- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
-
1200 - 1101
15167 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Akkor, hogy meglett a prog1 megy tovább az infó szak is ezek szerint
Lehet, hogy látásból ismerjük is egymást mert anyagismeretet csak most tudtam felvenni, bár nem túl sok órán voltam bent.
Ezen a nyáron végleg eldöntöm, hogy mi legyen a villannyal. Ha menedzseren modulon leszek akkor lehet felvételizek infóra. Egy hagyományos 5 éveset meg kell csinálni, utána freedom. Akkor is más helyzet lenne ha nem hozzák be a bsc-t vagy ha nem ment volna rá majdnem két évem egy kapcsolat utóhatásaira annak idején.
Nagyon érdekel mennyire lehet ezt a párosítást csinálni amit csinálsz. Az én tervem annyiban különbözik, hogy a GTK MM a régi 5 éves rendszer szerinti. Ha infón két fokkal emberibbek mint villanyon, vagy picit jobban haladósabb szak akkor az már nekem jó lenne
-
bdav
őstag
''én kb. 2 hónapja délbe kelek, kivéve, ha reggel jelenés van (zh/vizsga), de ősszel majd jól be fogok járni ''
persze ezt mindenki elmondja minden félév elején
mostmár énis züllök, formot skippeltem félév közepétől, de jövőre muszáj lesz felkelnem mindig, mert szakirányos tárgyak lesznek csak, amik érdekelnek, meg választhatók amik szintén (nyilván azért veszem őket fel
) és a grafika ami megintcsak
(adatbiztonságot meglátjuk) -
Drizzt
nagyúr
Na ezt az utolsó kamu mondatot...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kösz a többi infot. Még mindig nem puskáztam semmiből, nem hinném, hogy ebből szükség lenne rá.
Th pénteken fincsi lesz... De megcsinálom mindkettőt, mert meg akarom csinálni. Aztán már csak 3 vizsga jövő7, s goodbye. 
-
concret_hp
addikt
puska nem árt
de azon kívül más nme kell. index viszont feltétlen, mert elzavarnak.
listára elküldték, hogy mi volt elővizsgán, azt sztem nézd át, mert az 1. vizsga is eléggé hasonló volt.
+ amit ott nem írtak: hálózat biztonság, meg middlewares kérdések is voltak.
én kb. 2 hónapja délbe kelek, kivéve, ha reggel jelenés van (zh/vizsga), de ősszel majd jól be fogok járni
-
KMan
őstag
-
KMan
őstag
-
KMan
őstag
nekem pentek reggel, de igyis oriasi a lemaradasom szvsz kereszt lesz belole.

a vegen a tobbes integralhoz polar koord. rendszerben nincs vmi jo anyagod?
tehetetlensegi nyomatekok meg mar csak a hab a tortan. -
Drizzt
nagyúr
ÖÖÖööö... Concret: irf-re ugye nem kell vinni magammal semmit sem? Mármint index toll kell, de más nem?
-
KMan
őstag
omg ma voltam szobelizni. pt-bol szetsz*pattak, de femtech jo lett, igy kijott egy 3mas a vegere. nem volt makom a tetelekkel, de legalabb hagytak szenvedni, nem basztak ki egybol, ha nem csaptam bele a lecsoba.

-
Drizzt
nagyúr
-
bdav
őstag
'' délután 2-3 után már úgyse tanulok ''
''Én délután 3 előtt nem tudok tanulni.''
vizsgaidőszakban alap h. dél körül kelek
az h. most már ébren vagyok óriási erőfeszítésembe került 
-
Drizzt
nagyúr
Nekünk már nem Henk tartja a Th-t, de attól függetlenül nem hinném, hogy nehezebb lett volna. Az az igazság, hogy vannak dolgok bőven amik érdekelnek a témából(főleg adsl, meg kábelnet), vannak amik nem, s ha azokat amik érdekelnek tényleg nagyon jól megtanulom, akkor a kettes legalább meglesz. Legalábbis zh-n még így volt.
-
FehérHolló
veterán
-
Drizzt
nagyúr
-
bpx
őstag
én mindig hagyok min. 2-3 napot mert tudom, hogy kb. délután 2-3 után már úgyse tanulok

persze előre eltervezem, hogy pl. első két nap letudom az egészet, hogy a harmadikon ne legyen vele dolgom, max átnézni kelljen, ehhez képest mindig utolsó nap csinálok mindent
-
KMan
őstag
heh
en makrobol ebben a felevben kb 100 orat biztos tanultam ra, megoldottam az osszes eddigi zh-t meg vizsgat, ami az utobbi 10 evben volt ez kb 30 feladatlapot jelent. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
KMan
őstag
A2 nekem is kemeny lesz. Nem kicsirt. Nagyon.

-
cochy
tag
Az úgy volt hogy :
Eredetileg szegedre jártam, csak a tantervünk úgy nézett ki, hogy a harmad évet a BME-n töltöttük. A többi szegeden volt.
Nálunk IP szakirányon voltam, a BME-s szakirányokkal nem vagyok tisztában, de ott van fent a link.
Jun 12 államvizsgázok, szóval az elhelyezkedés most van folyamatban. Erre meg annyi, hogy meglássuk. Jó volt a BMEs állásbörze, sok helyre beadtuk a CV-t. Most valahogy a c++ megy mindenhol, meg java.
Ezekkel, meg jó nylevismerettel, sztem bárhol el lehet helyezkedni (szvsz).
Most azt hallottam, hogy a kódelmélet, meg form tárgyakat már nem oktatják a jövőben. Pedig kódra jártam, jó pőrgés volt. Hogy cinkelte Levendovszky az embereket
ejjj, élmény volt hallgatni. Meg amikor Henk (TH) bejött öltönybe meg sport cipőbe. 
Télleg jó volt. kb ennyi. -
bdav
őstag
thra nekem tuti felesleges volna egy hét, majdnem minden előadáson benn voltam és szvsz van is logika az anyagban, én könnyen meg tudtam tanulni (2-3 nap max). Form az gázosabb volt, bár ott meg úgy voltam vele h. a modellezési módszerek nem annyira gázosak a temporális logikák és kripke kivételével, elméletet azt kb. tudatosan beáldoztam, pechemre meg a vizsgán túl sok ltl volt. ígyis 3, de erre megint nem kell így 1 hét, megérteni meg tudom a dolgokat hamarabb is (petri, statechart, adatfolyamháló, gráftrafó).
irf meg szerencsére nem annyira nagy anyag, és ráadásul a vizsgákon is hasonlóakat kérdeznek. ha többet kéne ennél beseggelni akkor megbuknék bármennyi időt is szánok rá...
szakirány web-beta online:
[link]
[Szerkesztve] -
concret_hp
addikt
form meg th az 1 kissé necc móka
ez a 2 van még vissza. bár a formot sztem (bíztok benne) sikerül megértenem pár nap alatt, a th seggelős részétől viszont már most hányok, pedig csak pénteken lesz a vizsga 
1 nap alatt lenyomott tárgyaim listája mondjuk nem hosszú: közgáz2 (az még anyni se) 4esre, beszéd 4esre (2. legjobb vizsga), meg pt, de az mondjuk kereszten volt és előtte egyenesben már gyúrtam rá (csak rossz taktikával)
de írhatnál pár szót, hogy milyen szakirányon voltál, milyen önlabon, meg ilyesmik. mennyire volt nehéz elhelyezkedni? -
cochy
tag
Nézegetem a hszeket.
Én 3 éve jártam távközlő háló, meg formra, most lehet én vagyok a gyík, de akkoriban az egész banda vagy egy hetet készült ezekre.
Sikerült meg minden, de tudom h küszködés volt. Nem 1 nap, meg ilyenek...
nah mind1, sok sikert Nektek.. -
FehérHolló
veterán
Nekem most 2 napom lesz matek A2-re. Kicsit necces a dolog...
-
concret_hp
addikt
sztem formból a könyvbe nem árt belenézni, meg pár vizsgasor tuti van.
viszont én asszem a kódelmet hagyom a francba, nincs kedvem még1 gyakivt bebukni
őszre marad akkor szabtek, meg kódelm
és ősszel már télleg behozom a keresztjeimet remélem 
Zeratul: kellő rutin mellett van amit meg lehet csinálni 1 napkészüléssel, ha valamennyire már vágod
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
Mostmár igen. Irf-ből azért, mert csak be kell magolni pár dolgot. Kódelmből azért lesz elég kevés idő, mert már kétszer készültem zh-ra, s elvileg a vizsgaanyag nem igazán nagyobb. Beszédre ügyesen megírt puskával megintcsak nem kell tárgyi tudásból tulságosan sok(legális a puska). Távközlő hálók. Na ez kemény lesz 2 nap alatt nagyon, de remélem ha a zh-t sikerült fél nap alatt majd 50%-ra írni, akkor meg bírom tanulni. A form az egyedül amitől nagyon tartok, mert nem igazán tudom miből lehetne felkészülni a vizsgára. Mondjuk még nem néztem utána, de ha van valami ultimate howto-ja valakinek, akkor adsza.

-
bdav
őstag
-
bpx
őstag
-
Drizzt
nagyúr
Na belevetem magamn az irf-be, kedden vizsga. GOndolom a mankó miatt indulhatok vagy egy órával korábban... Faxa.
-
FehérHolló
veterán
-
KMan
őstag
lehalt a vik oldala, vagy az en gepemben van a hiba?

-
FehérHolló
veterán
-
KMan
őstag
-
KMan
őstag
GTK-n vazze? kov felevben kb 20 kredit epul mikro-makrora es meg utana jon a tobbi.
kb az egesz szakmai torzsanyag erre a ket targyra epul.
-
bdav
őstag
na nekem meg van egy form 3masom. ez is kipipálva.
-
FehérHolló
veterán
-
KMan
őstag
yesss megvan a makro vizsgam is!!!

-
lenox
veterán
Hat gondolnam ha veletlenul ilyen visszacsatolt szurovel akarnad a keped szurni, akkor lehetne vele stabilitast vizsgalni. De mint mondtam, ennek nem biztos, hogy olyan sok gyakorlati haszna van altalaban, ha csak nem pont ilyet akarsz csinalni, de az egesz szemlelet, amit a jelek es a szabtech tanit, annak nagyon is sok koze van a grafikahoz, leven egy kep maga is altalaban diszkret jel, szal ha ezzel barmit akarsz kezdeni (pl. tok egyszeru dolog, felere kicsinyiteni), maris elokerul egy csomo minden...
-
DigitXT
félisten
LOL, pláne, hogy tegnapelőtt volt (elnéztem).

Neked is meglett?
Rezgett a léc (14 pont -> 40%), de igen.
Amúgy szerintem a kiskérdések elég kellemesek voltak, a harmadik (nagy)feladat meg direkt könnyű lett volna, ha nem nézem be a forgatást kicsit, ill. nem számolom el a mátrixszorzásokat: aludni kellett volna a vizsga előtt, az egyszer már biztos.
Mondjuk az IFS megadása eddig nem nagyon szerepelt vizsgán, néztem is nagyokat... A bizonyításosdihoz meg nagyon nem voltam ott agyban, pedig logikusnak tűnt az állítás: én is állítottam vmit, aztán ki tudja, hogy honnan csorgott össze az a 14 pont (a kiskérdésekre max. 9-et kaphattam, mert az egyik kérdést inkább nem válaszoltam meg, nehogy levonjanak rossz válasz miatt: mondjuk utánanézve nyugodtan beírhattam volna amit gondoltam, de akkor és ott bizonytalan voltam, mert emlékeztem, hogy vhogy be lehet kapcsolni pl. a stencil buffert...
) Mind1.
[Szerkesztve] -
mr.geeZ
aktív tag
-
concret_hp
addikt
-
DigitXT
félisten
-
mr.geeZ
aktív tag
Történelmi pillanat! Meglett az aláírásom Grafikából gyakIVn! Pezsgőt Ide Izibe!
-
FehérHolló
veterán
-
Drizzt
nagyúr
És azon kívül mit írtál még ki? Gyakorlatilag olyan volt a vizsga, mint a korábbiak összeollózása?
-
Drizzt
nagyúr
Na, én ma mntem volna beszédre, de meggátolt a következő:
szombaton eltört a lábam focimeccsen Hollandiában, tanulni mondjuk így volt időm. Szombat gipsz, vasárnap műtét, tegnap hozott haza a biztosító mentővel...
Az igazi para az, hogy még mindig nincsen mankóm, úgyhogy nagyrészt nézek, mint hal a szatyorban. -
Fermat
tag
Szerintem ez lenne a talalo
(meg nepszeru is lennel
)![[kép] [kép]](http://www.576konzol.hu/pix/forum/hsz_kepek/kristinkreuk-arena_aug_2002_11v.jpg)
[Szerkesztve] -
KMan
őstag
eleg jokepu vagy!

-
FehérHolló
veterán
-
concret_hp
addikt
jóvan frankó gyakivt bebuktam

szabtek helyett toltam volna mást inkább...
-
KMan
őstag
hogy a biztonsági kamerák ne lássanak
![[kép] [kép]](http://www.honvedelem.hu/files/9/5221/7mh_n.jpg)
ok, terepcuccban megyek rem nem szurnak ki
koszi. -
FehérHolló
veterán
Gondolom azt nem kell magyarázni, hogy hol van az I.

Bemész, rögtön jobbra, néhány automata mellett el, balra lépcső, felkúszol rajta, de úgy, hogy a biztonsági kamerák ne lássanak, különben furcsán néznének rád kifelé a biztonsági őrök, 2dik emeletre felérsz, ajtón ki, balra fordulsz, és ott lesz előtted kb 25 méterre, középen a bal oldali kiselőadó. -
concret_hp
addikt
-
lenox
veterán
-
lenox
veterán
Hehe, en is igy gondoltam, de azert addig tanultam, mig jeles nem lett... Azota az derult ki, hogy bar a szabalyozastechnikanak valoban nem sok gyakorlati haszna van, maganak a szemleletnek, hogy erted, hogy mit csinalnak a jelek az ido es a frekvenciatartomanyban, nagyon is sok haszna van kepfeldolgozasban. Ha esetleg ezzel fogsz foglalkozni (en pl. ezzel foglalkozom), akkor ra fogsz jonni, hogy pl. az eltesek vagy masok csak annyit ertenek hozza, hogy valami szuro csinal valamit a keppel, de fasztudjamit, es inkabb keresek valami kodot, ami masnak mukodott, addig te ennek mestere leszel, es azt fogja a kodod csinalni, amit akarsz...
-
concret_hp
addikt
ááá szabtek gyakiv-n asszem úgy meg fognak vágni mint atom

egyáltalán egy infósnak minek kell ilyeneket tudnia?
KMan: I portán biztos tudják
én sajna nemtom mer az E meg a B oldalt se sikerült még levágnom. de talán a bejáratnál balra levő liftekkel fel a 2.ra és ott vmerre.
[Szerkesztve] -
KMan
őstag
IE215-be hogyan lehet eljutni?
ty
-
KMan
őstag
-
norbiphu
őstag
lett aláírásom fizikából
. azt mondjuk nem tudom, hogy mert nem tanultam semmit (bszre gyúrtam). hát ez zsír. kár, hogy vizsgázni is kell belőle 
-
KMan
őstag
nektek mar kicsit neccesebb vik mellett dolgozni, de a gtk-n ugye lenyomod az egyik nyaradat szakmai gyakkent ez 3 honap, napi 8 oraban, ugy dolgozol mint minden normalis ember. utana meg egy gtk-s megengedheti maganak hogy maradjon annal a cegnel reszmunkaidoben napi 4 orat kb, mig egy vikes nem biztos. es ha egy full nyarat+1 szemeszteret reszmunkaidoben vegigdolgoztal, akkor mar mashogy fogsz az msc-hez allni szvsz.
bar erdekes kulfoldi allashirdeteseket nezem, es msc-t sehol sem kernek, eleg nekik a bsc is. -
concret_hp
addikt
az meg a másik hogy az 5 évből 1 az tényleg full alapozás. és így 4 vs 2,5 marad.
bsc-n besűrítik az alapképzést 5 félévbe, ami eredetileg 6 félév + 3 tárgy, (így ugye mintegy 2 félévnyi téma elmarad + bejön egy félévnyi menedzsment meg ilyenolyan mókák (ami hozzáteszem biztos hasznos, de azért mégse az alapképzéses szopó kategória)), viszont a full szakirány + önlab + diplomamunka 2 félév a 4 helyett. és ez is komoly különbség. -
concret_hp
addikt
de villanyon legalább csomó mindent tanultok ami télleg szakirány. infón a szakirány: 5db 5 kredites tárgy, meg 3db 3 kredites labor. + önlab ugye. ez lóf*sz. simán el lehetne hagyni 1-2 alapképzéses buzulást (irf tipikusan pl. , vagy a th azon fele ami seggelés) és helyette +1-2 szakirányos tárgyat betolni.
mondjuk olyan ember sztem nincs, aki az informatikát töviről hegyire vágja, annyira szerteágazó az egész. villany talán nem annyira, de az is rengetegsokminden, viszont ireigkedek a villanyos ismerősökre, akik mnár szakirányon lájtolnak, míg mi még keményen szívunk az alapképzésen
a színvonal meg szvsz most sem olyan, aminek lennie kéne. ismerek olyanokat, akik még prog2-n, formon, valszámon, jeleken voltak 6. félévben (2. ill 3. féléves tárgyak) és mégis bentvannak. (mármint nem ezek egyikén, hanem többön ezek közül) 1ik ismerős pl. 5 félév után kb. 65 alapképzéses kreditet csinált meg
és lehet hogy végezni fog. kérdem én milyen mérnök lesz az ilyenekből? és 15 év múlva már semmit nme fog érni a bme diploma
(ne legyen igazam)
Kman: infón nincs kötelező szakmai gyakorlat. de diplomamunkát, önlabot lehet csinálni céges cuccokat is.
más: jó, hogy mintegy 33 órával szabtekvizsga előtt mondták hogy villanyszájton dögivel van megoldott szabtekpélda. ez kell nekem (-> van esélyem átmenni gyakivn
)
csak nemtom ez mér nincs elterjedve az infósok közt 
[Szerkesztve] -
Gausz
aktív tag
-
KMan
őstag
-
Gausz
aktív tag
Ez az. 5 év alatt mi sem tanuljuk meg a szakmát, 3,5 alatt pedig még annyit se. Bár igaz, hogy majd a munkahelyeden tanulod meg, de akkor is. Túl egyszerű lett, és mindenki lassan egyetemi diplomával rohangál majd, egyre nehezebben tudsz majd elhelyezkedni.
Gondolom mindenki hallott a Gábor Dénes hatalmas színvonaláról. Nem akarok ujjal mutogatni, de ezt politikusaink találták ki, hogy minden 2. embernek legyen diplomája... Okos emberek. Ennyire nem tudnak előre gondolkodni? Elszaporodtak a nevenincs levelőzősök is, és jajjneked friss diplomás, ha munkát akarsz, ugyanis sok helyen csak azt nézik, hogy van-e a jelentkezőnek diplomája, az nem érdekli őket, hogy hol végzett. Ezeket az iskolákat persze össze sem lehet hasonlítani velünk, de ez azért elszomorító.
BSc ennél mint mondtam 100x jobb, de azért meg kellene tartani a tanulás tekintélyét.
Ui: nálunk ugyebár van fő- és mellékszakirány. Haveroknál kifogásoltam, hogy miért nincs csak 1 szakirány, de abból lehetne több óra, vagy kihelyeznek vmi céghez gyakorlatra. Válaszuk: ez a főiskola.
Nyugodj bele, hogy nem lesz elég gyakorlati tudásod az elején, kevesebbről indulsz, de a tanulás, továbbképzés képességét kellene elsajátítanod, ezért leszel majd kényelmes székecskében te a főnök. -
concret_hp
addikt
-
Gausz
aktív tag
Hál' Istennek én ma tudtam le az egészet, méghozzá EMT-vel zártam a sort
Többet a környékre se tévedek, remélem jön a keresztbecsatlakozós szakirány az I-ben, ennél messzebbit nem tudtam választani
Izgi volt a vizsga: 5 évesen mentünk 46an, kb 18an szóbeliztünk, ennyinek lett meg a beugrója. Persze BSC-sek röhögtek egész végig mellettünk, és hallottam, hogy náluk 5ösöket is osztanak, nemhiába mondta anno egy EVT-s tanár, hogy az egyetem is lassan mindentáteresztő rendszer lesz... Kidolgoztam a tételemet 99%. A végén rontottam el egy divergencia felírást, nem tudtam javítani, belekötöttek még 1 helyen, szintén passzoltam a választ. Tanár: ''Látom sok mindent leírt, de van egy érzésem nem érti, hogy mindez mit jelent.'' Végül emiatt 2es lett, amit 4esnek gondoltam még az elején...
Szvsz: bűn volt bevezetni bsc-t -
concret_hp
addikt
-
M@trixfan
addikt
Jó neked, villanyon nagyon a kibaszásra játszanak. Legjobb példa az evtsz, még menedzseren sem lehet szabadulni tőlük. Jött valami új gyerek aki javítja a házit és többet szenvedek a háre aláírással most mint villanykaron anno. Természetesen nem fogadták el az aláírásomat mert ez inkább infós jelek, bla bla bla. Komolyan mondom gyomorgörcsöt kapok már a V1 épület puszta gondolatától is

-
bpx
őstag
én meg már előre látom mennyit fogunk szívni köv. félévben
Adatbázisok, Elektronika, Mérés3, Mesterséges Intelligencia, Szabályozástechnika, Grafika, Távközlő hálózatok
fincsi
-
bpx
őstag
-
concret_hp
addikt
eeej csüt reggel szabtek gyakiv. és 1 csomó mindent még nem kenek

vagy ezt vagy a kódelmet pedig muszáj letolni, különben rengeteg kreditem lesz ősszel
de a zh-t már csuklóból megírnám sztem 2esre
.
de ez a jelek-szabtek ág ez nekem halál
(még jó hogy nem villanyra mentem
) -
FehérHolló
veterán
Digit2 konzultáció, egy bonyolultabb feladat megoldása után kimegy X ember. Előadó: ''De ismerve az évfolyamot, ilyen nehézségű feladatra ne számítsanak!''.
Talán arra gondolt, hogy az összes előző félévbeli Digit1 vizsgán 80% feletti volt a bukási arány?
-
bdav
őstag
na TH kipipálva, holnap form, de már nem bírom olvasni a könyvet pedig nem vágom a témát eléggé az fix
-
norbiphu
őstag
-
norbiphu
őstag
erre valaki tud magyarázatot adni?

valszám:
SZE:14:15-16:00(IE007); CS:10:15-12:00(IE007); < elmélet
és van kiirva gyakorlat csütörtökön ugyanekkora
[Szerkesztve] -
norbiphu
őstag
vicc..
előbb cserélni akartam valszám gyakot, erre kiirja, hogy letiltották a kurzusleadást
csak úgy működött, hogy egyszerre leadtam az előadást meg a gyakot is és felvettem újra őket
-
FehérHolló
veterán
Neptun! Te hamis isten! Velem nem szórakozhatsz, látod?!
Különben tudom az igazságot, hogy te is csak egy TTK-s prog nagyházi voltál kiskorodban. -
bpx
őstag
-
norbiphu
őstag
igaz, elírtam

pont kurzuskiírásokat néztem, és 1, 2 az ea, 11 12 13 stb a gyakok és ez emiatt írtam, hogy pont mint bsz sztem
-
concret_hp
addikt
-
norbiphu
őstag
hát kiirás szerint 2 előadás van és egy gyakorlat (pont mint bsz1&bsz2)

-
bdav
őstag
az mind1 csak az ABCD meg kell legyen diplomáig + őszi félévben ac van tavasziban bd, de tesiből sztem attól függ hogy mikor van h. mit veszel fel, az órarendi időpontnak nemtudom mennyi köze van hozzá (ilyenke h. foci úszás ezeknek mgé talán, de a többinek nem feltétlenül). vagy járj mást sportolni.
-
FehérHolló
veterán
Bemegyek az A-s tesire.
Ebben a félévben is a D-re jártam B helyett. -
concret_hp
addikt
hát Kelához szvsz semmiképpen sem

a gyakot meg szerintem bebuktad. legalábbis nálunk órákon szokott lenni feladatmegoldás. az volt a ''gyak''
Fehérholló: Tesitanszéket ez sztem a legkevésbé sem fogja érdekelni, mert tesiből van 1 halom időpont
az hogy amire te mennél, az pont akkor van amikor más órád is van, ''hát az élet ilyen kollegák'' (c) PT-Zoli
[Szerkesztve] -
norbiphu
őstag
na feltennék egy kérdést, ha már úgyis tárgyfelvétel nemsokára

valszámból kihez érdemes felvenni az előadást? Ketskeméty László Dr. vagy Pintér Márta Barbara Dr.?
esetleg valami jó gyakvezért tudtok ajálnani?(habár az még nincs kiirva, hogy kik lesznek) -
FehérHolló
veterán
Kis variálással meg lehet csinálni, hogy ''csak'' a matek4 ütközzön a C-s tesivel... Azonos féléves tárgyak, és mindenki szív. Legalább nő a csapatösszetartó erő, közösen szenvedünk.

Csak csinálnak vele valamit... Tesitanszéknek írok, azt hiszem. -
bdav
őstag
én tanszékkel próbálkoznék de ilyet alapképzéses tárgyakkal kétlem hogy csinálnának, ill. akkor mindenki másnak is rossz rajtad kívül. Ha választhatóakat akarsz felvenni akkor abból 4 időpont van egy héten aztán akkor van az összes, 2nél több sanszosan ütközik már.
-
concret_hp
addikt
azonos féléves tárgyak ?
Zoli: én wikis megoldásokat írogattam ki -
FehérHolló
veterán
Mi a teendő akkor, ha a következő féléves órarend szerint egyszerre 3 kurzuson kellene ott lenni? Egyik sem kereszt, és mindegyikből ez az egyetlen kurzus indul... Kinek illik ilyenkor levelet írni? Tanszékeknek, KTH-nak, vagy senkinek, mert úgyis észreveszik?
[Szerkesztve] -
ZoziZoli
újonc
Honnan kell kiírni a dolgokat a beszéd puskára? (Én a pótZh-ra a 6X oldalas infosite-os összefoglalóból másolgattam, de nem bizonyult nyerő taktikának.)

-
KMan
őstag
Prog1 hazi elfogadva. omg. tesztadatok kicsit erdekesek voltak.
-
concret_hp
addikt
-
ZoziZoli
újonc
Grat! Amúgy, honnan érdemes beszéd vizsgára tanulni?
-
concret_hp
addikt
na lol. végül teleírtam a 2 oldalt (najó, még 1 csomó minden ráfért volna
), erre kb. arra volt jó, hogy megerősített 1-2 dologban, amiben nem voltam biztos.
2. legjobb vizsga lett az enyém, ami persze a 4es alsó ponthatára (71p, legjobb 76 volt, sztem olyan 50% bukó)
ültetéssel meg elszerencsétlenkedtek vagy 10 percet (majdnem a komplett névsort felolvasták 2*...)
javítás meg 4:15re lett kész, holott 3ra volt kiírva. én meg ezért siettem, hogy odaérjek 3:45-re legalább, nehogy már ne legyen ott senki. és ezért nem ebédeltem
. mondjuk németh gáborhoz képest ez még semmi ugye 
összességében meg lol az egész. mondták hogy a zh meg a vizsga szopatós. zh-n ha tudta az ember mi az a dB, az 10p, + pár apróság és megvan
vizsgára tegnap kezdtem el tanulni
és 4es. LOL 
na nem arcoskodok tovább, de ez tényleg nagyon lol -
bpx
őstag
majus 28-an bsc-s targyfelvetel, szamitsatok ra, hogy akkor sem fog menni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
concret_hp
addikt
anno levontak 3 pontot mindenféle hülyeségekér (ilyenek h adatbázisba minden nap beírják az adatokat. -1pont mer mér teszem fel h rendezve van...
) reklamálok, aszondja: hány pont kell neked? mondom 1. aszondja: akkor azt elszámolták
és beírta az 5öst 
-
FehérHolló
veterán
Prog2 végleg letudva. Éljen.

Tihamér nem veszi túlzottan komolyan az osztályzást. -
KMan
őstag
02.00-05.00ig nem is szokott. vagy csak 04.00ig. vhogy igy.
-
KMan
őstag
bdav-nak ezuton is egymillio koszonet, mert segitett a prog hazimban, nem is kicsit.

[Szerkesztve] -
concret_hp
addikt
vajon mér nem megy a neptun?

asszem sikerült beszédből tömöríteni a félév anyagát 2 oldalnyira. hogy mennyire jól, azt majd délelőtt meglássuk
-
concret_hp
addikt
eehh már fáj a csuklóm, annyi mindent felírtam a beszéd puskámra
és még csak 1 oldal + 10sor. rohadt apró betűs írás rulz ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
-
1200 - 1101
15167 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 Ryzen 5 PRO 6650u Ultravékony, üzleti prémium! Garancia 2027.05.
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lehet, hogy látásból ismerjük is egymást mert anyagismeretet csak most tudtam felvenni, bár nem túl sok órán voltam bent.
mostmár énis züllök, formot skippeltem félév közepétől, de jövőre muszáj lesz felkelnem mindig, mert szakirányos tárgyak lesznek csak, amik érdekelnek, meg választhatók amik szintén (nyilván azért veszem őket fel
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mondjuk az IFS megadása eddig nem nagyon szerepelt vizsgán, néztem is nagyokat... A bizonyításosdihoz meg nagyon nem voltam ott agyban, pedig logikusnak tűnt az állítás: én is állítottam vmit, aztán ki tudja, hogy honnan csorgott össze az a 14 pont (a kiskérdésekre max. 9-et kaphattam, mert az egyik kérdést inkább nem válaszoltam meg, nehogy levonjanak rossz válasz miatt: mondjuk utánanézve nyugodtan beírhattam volna amit gondoltam, de akkor és ott bizonytalan voltam, mert emlékeztem, hogy vhogy be lehet kapcsolni pl. a stencil buffert...
) Mind1.
![[kép] [kép]](http://sacandolavuelta.bitacoras.com/nerd.jpg)