- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Hieronymus: Az egyik reggel nem indult az autóm, küzdelem az ólomszulfát ellen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Naööö... Megvannak a bsz-szigó dátumok, úgyhogy lenne pár kérdés: a lényege: miből tanuljak? Valamilyen kidolgozásból, vagy szépen nyálazzam végig az összes könyvet? A bizonyításokat a ketteshez is kell tudni(bár nem kettesre hajtanék persze...)?
Illetve van olyan cucc is, ami mondjuk bsz1-2-höz, meg fonyhoz hasonlóan jó, mint az Algeles Katona-féle fóliák? -
bdav
őstag
válasz
concret_hp #596 üzenetére
szabtech:
zhra könyvöl tudsz tanulni + jelekes dolgokat ha érted az nem hátrány
vizsgára sztem a legjobban a házifeladat készít fel, nekem tök hasonló volt. egyébként gyak anyagok (de ezek kellenek a házi íráshoz is)
beágy: azért mert a beszédnek a jelek az előkövetelménye ennek meg az opre. a heti házival tuti nagyokat fogok szopni de legalább ez vmennyivel jobban érdekel -
Drizzt
nagyúr
válasz
concret_hp #596 üzenetére
Felveszem aztán meglássuk, egyelőre úgy tűnik, hogy veszteni nem vesztek vele semmit. Beszédet vettem fel, mert úgy hiányozna 10 félévközi házi, mint púp a hátamra. Szabtechnél a zh-ra nem tudom hogy lehet felkészülni, az mákkal lett meg. A vizsgára viszont tökéletesen megfelel, hogyha a matlabos gyakanyagokat végigolvasod, s közben ki is próbálod. Ezenkívül van csomó kidolgozott vizsgasor(a 2003-asok hasonlítanak leginkább a Keviczky-féléhez. szerintem a jeleknél a tárgy jóval könyebb, a tesztes kérdésekre mondjuk nem tudom hogy lehet jól készülni, a könyv az túl hosszú.
. A házi feladat ha már megérted a szabályozók tervezését a matlab segédletből, meg megnézed a wiki-t, akkor nem lehet gond.
-
concret_hp
addikt
a grafika az órarendbe is bennvolt, felvettem próbaképp sz'al abból sztem rendes óra van. egyébként nemtom, mert még sose vettem fel csak vizsgakurzust.
más:
szabtekre szerintetek van esélyem gyúrni úgy, ha nézeketem a gyakanyagokat? vagy miből lehet gyúrni arra?
bdav, drizzt: beszéd vagy beágy?
részemről beszéd, bár nem érdekel a téma (sőt igazából nem is nagyon tudom melyik miről szól), de a hetenkénti házi nem szimpatikus... -
concret_hp
addikt
válasz
Tepi csávÓ #594 üzenetére
''Én még azt is hallodtam hogy a kövi félévben a nemteljesített kreditekért is fizetni kell, szóval aki 2-esével veszi fel a tárgyakat az gázban lesz.''
erről mindenkinek csak hallomása van egyenlőre, de sztem a tavaszi félévben ilyen tuti nem lesz még, max ősztől. -
Tepi csávÓ
csendes tag
Arra vigyázzatok, hogyha nincs benn az összes aláírás az indexben akkor mostmár én úgy tudom 3000-ret kell fizetni bejegyzésenként.
+Én még azt is hallodtam hogy a kövi félévben a nemteljesített kreditekért is fizetni kell, szóval aki 2-esével veszi fel a tárgyakat az gázban lesz. -
Drizzt
nagyúr
válasz
concret_hp #592 üzenetére
Neptunban hogyha valamiből csak vizsgakurzus van, akkor azt valahol jó nagy betűkkel ki szokták írni, nem? Azért venném fel a grafikát, hogy másodjára már legyen némi minimális rálátásom.
-
Drizzt
nagyúr
Grafikából, meg adatbiztonságból rendes kereszt van vajon?
-
Drizzt
nagyúr
Rájöttem, hogy az volt a gond, hogy 99-es, meg 2000-es vizsgákat néztem először, azok meg eléggé másféle megoldással álltak neki, mint a gyakorlati cuccunk. Magán a vizsgán volt most egy folytonos Pd, egy diszkrét Pi, meg egy állapotábrás csinálj ilyen-olyan visszacsatolást, rajzold le a megfelelő ábrát cucc. Eddig annyit tudok, hogy teszt 21 pont, 14 a hozott, szóval még a nagyfeladatokon múlik minden, de asszem így már a max. 75 pont legjobb esetben is négyes lehet(gőzöm nincs a ponthatárokról). A tesztre nem igazán tudtam jól készülni(megnéztem 4 régebbi kidolgozottat, aztán annyi).
-
KMan
őstag
válasz
concret_hp #583 üzenetére
akkor marad a tampont.
-
bdav
őstag
tervezéshez pidet meg deadbeatet elég tudni sztem - ezek eléggé automatikusan tudnak menni (meg pár tricky matlab utasítás se jön rosszul mint az obsrv, a contrb meg a canon
)
concret: grat a hálókhoz én úgy halltotam h. elégg szivatós volt (főleg pontozásilag). bw volt előtte?
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
Húbakker, azt hittem már szabtechből nem tudok majd meglepődni semmin, de aztán elkezdtem megnézni a korábbi vizsgák megoldásait. Hát, nagyrészt teljesen máshogy csinálják, mint én tenném.
-
concret_hp
addikt
hát nemtom én még sose akkreditáltattam semmit
de ha érthetően leírod hogy mit szeretnél, akkor talán tudunk segítenitehát hogy már tudom, meg tudom mondani hogy fogalmam sincs hogy megy
de a kth-ba vagy támpont irodában vagy hk vagy valami ilyennél érdeklődj sztem
hálók:
kicsit lol, 3as lett, 46pont a 75ből... namost úgy jöttem ki, hogy 15pont tuti megvan de a 25 már qrva neccesbiztos figyelmesen végigolvasták hogy mi mindent írtam
-
KMan
őstag
válasz
concret_hp #578 üzenetére
szted?
akkreditaltatni akarom. nem az a szokas hogy a tematikara a tanar alairasa es egy tanszeki pecset? vagy jo a mezei lap amit kinyomtatok a honlaprol vagy neptunbol aztan masik felet meg hozzairom hogy biztos klappoljon?
-
bpx
őstag
az idei aranyköpés-gyűjteményünk
[link]
Van benne LZ, NG, s minden mi szem szájnak ingere
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
A nagy Derivátor kötözködős kedvében van. Elhatározza, h minden szembe jövő függvényt lederiválja. Elsőként az x^2 (iksz négyzet)-tel akadt össze.
- X^2, most én úgy, de úgy lederivállak, ha nem mész az utamból!!!
Szegény x^2, menekült, ahogy tudott, de
a nagy Derivátor lederiválta. Függvényünk 2x-ként bánatosan kullogott tovább.
Legközelebb a sin(x)-et sodorta balsorsa a nagy Derivátor útjába.
- sin(x), most én úgy, de úgy lederivállak, ha nem mész az utamból!!!
Ő se járt jobban, mint x^2. cos(x)-ként (mint lederivált függvény) kénytelen tovább ballagni az értelmezési tartományon.
Na amire még a nagy Derivátor se számított: a következő függvény megelően pimasz volt:
- Húúú, én most úgy, de úgy lederivállak, ha nem mész az utamból!!!
- Te lennél a nagy Derivátor? Engem ugyen deriválhatsz, én vagyok az e^x (éad iksz).....
Ez vizsgaidőszak végefelé erősen lefárasztja az ember agyát. -
bdav
őstag
válasz
concret_hp #578 üzenetére
sztem akkredittáltatni akar valamit
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #575 üzenetére
nah 5 óra múlva vizsga (lol közbe elmentem puskát nyomtatni és már csak 4,5
), terembeosztás baszott megjönni, én meg rájöttem hogy ha 75ből 25 pontot kell csak elérni a bódottához, és nagyjából kenem amikből 20 pontos kérdés szokott lenni akkor leeht nem ártana ha legalább megnézném és akkor kenném fullra... na mind1, remélem valahogy meglesz.
már úgy vagyok vele hogy inkább 3 bsz szigó mint 1 hálók vizsga
KMan: te most úgy tulajdonképpen mire vagy kíváncsi?
a tárgy honlapján fent van a tematika. de azt kinek akarod megmutatni vagy mivan
[Szerkesztve] -
KMan
őstag
tantargy tematikakat ki tudok kerni a kth-bol vagy vhonnan?
vagy pedig kulon-kulon egyesevel a tanszekekrol. Esetleg neptunbol vagy a tantargyak honlapjarol kinyomtatni es vinni a tanaromhoz vagy tanszekre pecsetert es alairasert?
ki hogy csinalja? tu
-
bdav
őstag
nahh hát ma letudtam az utolsó vizsgám is erre a félévre. jee (webprog 5ös ugy hogy 2 előadáson votlam benn és 4-5 óránál többet nem tanultam rá
)
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #568 üzenetére
nah kb. 3szor átolvastam a jegyzetet, valamennyire kenem is, de inkább csak felismerés szintjén, mint fejből
jó lenne ha meglenne -
Drizzt
nagyúr
Hmm... Mi 52 pont, őszintén szólva a kettestől is féltem, illetve attól, hogy nem lesz meg, viszont ha így alakult, akkor megpróbálok szerezni hozzá két pontocskát, hátha 3-as.
-
Drizzt
nagyúr
Én próbáltam nálka digitszigón reklamálni.
Kb. annyi volt a válasza, hogy: ''ez így rossz, lehúzta az egész oldalt, s örüljön, hogy a javító ennyit adott.'' Hálók reklamáláson meg az egyik javítótól kérdem az egyik 1 tele írt 10 pontos 0-ra pontozott feladatomra, hogy:''ez miért ennyi?'' Erre: rá se néz szinte, s: ennyit ér gondolom...
Szerencsére Harangozó vette a fáradtságot, hogy elolvassa kétszer is, bár pontot nem adott rá, de a másikra igen(az is 0-ra volt pontozva eredetileg a 10-ből...).
-
Drizzt
nagyúr
válasz
concret_hp #568 üzenetére
Nekem 23 pont kellett, 19-et adtak, ott kellett felreklamálnom nagyon mérgesen/ultracsalódottan. Aznap már reggel volt egy infelm bukta, úgyhogy eleve olyan állapotban mentem oda, mint aki a kezével széttépne vagy 1000 dolgot, ha közé kerül.
Szabtechkel meg szinte sehogy nem állok még, de annyira mégse tartok tőle. -
Fecow
aktív tag
Azért NG csak szokás szerint túlzott, utolsó vizsgán is mentek át szép számmal sőt még 5-ösök is lettek. Mondjuk az egyik csoport tényleg kifejezetten nehéz volt(neurális hálók, szuperskalár architektúra), szóval lehet, hogy úgy értette ha a nehezebb csoportot kapod és ő javítja, mert a javítási stílusa már már legendás
-
neduddki
nagyúr
HI!
Imagyyuk a neptunt, az edidig egetlen mukodo funkcioja is kezd behalni: update, egszerune imadom!!!!!!!!!:- (((((((((( grrrrrrrrrrrrrrrr
udv
neduddki -
Drizzt
nagyúr
Hát, én ezt már megfigyeeltem a BME-n eltöltött idő alatt, úgyhogy múlt félévben pl.: első héten 3-at vizsgáztam, 2 sikerült, a jelek rá egy héttel ismételve meglett, aztán még valahogy meglett 30 kredit, aztán jónapot, utána már nem ment semmi(pont az algel nem.
) Most meg első hét opre, siker, infelmet lemondtam, aztán 3-a hálók, 4-e infelm(ez bukta), 11 algel(Az elsőre nem volt férőhely.
), 18 töki, 24 mi, 1-e meg majd szabtech..,
-
bpx
őstag
én csak k*cs*g LZ-re haragszom most
vizsgáimat úgy vettem fel, hogy szoftvertechnológiát (azelőtt programozás technológiája) utoljára hagytam, mert hogy az úgyis könnyű a többihez képest(valszám, fiz2, SzAr). ehhez képest sikerült olyan vizsgasort összeállítaniuk, hogy utolsó vizsgán 86% bukott, amibe én is beletartozom...
Nem értem miért jó ezt csinálni, hogy minél később mész vizsgázni annál jobban szopsz... Az Isten (NG) is ezt csinálta, és ő még előre be is jelentette, hogy az 1. vizsga könnyű lesz, 2. már nehezebb, 3. kimondottan nehéz, 4.en meg kimondottam csodálkozna ha bárki átmenne. -
ktg3
őstag
vége a vizsgaidőszaknak itt a sch-ban nagyon nagy önrombolás folyik
lol nem egedtek javítózni merthogy nem húzta ki kth a 2esemet!
fuck!ezért tanultam rá?na mind1 nem árt...
csak így nem lesz vmi sok ösztondíj
na alkotok vmit -
bdav
őstag
válasz
concret_hp #556 üzenetére
sajnos én se tudok mondani sok bíztatót: slideokat (2003, 2004) és a könyvet IS ajánlatos elolvasni. Én egy jó zh-ra és slideokat nagyjából megtanulva kaptam 3mast, 4es ennyiből nem biztos hogy reális lett volna (bár a 20pontos rajzolóst is elrontottam kicsit, pedig azt alapvetően jól tudtam). InfoSiteon sztem nézd meg a kidolgozott 20pontosakat, nem lesz benne amit kérdezni fognak de legalább tudod hogy mire számíts. Nekünk nem volt annyira gáz a dolog, elárasztásos üzenetküldést kellett leírni egy csomópontra, ez viszonylag egyszerű, de szvsz belefér hogy valami zűröset kérdezzenek.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
concret_hp #556 üzenetére
Az ábrák elvileg egy olyan feladatot szeretnének takarni, ahol fogod, s magadtól kitalálsz egy folyamatábrát az egyes tanult algoritmusokra. Mondta, hogy amik kint vannak neten ábrák, azok csak útmutatásnak jók, érdekes amúgy, mert én is csak wiki-n, meg is-en láttam ábrákat. És hálók tényleg gáz, a pontozás is erősen hagy maga után kivánnivalót. Hát, nem tudok mondani semmi bíztatót...
Közben meg a szabtechet lassan elkezdem, de kb. annyit látok értelmes cselekedetnek, hogy megnézem a korábbi megoldott vizsgákat, s betanulom... :S -
Tepi csávÓ
csendes tag
Én úgy tudom létezik, de erre sunyiba figyelnek ám a tanárok. Viszont ha nincs meg a 10% akkor nem tudom pontosan mi van, nem automatikusan ismétlődik meg a vizsga szerintem hanem a tovább kell vinni az ügyet a hallgatói képviseletnek és akkor az majd tesz valamit. De megjegyzem ez csak az én meglátásam, hogy pontosan hogy is van ennek a menete azt nem tudom. Erre még az én évfolyamon nem volt példa. Így-úgy de megvolt a 10% .... vajon miért ? ^^
-
concret_hp
addikt
ááá ez a hálók ez nagyon gáz...
majdnem végigértem az órai jegyzeten, ahol oda volt írva h könyvben ezt meg ezt el kell olvasni azt el is olvastm+még azon kívül is jópár dolgot. belenéztem 1-2 vizsgasorba és hát...
miből lehet ezt értelmesen megtanulni?
pl. listára küldött régebben valaki ilyen 20 pontos ábrák oldalt, ahol ilyen téglalap rombusz estb jelölésekkle van jópár cucc. ilyen nincs is a jegyzetben akkor most mivan? -
Drizzt
nagyúr
válasz
Tepi csávÓ #540 üzenetére
Ez a zh-s ismétlős szabály ez létezik? Mert asszem tavaly nem volt meg a 10% utolsó algel vizsgán, meg idén első fonyon asszem valami ketten mentek át 35-ből, s nem volt semmiféle ismétlés(mondjuk ezek vizsgák..). Jah, most néztem meg: 3-an mentek át 27-ből, az még megvan a 10%.
De asszem algelből a tavalyi utolsónál tényleg nem volt.
-
Tepi csávÓ
csendes tag
Egyébként ha jó jegyet akartok digitből akkor Iváncsyhoz kell menni és kész.
-
Almosito
tag
Annyi volt a szopás az egészben, hogy nem nagyon tudtuk, hogy mire készüljünk, előadáson meg gyakon mutattak valamit, hogy ilyen egy számláló, az meg a multiplexer, egy tavalyi Bsc-s vizsgát láttam, abban olyan volt az ide vonatkozó kérdés, hogy csinálj számlálót ami 0tól9ig számol, meg írj 3sort a memóriák fajtáiról...
Erre nekünk első legkönnyebb vizsgának beraktak olyan kérdést, hogy elsőre nem tudtam, hogy eszik vagy isszák, több időm nem maradt olvasgatni, mert a többi feladatra kellett az idő... Bár most már nem annyira gáz az az első feladatsor sem... -
bdav
őstag
válasz
Tepi csávÓ #545 üzenetére
nekem személyesen Csákány Ritától van egy dedikált 5 az indexemben
digit: igazatok van a villanyosról nem tudok semmit. de azért a multiplexerek-számlálók sem annyira nehezek (bár tény h. nehezebbek mint az éskapuk) -
ktg3
őstag
válasz
Tepi csávÓ #545 üzenetére
dede
1 vizsgán kifogtam fleinert és egy 18-as tételt
suxx -
bpx
őstag
válasz
concret_hp #532 üzenetére
igen ez most is így van, én úgy értettem, hogy olyasvalakit nem láttam, aki nem elégedett meg pl. a kettessel és ment szóbelizni jobb jegyért
de az se volt semmi, mikor levlistán vki kérdezett vmit fizika vizsgáról, aztán kiderült, hogy javítót szeretne írni a jobb jegyért (nem iv)
DE, ma megvolt a vizsga, és minimumpontos kettes ugyan, de akkor is KETTES lett -
ktg3
őstag
7 kredit...
állítólag az 1. vizsga a legkönnyebb mindig ami jan 3.
tényleg az volt a legkönnyebb és azon buktak ennyien
lejjebb kellett vinni a ponthatárt a statisztika miatt...
egyébként bsc-n pont a szopatós része van ahhoz képest ami régen volt
értsd:számláló,komparátor,multiplexer,aritmetikai áramkörök,regiszterek
ez az 1. vizsga eredménye volt
rossznéven is vettem azt a fúrót-->nem mutat jól az indexemben
nagy suxx -
Tepi csávÓ
csendes tag
Csak egy érdekesség informatika c1-ből régebben(2005/2006) amikor én csináltam, a pótzh-n 10-15% ment át. Pont az a minimum, hogy ne kelljen ismételni. És akkor azt hallodtam az elöző félévben megbukott diákokból, hogy náluk is ugyanez volt. Mellesleg megjegyzem hogy én akkor benne voltam abban 10% ban.
-
ktg3
őstag
digit 1ből vágtak meg 80% bukási arány mellett..
sajnos nem voltam benn a 20%-ban
de 2.szorra 3ast kaptam
nem tudja vki h mennyi szokott lenni átlagban az évfolyamos átlag mondjuk villanyon és infon? -
Drizzt
nagyúr
Hát én ezt már nagyon unom. Még egy újabb idegörlő hét. Ráadásul ötletem sincs mit kezdjek a szabtech-kel... :S Időm még mint a tenger, kedvem 0, érdeklődésem 0, meg fáradt vagyok.
-
-
Wolfy_
tag
válasz
concret_hp #532 üzenetére
igen, akkor meg valahogy nalunk is igy volt. bar nekem a 25-bol csak 9 pontom volt elmeletbol, es megis siman kettest kaptam.
-
bpx
őstag
válasz
concret_hp #529 üzenetére
tavaly az utolsó vizsga az előzőkből lett ''összegyúrva'', remélem idén is hasonlóan járnak el
szóbeliről meg annyit, hogy én még nem láttam senkit, aki bepróbálta volna fizikából a szóbelit -
KMan
őstag
válasz
Tepi csávÓ #527 üzenetére
tu
-
concret_hp
addikt
sztem imádkozz h ne ő állítsa össze a vizsgát!
szóbelin meg rendes, attól nem kell parázni, csak azt ne mondd h nem tudod, ha nem jut eszedbe, mert az egyből 1es.
ill. sztenderd kérdése:
- na akkor mondja el amit a legjobban tud!
- (elkezded mondani, amint megakadsz
- ha ezt tudja a legjobban akkor hogyan tudja a többit? -
bpx
őstag
húúha, csütörtökön vizsga fizika2-ből
jóarc volt az öreg Orosz, de jó lenne egy kettessel megszabadulni tőle -
KMan
őstag
kollegak indexet meddig kell leadni a kth-ban?
-
Drizzt
nagyúr
válasz
concret_hp #523 üzenetére
Akkor volt egy közös húzásunk. Szerencsére nem a rátamátrixos volt az, bár az se nehéz, de azt nem igazán tanultam meg..
Elolvastam az Mi-fóliákat, tapasztalat: húde**** hosszú, illetve: néhol hú de nem érthető.Még így is van másfél nap, valamit kiötlök. -
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #519 üzenetére
nah töki:
folytonos ML + rátamátrix
go-back-n protokoll
mivel nem volt bennük biz. csak levezetés így 5ös lett
1 órát vártam miután kész voltam a tételemmel...
de hogy milyen arcok voltak...
Sanyi: - Mi az az I?
vizsgázó: - Indikátor
S: - indikátor mi?
v: - ... (gondolkozik) ... eloszlás?
S: - és ez mit jelent?
v: - hogy vagy 1 vagy 0
S: - mondj rá egy kísérletet
v: - ... (gondolkozik) ... kockadobás ...
S: (vár) ... kockadobás és?
v: - kockadobás
S: - hát azt azért le kéne szűkíteni a 0-1re nem?
v: - (bambán néz) (gondolkodik) (hallgat)
S: - mondjuk egy pénzt feldobunk fej->1, írás->0, vagy páros páratlan a kockán nem?
v: - de
S: kettes jó?
v: jó
(kb. 3 ilyen figura után jött egy vietnámi arc, aki elég jól törte a magyart. de amit írt az alapján 5öst kapott... az előzményeket figyelembe véve, tulképp jó voltam asszem, bár reggel egy 3assal lazán kiegyeztem volna)
drizzt: érthetőnek érthető, de a töki elég necc 1-2 helyen, infelm érthetőbb.
bdav: grat -
bdav
őstag
nahh ezt nem hiszem el hogy ekkora mákom legyen
infelmből kihúztam Lempel-Ziv + Shannon kód párosítást -> 4es
(szinte már szégyellem magam miatta)
-
Drizzt
nagyúr
válasz
concret_hp #519 üzenetére
''nemtom mi lenne ha egyszer időben nekiállnék tanulni. ha hagyok 1 hetet, ugyanúgy az uccsó 3 (/2/1 ) napban tanulok, mint ha csak 3 van... csak esetleg pihentebb vagyok''
Ez nálam is jellemző probléma.Tökinél meglepett, hogy eléggé érthetők a tételek, sőt infelmnél is, valahogy a valszám könyv után sokmindenre számítottam ezen a vonalon, csak ERRE nem.
Szval kellemes meglepetés volt ez a két tárgy. Mi-n meg már a zh-val is megszenvedtem.
De mostmár leglább járok a 11. fóliák végénél(s milyen hosszúak.
)
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #516 üzenetére
eeeh sorhossz várható értékét képtelen voltam megjegyezni, így meg kellett tanulni a bizonyítás menetét. (konkrétan 1szer végigcsináltam
) de legalább már tudom, hogy hogyan kell levezetni. mondjuk ha arra kerül a sor, amilyen mákom van valamit tuti elrontok
kb. 7-8tétel még szinte semennyire nem megy és kb. 10-12 aligalig
nemtom mi lenne ha egyszer időben nekiállnék tanulni.ha hagyok 1 hetet, ugyanúgy az uccsó 3 (/2/1
) napban tanulok, mint ha csak 3 van...
csak esetleg pihentebb vagyok
hálók ugyanilyen lesz már előre érzem -
Drizzt
nagyúr
Ejj, a valószínűségi hálós dolgoknál pislogok a fóliákon rendesen.
Ki kéne magam aludni ezelőtt lehet.
-
bdav
őstag
válasz
concret_hp #516 üzenetére
hát én el bírnék viselni még egy hónapnyi vizsgaidőszakot, ha a vizsgáim száma ugyanennyi maradn
amúgy a szorgalmi időszak eleje jó, a vége már kevésbé (az sztem fárasztóbb mint a vizsgadiőszak).
holnap infelm -
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #513 üzenetére
holnap töki, a tételek felét tudom nagyjából
reggel fájt a torkom mint állat, úgyhogy csak reggel megyek bp-re, a vizsga 8kor kezdődik, remélem nem lesz olyan mákom mint közgáz vizsgakor, hogy épphogy odaértem... (10 előtt nem érek oda az tuti, de remélem addig nem megy le 40 ember.)
viszont legalább beírogatták a jegyeimet, már csak a hulladékgazdálkodás nincs bent.
meg az eddig 4 vizsgából 2nél van csak a vizsgához passzolva a jegy. a többi nem látszik, ha a vizsgaeredményt nézem, csak a leckekönyv nézetben. tök yo ez az új neptun
és már van 32 kreditem,ami remélhetőleg holnap 37re nő
vége leheten már a vizsgaidőszaknak(mondjuk a szorgalmi se hiányzik
)
-
bdav
őstag
válasz
na én infelmmel vagyok ugyanígy... htéfő infelm, csüt szabtech szép kis hét lesz. de ha ez megvan akkor már csak 1 webprog vizsga és kész. na majd csak lesz valami.
-
neduddki
nagyúr
válasz
HI!
HAt ha az a sok marha az sda-nal okoskodik meg vna ra esejjed: - )))
udv
neduddki -
concret_hp
addikt
nah beírták neptunba a 4esemet MIből, úgyhogy asszem az már 4es marad
(csak az indexben nincs még bent)
tökiből viszont még van jópár tétel ami nagyon nem szimpatikus, meg 1-2 dolgot nem is nagyon értek h miért úgy van. bizonyítások meg persze semmi
lehetne már egy 3héten át tartó reghét -
válasz
concret_hp #509 üzenetére
Hali bme-sek!
Érdekelnének engem a sportolási lehetőségek. Hány félév kötelező, valamint milyen sportok közül lehet választani? Előre is köszi! -
bdav
őstag
válasz
concret_hp #507 üzenetére
beírás is jó volt. odamegyünk 12re, elmondják minden feladatról hogy aki elolvasta ezt meg azt az tudja hogy mit kell odaírni (
) aztán hogy aki nem akarja megnézni az menjen vissza 3ra kész lesz. mondanom sem kell hogy f5kor kaptam meg az indexem
-
Drizzt
nagyúr
Szerintem ez egy picit szokatlan, de valaki nem tudja milyen screensaver van Keviczky notebook-ján? Láttam néha, amikor bejött, s tökre tetszik, itthonra is kéne. Mondjuk találtam egyet, ami nagyon hasonlít, flurry a neve, csak mintha ott világosabb lenne(be kéne állítanom a monitorom fényerejét?
)
Na egy kis on:
Hálók hogy sikerült emberek? -
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #500 üzenetére
őőő még jó h arra akartam reagálni, hogy jó hogy összefüggnek a dolgok a tárgyak közt és télleg tök zsyr
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
válasz
concret_hp #500 üzenetére
A 3-ast elég könnyű megkapni. Én úgy csináltam, hogy a végtelen Markov-láncok stabilitásánál leírtam a dolgokat, aztán amikor mondtam, akkor ha mondjuk először elhagyta a számat az aperiodikus kifejezés, akkor rögtön mondtam azt is, hogy mit jelent, hogy látszon, hogy hozzá tudok mindenféle dologhoz szólni, aztán a go-back n-nél kb. csak a stabilitásra vonatkozó képletet tanultam meg, aztán mondtam, amire hálókból emlékeztem.
Írásbeli vizsgának jobban örültem volna, az tény. -
Drizzt
nagyúr
Még a bsz szigó van, meg az adatb. a szakirányig. Bszből mostmár mivel minden ismerősöm 4-es 5-s lett így eldöntöttem, hogy én is jó jegyet akarok akkor már, így a félév elején főleg erre fogok készülni. Jó lett volna, ha megvan az algel előző félévben, akkor szerintem már ezek is meglennének, vagy már max. az adatb. vizsga hiányozna. Labor 6-tól tartok erősen. Beágyot meg szerencsére sikerült időben kicserélni beszédre. Nem nekem valók a tíz házi/félév jellegű tárgyak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PlayStation 4
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- T14s Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- Katana GF66 12UC 27% 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest