- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fermat
tag
Grat

Én most írom össze hogy mi kell
-
Fermat
tag
-
Fermat
tag
-
Fermat
tag
-
Fermat
tag
-
Fermat
tag
-
Fermat
tag
-
Fermat
tag
-
Fermat
tag
-
Fermat
tag
Fizetősre mikor kell fizetni ? Azért eleg durva hogy semmi hivatalos értesítés sincs az összegről, időpontról stb....
-
Fermat
tag
-
Fermat
tag
-
Fermat
tag
Azért rendesek a BME GTKsok Össze villanykari levlistára ez jött
tárgy [duma2007] BME hallgatók, de sosem lesznek mérnökök...
Kedves Mindenki!
Ha mindig is érdekelt, hogy
... hogyan buliznak az egyetem egy másik karának hallgatói ( a GTK persze, amely kicsit mindig is kilógott a sorból, mert sosem lesznek mérnökök)
... hogyan néz ki egy rendezvény egy olyan karon, ahol a lányok száma a fiúkéhoz képest nem hanyagolható el
... mi zajlik le a BME - GTK gólyatáborában, ami indokolttá teszi, hogy a tábor időpontját, és helyszínét hétpecsétes titokként kezeljék
... miért szükséges, hogy a tábor területének őrzésére hivatásos őrző-védő ''szakembereket'' fizessenek ( nyilvánvalóan nem a lopások miatt, hanem vállaltan azért, hogy távoltartsák az igazi férfiakat (értsd: mérnököket), és csak ők, HK-sok verhessék a kisujjnyi péniszüket)
,vagy csak szeretsz jó csajokról készült előnyös képeket nézegetni, akkor katints:
[link]
KORREKT ! Persze erre jöttek a fantasztikus informatikus válaszok:
Ez most így miért? Rendeben van hogy lányok, és félmeztelenek, de ÉÉÉÉSSSSSS???
Most WTF?
Legyek elájulva? vagy mi a cél?
Kőőőőőőőzgáááz kőőőőőőőőzgáááz őőőőőgááááz gáááááz
Hát ők mással cseszik a szellőt, nem terpeszállásos kidobos van.
[Szerkesztve] -
Fermat
tag
meglássuk

Viszont a fizika Orosszal nagyon nem kéne
-
Fermat
tag
Épp nézegettem itt+ más forumokon a hszket, + kinnt élő rokonaim is mondták, hogy meg akarnak tanulni Cben programozni.
Ennyire vonzo lett az informatika ?
bdav reagálás 2.0 : igyis elég sok dolgom van elsőévre, analizis nem nehéz de tenyleg sokat kell gyakorolni(igaz ez a bevszám és kb mindenre).
De én élvezem
[Szerkesztve] -
Fermat
tag
-
Fermat
tag
-
Fermat
tag
hát igen, érdekes a team.
Akiket én ismerek(egyeseket csak arcról) 135-144pont között vannak.
Volt nem egy közöttük aki egyszerű koordinátageomatriás feladatokat(amit én kemény 101ponttal simán megoldottam
) nem tudott megoldani, sőt...
Viszont vannak durva arcok, akiknek saját PHPs MMOja van illetve saját JAVAS jatekaikkal játszanak BTn előadásokon.
Nagy a szórás
bdav: MorganStanley, SAP és hasonló előadást elsősök is látogathatják(régebben megemlítetted hogy egyeseket igen) ? Ezekről hol találhatok infokat ill. honnan tudhatom meg hogy mikor mi van ?
-
Fermat
tag
-
Fermat
tag
-
Fermat
tag
Idáig korrekt az egyetem, Bánoczy doktor is normálisan adta elő a dolgokat. Prog gyakot Szente-Varga Domonkos vezette elő, nagyon jó előadás volt. Programozást tök alapról kezdőknek(mint nekem) is sikerült megértetnia dolgokat. Nagyon jó előadás volt(+ Horváth Tamás labora és teljesen jó lesz). Ez válasz Matrixfan kérdésére.
VISZONT van egy qrva nagy probléma. Ez pedig az analízis. Nem tudom ez a Fritzné mit csinál az egyetemen, de hogy tanítani nem tud az biztos. Mellettem nem egy 144pontos srác ücsörgött, igaz ők tanulták azt az anyagot amit ma ''előadott'', de mondták hogy nem értettek semmit abból amit mondott.. Én az elején még értettem, de utána teljes káosz. Nem ír semmit a táblára, Konya jegyzetét vetíti ki homályosan-azon magyaráz valamicskét, ráadásul szabadbölcsészeket meghazudtoló nyelvezettel-, ráadásul össze vissza zoomol, nem látni az egész levezetést + a hurka ujjával össze vissza mutogat. Teljes káosz. Persze a tasnádi-konyasoknak magyaraztak, táblán mutogattak stb.
Szánalmas egy óra volt....
De a többi tantárgy oké.Csak pont egy 7kredites tantárgyat igy elb@szni....
[Szerkesztve] -
Fermat
tag
Igen, tényleg jófej
Már osztogatja a turorudit 
-
Fermat
tag
-
Fermat
tag
Első nap az egyetemen:
Prog alap.: Poppe joarc, nagyon korrekt előadás volt
Labor: egy bizonyos Horváth Tamáshoz kerültem, szigorunak vélem, de ő is korrekt.(Borland C erőlteti
)
Dig.Tech.: Kevesebb hely volt... nem rossz tantárgy, de nem nagyon élveztem
Holnap bevszám, utána pedig anál -
Fermat
tag
senki nem oszt senkit

béke és szeretet -
Fermat
tag
Hát igen, infon még vannak gyerekek, eza programon is lejött

Amugy valaki levlistána plüsspingvinét keresi, jo lehet neki. -
Fermat
tag
-
Fermat
tag
-
Fermat
tag
Jol bírjak amugy kiképzést, ennyi szerencsétlen emberrel tökölni , vicces
Bár haverommal elég destruktívak voltunk, de bírták azt is 
3 ember különösen kiemelnék(főleg azt a szemüveges copfos hajú srácot akit mobilozás közben csíptünk el) na ők nagyon rendesek voltak
Já és persze DZSÍÍÍÍ a mi emberünk
[Szerkesztve] -
Fermat
tag
Selényi tényleg nagyon rendes

De ez elmondható a mai beiratkozásnál segitő, irányitő nénikről, és egy karon dolgozó urrol(aki közlekeésnmérnököknél is van) humorosak rendesek voltak.
Azért annyit el kell mondani hogy villyannál nem kellet pótindex, infosoknál meg elfogyotnak a pótindexek...(20 körüli javíthatatlan hiba
)
Okosak a srácok nem vitás. -
Fermat
tag
-
Fermat
tag
-
Fermat
tag
-
Fermat
tag
-
Fermat
tag
első benyomások az egyetemről(évnyitó ill. utána lévő okosság):
1, Hiller nem tud beszélni
2, nagyon sok ''fontosember'' ott volt(és SAP is
)
3, Selényi és Péceli igy közelről elég rendesek, semmi problémám nem volt velük
4, info épület belülről elég korrekt
5, seniorokat embere válogatja, volt rendes de volt egy két suttyó is. De volt pár pompás előadó felsőbb éves, kicsit szleng stilusba néha obszcén de ez is kell
6, Kari programok nem nagyon izgatnak, van máshova mennem inkább odamegyek. MAx késöbb talán seniorként bepotolom
Mint tanulás ami nálam ez első helyen van abból jól vizsgázott a BME
-
Fermat
tag
-
Fermat
tag
-
Fermat
tag
Igen érdekes helyzet

Kérdés: Tóth Ervint ismeritek ?
[Szerkesztve] -
Fermat
tag
-
Fermat
tag
-
Fermat
tag
-
Fermat
tag
-
Fermat
tag
-
Fermat
tag
maradok a Krav Maganal, mert csabitgatnak máshova. Ráadásul KMnél az egyik edzés délelött van, ami faintos.
[Szerkesztve] -
Fermat
tag
Tesinél meg lehet oldani két edzést ? Ugyértem nem esik egy időbe, pl a Krav Magat és Kyokushint vagy Thai Boxot ?
-
Fermat
tag
Én most a referencia C++ könyvet használom - A C++ Programozási nyelv (Bjarne Stroustrup).
1300 oldal, finom történet és Visual Studio C++ express 2008, most már végleges.
zhn gondoltam hogy papír kell meg toll, egyedül a program csak a nagyházinal fontos, otthon megszokod a progit bennt ugyis azon kell majd mutagatnod,modositgatnod ha a fuhrer azt mondja.
Mivel a referencia könyvet használom,remélem nem szívatom meg magam UNIX alatt
„Menni, tenni kell!”
[Szerkesztve] -
Fermat
tag
-
Fermat
tag
jaja, most töltöttem le
.
Visual C++ 2008 Express Edition Beta 2
tantárgy honlapján:
Szoftver labor 1
Tantárgy adatlap (követelmények, Word, .rft file)
Könyv, jegyzet:
Tetszõleges, az ANSI C nyelvet ismertetõ könyv
Szeberényi Imre: Bevezetés a Unix operációs rendszerbe. Oktatási segédlet. Február 3. hetétõl megvásárolható az IB épület könyvtárában, a könyvtár nyitvatartási idejében
Bevezetés a Borland C / C++ programozásba (korábbi, a ComputerBooks-nál kiadott könyv elektronikus verziója)
C programozási feladatgyûjtemény (korábbi jegyzet elektronikus verziója)
Fordító program: Borland C++ (DOS) / Turbo C (DOS), gcc (GNU C Unix alatt), Visual C++ (Win32)
Tetszõleges egyéb C fordító is használható az önálló munka során, de feladatátvétel csak a hivatalos fordítók egyikével lehetséges, a laborvezetõvel egyeztett módon.
A Turbo C 2.01 letölthetõ a Borland Developer Network Museum-ról, de itt is elérhetõ -
Fermat
tag
gyorskérdés:
C++ melyik programot szokjam, a Visual Studio C++ vagy Borland C++ ? -
Fermat
tag
uuu ezt nagyon sokszor olvastam

Nem akarsz egy Howto 2 készíteni ?
-
Fermat
tag
-
Fermat
tag
nemrossz, de nálam Orosz az első.
Hihetetlen... 
-
Fermat
tag
kétlem, az unatkozásnál a bukás is jobb

''EGYETEMI ÉLET '' kell.
[Szerkesztve] -
Fermat
tag
kezdodhetne már az egyetem, okosodni meg bulizni szeretnék.
Indulhatna már a pörgés... -
Fermat
tag
-
Fermat
tag
-
Fermat
tag
-
Fermat
tag
Épp most néztem egyik haverommal, mekkora szerencsénk van hogy pestiek vagyunk. Azért kolesz élet nem oly olcsó...
Más:
-Nyelvi tantárgyfelvételre jelentkeztem az oldalon, de csak nevet meg mail címet kellett adni,érdekes..(két nyelvi tantargyat lehetett bejelolni, remélem a nemet nyelvvizga+angol kezdo fel lehet majd venni es nem utkoznek)
-A csatlakozoban volt szo valamiféle beiratkozási fuzetrol. Az meg mi ?
-Orvosi vizsgálta mikor lesz ? -
Fermat
tag
-
Fermat
tag
Engem minden érdekel mindere nyitott vagyok minden téren.
A workshoppok meg első látásra érdekesnek tunnek. Volt már valaki ilyenen ? -
Fermat
tag
Szerintetek mint friss hus erdemes kineznunk a Hacktivityre ?

-
Fermat
tag
Tenyleg most a fizetosnel hogy kell majd tejelni ? Havonta 60kt vagy egyszerre, mert se szamla se osszeg nem volt feltuntetve(235k is csak az ujsagbol tudom).
Amugy most mar az ANA soknak is tanulni kell, mert siman le lehet csuszni. -
Fermat
tag
Én már Franciaországban kovászolok és kroászánt habzsolok.
-
Fermat
tag
-
Fermat
tag
-
Fermat
tag
Végre egy rokonlélek

-
Fermat
tag
-
Fermat
tag
-
Fermat
tag
-
Fermat
tag
már megbocsáss, de ezt a stilust nem turom el olyan emberektol akik tobbnek tartjak magukat, a huszon akarhany evukkel.
Én altalaban olyan embereket magazok akit valamiert tisztelek(elettapasztalat, tantárgyi tudás stb.).
a masik az hogy nem egy-ket ember mas forumokrol akivel beszeltem tegezodtunk, itt meg mindenki hirtelen paprikajancsi és pörög a magazodas.
Nincs kifogasom ellene, de a magázódás egy kicsit sznob légkört teremt ebben az így is megjátszós és kissé nevetségessé váló álművelt környezetben. -
Fermat
tag
xtrykyx alias Petróczi Gábor
Valami hülyegyerek, de ne kezd el te is, ez csak Vik saját hülyesége.
Remélem ezt a hozzallast egyetemen kivul,eloben is tudják reprezentálni.
Meg ez a duma ''nem ettől lesz menő'', te madár, mert te menő vagy???
Gondolom ez szar magazodos dumaval a csajok váltogatják náluk a kilincset.Már most megbántam hogy ide jelentkeztem, mentem volna marketingre corvinusra,bgfre,kodolanyira.
Tanarok szopathatnak,az még elmegy, de ilyen kis bénabélak ? -
Fermat
tag
Azért ezt nem gondoltam volna hogy vik hök és a seniorok között ennyi impotens magazodo köcsög van.
Nembaj, az vigasztal hogy a természet nem kegyelmezett nekik. -
Fermat
tag
De ezen is szakadunk a golyakkal

''Az osztály „Kiváló Ifjú Geográfusa”. Ezzel a címmel a sok földrajzverseny eredménye miatt tüntették ki a nagy földrajztudósok (valóban!). Az utóbbi két évben körülbelül 100 versenyen vett részt, köztük National Geographic versenyen, illetve EU-s, NATO-s versenyeken, nemegyszer a nemzetközi döntőbe is bejutott. Mindig is érdeklődött a politika iránt, amelyben szerintem nincsen szilárd meggyőződése. Ambíciói közé tartozik a Magyar Nemzeti Bank elnöki tisztje és a miniszterelnöki poszt is '' -
Fermat
tag
''Osztályunk egyik legnagyobb koponyája. Minden természettudományhoz kiváló érzéke van, s ez páratlan szorgalommal párosul. Szókimondó egyéniség, nem egyszer szállt már vitába tanárokkal, Szabó Júlia tanárnőt is felvilágosította hogy a 14. században nem termeltek a németek krumplit. ''
Ezen szakadunk épp.
-
Fermat
tag
Hát srácok én teljesen le vagyol szedálva
, épp a subba blogot olvastam, mikor leestem a szekről 
''Aki már járt akár a közelében is bármilyen gimnáziumnak vagy felsőoktatási intézménynek, az pontosan tudja, hogy az egyes szakterületek felé orientálódó fiatalokkal kapcsolatos sztereotípiák legnagyobb része igaz. A bölcsészkaron tényleg sok a tarisznyás, a jogászok köcsögök, a specmatekos gimnazistáknak pedig furcsa a humoruk és még mindig rajonganak a pelyhedző pinabajuszért.
Azért ennyi OKTV-győzelemmel rájöhetett volna ott valaki, hogy ami nem a külvilágra tartozik, azt érdemes legalább egy jelszóval levédeni. ''
és a link :[link]
Azért ez durva, BME és Corvinus veszélyben.
Főleg ez a sok korustag és a mernök infos osztálypénzbeszedő.
[Szerkesztve] -
Fermat
tag
-
Fermat
tag
-
Fermat
tag
joaz, hidd el
csak kellene 3meteres spiccbot,eleg lenne uvegszalas is.
Amugy csak 200Ft volt 20 darab, szoval nagyon nem vertek at, bar igaz hogy unokatesom altal osszedobott pecabot kicsit mas volt
(legjobb mogyorobokor ag, uszo,horog,suly,kukac és fogtam naphalakat amiket vissza kellet dobni
)
[Szerkesztve] -
Fermat
tag
Én Blackfish-sneciző vettem, 400-600 Ft husz darab.
''A Blackfish-sneciző szerelék a legtermészetesebben viselkedő kishalfogó a vízben. 12-es Kamasaki zsinórral, 20-as Kamasaki horoggal és egy 45mm-es lakkozott hurkapálcikából készült fekvő úszóval szerelt készség ólmozás nélkül . 3 m-es spiccbotra van tervezve. Egy szem csontival világbajnok. A horog és a zsinór elég erős ahhoz, hogy akár 1 kilós pontyot is meg lehet vele fogniA kishalfogásban viszont verhetetlen.'' -
Fermat
tag
-
Fermat
tag
ViR,Infosite,ViK WiKi és a neptun oldalon kivül érdemes még felvenni valamit a Hivatkozások közé ?
Felsooktatosban ugyE reszesulunk ingyenes MS termekekben, ezekhez hogyan lehet hozzajutni(pl Office 2003) ?
[Szerkesztve] -
Fermat
tag
-
Fermat
tag
Érdemes a NEPTUN klienst lehuzni vagy neten huszárkodjak ?
-
Fermat
tag
-
Fermat
tag
-
Fermat
tag
-
Fermat
tag
-
Fermat
tag
Kérdés:
Melyik prog. nyelvvel fogunk elöször találkozni az egyetemen ?
[Szerkesztve] -
Fermat
tag
Látom a ViKes felsőbbéves kollegák nem unatkoztak, már a levlistákon is huszárkodhatnak a gólyák.
-
Fermat
tag
-
Fermat
tag
Látom a mostani golyatabor jobbagyas parasztfelkelős buli lesz

-
Fermat
tag
Oke, addig partyba vágom a népet.
Nálunk is jó társaság van ,viszont van pár veszélyesen hülye.
Csajok jofejek, de egyik se az esetem. -
Fermat
tag
-
Fermat
tag
-
Fermat
tag
-
Fermat
tag
-
Fermat
tag
-
Fermat
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Blue-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4829,100 Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)