alatt fogynak el az államilag támogatott féléveim , 9 félév alatt végeztem el a bsc-t, jövő tavasszal meg erasmusra megyek, akkor az utolsó 2 félévem mindenképp költségtérítéses lesz? Vagy nem létezik erre valami kiskapu a bme-n belül? Nem tudtok valami ilyesmiről?
-
Drizzt
nagyúr
válasz
FehérHolló #10343 üzenetére
Fórumról ismerek olyat, aki ott dolgozott, de egyébként nem. Miért?
-
Jhonny06
veterán
válasz
turbobusa #10350 üzenetére
Mi érdekel egyáltalán? Mert aki az infó felé húzódik, az középiskolában magától elkezd tanulni programozni.
VIK-re simán be lehet jutni, évekre visszamenőleg 370 körül volt, a mérnöki karokat nem is szopatják annyira bejutás szempontjából (csak bennmaradásnál
), úgyhogy szerintem nagyon nem várható emelkedés.
-
turbobusa
senior tag
válasz
EQMontoya #10351 üzenetére
Igazat megvallva mindkét dolog érdekel, gyermekkorom óta vonzódok az autókhoz, ebből kifolyólag húz a szívem a közl. felé. De ha azt nézem mivel nagyobb az esélyem elhelyezkedni akkor meg egyértelműen VIK.
Gépész régebb érdekelt, bár a ponthatár már a 400-at üti ami nekem nem épp kedvező immár.
VIK-en ahogy nézem nem nő úgy a pont, 370 környékén van már egy jó ideje, remélem így is marad ez.járműmérnökre gondoltam az előbb
Jhonny06: Programozni nem tanultam meg, weblaphoz ami kell annyit tudok, bár ez nagyon nem fedi egymást.
-
turbobusa
senior tag
válasz
EQMontoya #10349 üzenetére
Emelt fizikát, matek közepet csinálnék jövőre, sajnos a matek nem az igazi nálunk. Emelt fizikával valakinek van tapasztalata amúgy?
VIK vagy közlekedésmérnök lenne a célszerűbb irány? VIK-el talán jobban el tudnék helyezkedni, bár programozni nem tudok még, nem tudom mekkora hátrányt jelentene ez a bekerülést követően?
-
EQMontoya
veterán
válasz
baluka26 #10347 üzenetére
Najo, de a muszaki menedzser szerintem egy tipikus masoddiploma.
Jo, ha van egy szakmad, es mellette egy ralatasod mas teruletekre es menedzsmentre. De onamagaban...
Amugy nem a pontszamon mulik tenyleg. Aki akar, az vegez, max nem idoben. A 380-390-bol viszont arra kovetkeztetek, hogy a matek nem olyan fenyes az adott kozepiskolaban, ugyhogy az azert kuzdos lesz.
-
turbobusa
senior tag
Üdv!
Anno milyen átlaggal s érettségivel mentetek BME-re s azon belül merre?
Van még egy évem, idén tanulmányi pontokból ami 50 egy évre lesz 36-38 pontom. Nem jött, úgy össze ahogy akartam. 390 ponttal VIK-re vagy közlekedésre mennyire elég ez a pontszám? -
válasz
Cicero #10298 üzenetére
bsc-n atomenergetika, msc-n pedig hőenergetika. az én ismerőseim gond nélkül el tudtak helyezkedni jó helyekre, meg én is. szeptember óta ez a második munkahelyem, és nem volt túlságosan nehéz váltanom.
pár ismertebb cég, akiknél jó lehetsz energetikai végzettséggel: a big4 bármelyik tagja, boston consulting, mvm csoporton belül gyakorlatilag bárhova, mol tuti jó kezdőfizetésért, gea egi, siemens (itthonra is, külföldre is rengetek lehetőség, ha nem mérnöki végzettséged ellenére hajlandó vagy szerelni, jó pénzért).aztán ha esetleg beindulnak az erőműépítéses dolgok ott is meg lehet csípni 1-2 helyet, bár ezek jellemzően külföldi cég fővállalkozásában létesülnek, így nehezebb pozíciót találni.
szóval én nem látom ennyire vészesnek a helyzetet, esetleg priviben jöhet a hölgy neve
lényeg, hogy nyelvet beszélj, mert különben meglőheted magad.
-
Sziasztok!
Vállalati pénzügyek II-ből valakinek van esetleg zh-ja?
Megköszönném, ha elküldené. -
Drizzt
nagyúr
10 évig ugyanannál a cégnél maradni nem igazán kifizetődő dolog. Ha masszívan akarja az ember a fizetését növelni, olyan 3 évente ideális váltani. Ha hamarabb váltasz, akkor könnyen job hoppernek tartanak, aztán nem alkalmaznak olyan szívesen, ha meg ritkábban, akkor nem nagyon fogsz jelentős fizuemelést látni. Én úgy látom, hogy iszonyatos a szórás az emberek fizetései között, azonos munkakörben is, mind a 3 munkahelyemen ezt tapasztaltam eddig. És persze a fizu nem minden.
Előző céghez akkor se mennék vissza szívesen, ha a föld összes pénzét megkapnám.
Csak a második részre szántam a reakciót. Az első bekezdésre meg az a véleményem, hogy semmi nem lehetetlen, ha jó helyen vagy jó időben.
-
Redzsináld
csendes tag
válasz
FehérHolló #10338 üzenetére
Nem teljesen értelek, ebben mi a top secret, se céget, se munkakört nem írtál, csak egy összeget. Én régóta olvasom a topikot, megmondom őszintén, fogalmam sincs mi a végzettséged, csak sejtem
Visszakanyarodva a lényeghez, mindenhol azt lehet olvasni, hogy mérnök hiány van, főleg Németországban, de az USA-ban is, villamos- és gépészmérnökök kellenek, meg informatikusok (itt nem az okj-s weblaptervezőkre gondolok). Emlékszem, pár éve egy nagyobb cég készített statisztikákat, ahol az jött ki, hogy a informatikusok terhelhetőek és jól tolerálják túlórát is. Mindezek ellenére tényleg ilyen nehéz jó állást találni ? Ez a topik se dúskál sok pozitív történetben.."Körülbelül olyan vastagsággal, ahogy VIK-en hallgatók 70-80%-nak meggyőződése, hogy a Duna másik partján semmit nem oktatnak a BTK meg szarra se jó."
Nos, én megjártam a sötét oldalt is, szerintem komolytalan dolgok mennek ma gazdasági képzések címszó alatt. Legjobban felkapott gazdmen és nemzetközi gazdálkodás (ami =gazdmen+nemzetközi bullshit tantárgyak+két nyelvvizsga) szak közel 300 kreditjében van 10 kreditnyi tinglitangli számvitel, szerintem a végzettek 90%-a a főkönyvet nem is ismeri, de van cserébe marketing, nemzetközi marketing meg intergalaktikus marketing és hasonló nagyon fontos tantárgyak legalább száz kredit értékben.. De nehogy azt higgyétek, hogy lenézem a gazdasági szakembereket, egy jó barátom a PSZF-et végzett, számvitel szakirányon. Sokat melózik, rendesen is keres és adóügyektől kezdve, számviteli kérdésekben, pénzügyi tanácsadáson át nagyon sok mindenben segített már nekem, az a szerencsém, hogy hülye a számítástechnikához, így nem érzem magam kellemetlenül, én is tudok neki segíteni
Bölcsészkarral az a probléma, hogy túl sok van belőle. Kellenek néprajzkutatók, meg néderlandisztika szakos hallgatók és társaik, de nem 100, meg 200 egy évben, hanem max 10, mert többre NINCS SZÜKSÉG. Egy évben végeznek ezren anglisztikából, minek ? Ott van még a komédia (kommunikáció és médiatudomány), mert mindenki a tévében akar dógozni' meg hírős emberekkel, ebből is van évente vagy ezer, ugye a BKF-et nem kell bemutatni..
Legjobban a politológiától vagyok készen, az már tényleg butaság a ^2, de egyre több ember kezében látok Összehasonlító politológia könyvet.. -
FehérHolló
veterán
válasz
Redzsináld #10337 üzenetére
Ebből soha többé nem fogok jól kijönni, de szerinted miért lett törölve?
Semennyire sem publikusak a peremfeltételek. -
Redzsináld
csendes tag
válasz
Oppenheimer #10331 üzenetére
netto 800 ezerről
-
tototos
addikt
válasz
Redzsináld #10334 üzenetére
és tényleg 2007-es volt
-
FehérHolló
veterán
válasz
Redzsináld #10334 üzenetére
Ja, mi is a gépészekkel együtt töltöttük.
-
Redzsináld
csendes tag
válasz
tototos #10315 üzenetére
Én emlékszem arra a 2007-es indexkitöltésre. Az első 10 percben el is fogytak a pótindexek..
Azért ne kezdjünk már tapsikolni a bölcsész, közgáz és társadalomtudományi karoknak.. Nekem van szociológus és gazdmenes ismerősöm, az első ami eszembe jut róluk, hogy az ilyeneket minek képezik, mert hogy tényleges munkavégzés nincs mögöttük, az is biztos! A legszebb az, hogy a hozzájuk hasonló emberek "alakítják a világot".. -
FehérHolló
veterán
válasz
Oppenheimer #10331 üzenetére
Egy nagy számról.
-
Oppenheimer
nagyúr
Miről maradtam le?
-
tototos
addikt
válasz
FehérHolló #10327 üzenetére
És mi a szakmád?
-
KMan
őstag
válasz
baluka26 #10319 üzenetére
A gyakorlat még fontosabb, mint a papír.
Igen, de en az "meg" szot kicserelnem "legalabb annyira fontosra".
Ha karriert / nagy lovet akarsz, akkor fejleszto telephelyen kell melot talalnod, nem pedig gyarto helyen (en mindket helyen voltam). Viszont fejleszto telephelyre nem fogsz bejutni papir nelkul akarmilyen tapasztalatod. Vagy gepeszes helyre mesz, ahol az emberek 90%-a gepesz, a maradek 10% villamos, vagy forditva, 10% gepesz es 90% villamos.
Egy biztos, kozgazdaszkent, muszaki menedzserkent, formatervezokent nem fogsz bejutni, akarmilyen tapasztalatod van. Vagy ha esetleg valamilyen adminisztracios hiba folytan bejutsz, akkor kb ugy kifognak furni mint a huzat.
En is kapom az ivet eleg rendesen nap mint nap..
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #10317 üzenetére
Azert a seniorok tenyleg komoly mennyisegu suletlenseget osszehordtak nekunk is golyataborban, es komolyan is gondoltak. Mer' a bsz, az oooolllyyannn kuuuuvanehez targy, hogy obazmeg. Ha'persze.
-
Cicero
őstag
válasz
FehérHolló #10317 üzenetére
Pontosan. Két év alatt bőven formálódik vélemény, főleg ha 600-700 emberről van szó. Csak ugye ehhez ki kell mozdulni időnként a koliszobából.
-
DBAtti
aktív tag
válasz
baluka26 #10319 üzenetére
"A gyakorlat még fontosabb, mint a papír."
Ezzel egyet is értek, meg nem is, nem bonyolódnék nagyon bele. A papír mutatja, hogy sok más alapon is túljutottál (pl.: matematika, mechanika, akármi), amire mondjuk egy fejlesztési részlegen számítanak (+ide tartozik a sokat emlegetett "mérnöki szemléletmód").
A gyakorlat pedig gyakorlat, minél többet szerzel egyetemi évek alatt, annál jobb, megtanít a munkára. Ha össze tudod kombinálni a kettőt, nyilván az a tuti. Arra azért figyelj, hogy ha lehet minden ilyen munkádról maradjon írásos emlék, amit később lehet lebegtetni a leendő munkaadók előtt (ha kérik). -
baluka26
veterán
válasz
DBAtti #10318 üzenetére
Tavaly egy top50 multi insite Customer Portaljat raktam össze elsőévet végzett műszaki menedzserként. Nem volt nehéz a weblapszerkesztés, sokkal nagyobb kihívás volt megtalálani az egyensúlyt, hogy mindenhol elég legyen az info, de ne sok. És majdnem végig egyedül, csak konzultálnom kellett néha projektmenedzserrel.
A gyakorlat még fontosabb, mint a papír. -
DBAtti
aktív tag
A menedzserkedéshez nem igazán értek, de én is látom, hogy elég sok embert keresnek, illetve nagy multik is vannak trainee programmal, külföldi képzéssel, ami jól hangzik, stb.
Sok dologhoz kevéssé érteni... szerintem nem olyan jó. A mechatronikások közül is többen szenvedtünk a kérdéssel, mit is kellene ebből kihozni, többnyire folyamatmérnöki, konstrukciós és szimulációs pozíciók válnak elérhetővé. Most indult egy VIK IIT-s embedded szakirány, azt gondolom azé a jövő.
És ma hallottam először, hogy a képzésünk alatt szintén emlegetett "tolmács" funkciót használnák szívesen, tehát meg kell tudni magyarázni a géptervezőnek, mit akar a villanymérnök, és fordítvaViszont ők saját területen valószínűleg jobban el vannak mélyedve.
A műmenedzseren viszont már hallottam olyasmiről, ami szerintem teljességgel felesleges (értsd elektrohidraulikus grönladibálna-péniszbőr rojtozó szint). De ez is adhat egy skillt, ami mondjuk arra jó, hogy "értelmetlen" dolgokat tudj kívánatosan feltüntetni, viszont ennyire széles látókör szerintem már nem kellene.
Az igazság viszont az, hogy muszáj öntevékenyen is fejlődni, eldönteni mi az, ami igazán érdekel, és nyelvet tanulni mellette, illetve interjúzás előtt egy csomó know-how-t az interjúkról, próba AC, stb. Muszáj rászánni az időt, mert sok dologra az ember magától nem gondolna, illetve rendes önéletrajzot írni. Ha határozott terveid vannak egy cégnél, nagy eséllyel indulsz a kiválasztási folyamatban, főleg ha időben felveszed velük a kapcsolatot (gyakornokság, diákmunka ha van, diplomaírás, stb).
Leginkább a gyakorlat hiányával van gond, persze minden munkáltató azt szeretné, ha rögtön mindent tudnál amire náluk szükség van, de ezt tényleg csak ott lehet megtapasztalni. Ha már többet láttam ebből majd még lehet írok pár sort, jelenleg a pályakezdő álláskeresők kalandos életét élem. -
tototos
addikt
Témához kapcsolódva, emlékszem anno beiratkozáson a kth vezetője mondta, hogy aki nem tudja kitölteni az indexet az menjen a túlpartra már most. Szóval nem csak az oktatóktól jön ez a megitélés.
-
Cicero
őstag
válasz
baluka26 #10305 üzenetére
Körülbelül olyan vastagsággal, ahogy VIK-en hallgatók 70-80%-nak meggyőződése, hogy a Duna másik partján semmit nem oktatnak a BTK meg szarra se jó. Ezt pedig mind az előző "senior" generációtól hallották a gólyatáborban, akik meg az előzőtől, meg az előzőtől...
Gondolom ott ragad nagyon sok emberre nagyon sok birka butaság, amit még talán diploma után sem képesek levakarni magukról. ( Nem mintha próbálkoznának )
Másrészről a fent említett előítéletet GPK-n még soha nem hallottam. Talán majd holnap. -
-
Cicero
őstag
tegnapi beszélgetésben az is elhangzott, hogy a műszaki menedzserek egyébként mennyire elvannak szállva maguktól, mert hogy ők aztán mindenhez értenek, amikor állásinterjún pedig megkérdik őket, hogy na de hát mégis mihez ért a legjobban, normális válasz nem érkezik.
amúgy no offense, csak nagyon jól korreál a tegnap hallottak az itt olvasottakkal
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest