Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
nagyúr
Nagyon utálom a gondoltatot, hogy emiatt maradok még 1 évet az egyetemen.
Én az ÖNLAB-bal vagyok így: nem sikerült vmi fényesen a félév, de azért az, hogy a konzulens utolsó válaszlevele a hét elején érkezett (nanáhogy nem a hétvége előtt, amikor pedig kértem is, hogy legyen kedves válaszolni: összefutottunk pénteken), amikor most (háromnegyed óra múlva) jár le az írásbeli beadási határideje, az vicc. De az egész félév ilyen feelingű volt. A legjobb az volt, amikor írta, hogy ''csak én vagyok ilyen béna'', a többiek remekül haladnak a feladattal, aztán kiderült, hogy baromira nem így van, pl. más is azt mondta az adott feladatra, hogy akkor ezt talán mégsem kéne erőltetni, és választott másikat. És az a más segítsen nekem. Mod: amúgy én feltöltöttem az első verziót, aztán lesz, ami lesz, most már.
Ja, természetesen GRAFIKA is van még nekem is. Elvileg tavasszal is lehet...
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
Algelből az aláírás már szerencsére ott van, meg bejártam a zh után rendesen, pótgyakokra is, remélem mostmár meglesz. Előző félévben az volt a gond, hogy néhány def.-t meg sem tudtam érteni a könyvből(oda van írva, de hogy mit akar jelenti, az néha lemarad..), infelmből ha nem sikerül, akkor addig nem próbálkozom dékánival, míg az algel nem tuti, hogy megvan, illetve a tökim nekem még most van először, de remélem a keresztes Sanyinak sikerült megjegyezni, hogy vagy 4-5 hétig bent voltam, hátha ez segít valamit.
I am having fun staying poor.
-
DigitXT
nagyúr
válasz mr.geeZ #1163 üzenetére
LOL, pláne, hogy tegnapelőtt volt (elnéztem).
Neked is meglett?
Rezgett a léc (14 pont -> 40%), de igen. Amúgy szerintem a kiskérdések elég kellemesek voltak, a harmadik (nagy)feladat meg direkt könnyű lett volna, ha nem nézem be a forgatást kicsit, ill. nem számolom el a mátrixszorzásokat: aludni kellett volna a vizsga előtt, az egyszer már biztos. Mondjuk az IFS megadása eddig nem nagyon szerepelt vizsgán, néztem is nagyokat... A bizonyításosdihoz meg nagyon nem voltam ott agyban, pedig logikusnak tűnt az állítás: én is állítottam vmit, aztán ki tudja, hogy honnan csorgott össze az a 14 pont (a kiskérdésekre max. 9-et kaphattam, mert az egyik kérdést inkább nem válaszoltam meg, nehogy levonjanak rossz válasz miatt: mondjuk utánanézve nyugodtan beírhattam volna amit gondoltam, de akkor és ott bizonytalan voltam, mert emlékeztem, hogy vhogy be lehet kapcsolni pl. a stencil buffert...) Mind1.
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
válasz mr.geeZ #2413 üzenetére
Hehe, kaptam jó kis Bézier felületet, meg hogy számoljam ki a normálvektorát adott u,v pontban. Persze már az, hogy hogy kell rekurzívan kiszámítani a Bernstein-polinomokat(ha ez a nevük. ) elvett vagy 25 percet, szóval jövő félévben ugyanitt, ugyanekkor.
I am having fun staying poor.
-
FehérHolló
veterán
válasz mr.geeZ #2449 üzenetére
Az összeg 2.5-e annak, amit tavaly _mindenki_ kapott. Erről valószínűleg nem a HK tehet, de biztos igazságosan van elosztva, ha valaki 6600-at kapott, mások meg 6520-at. Nem, nem arról a 80 forintról van szó, de mégis...
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
DigitXT
nagyúr
válasz mr.geeZ #2863 üzenetére
Egyébként most kézzel - írva - kidolgoztam az összes tételt a vizsga előtt. Viszont pont az adott tétel(ben szereplő egyik tételnek) szándékosan hagytam ki a bizonyítását, mondván, hogy marhahosszú (az órai jegyzetemben vmi 6 oldal - bár nem írok nagyon kicsi betűkkel, de akkor is: könyvben is vagy kettő), és majd visszatérek rá, ha lesz még időm... Nem lett.
Amúgy megkérdezte, hogy akarok-e még vmi kérdést, hogy "javítsak", de mondtam, inkább nem: ez az utolsó vizsgám (még a végén olyat talál kérdezni, ami miatt inkább - megint - megbuktat), szóval a lényeg, hogy megvan. Btw. utólag megnézve, hogy mit "alkottam" tavaly júniusban, én is megbuktattam volna magam, szóval korrekt (csak akkor éreztem kicsit igazságtalannak, de utólag megnézve tényleg nem sok közöm volt a tételhez). Viszont most meg átengedtem volna magam, szóval kétszeresen korrekt... Az persze más kérdés, hogy lett volna tétel, amit lenyomok simán ötösre, de ez mindig így van.Üdv a klubban
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- Társasjáték topic
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- Autodesk - Revit
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vírusirtó topic
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Autós topik
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs